Şimdi Ara

renault 12 toros (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
177.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel sektördeyken uzun süre kullanmıştım SW Toros. Bir süre sonra alışkanlık yapıyo ama. O kendine özgü toros sesi, o vitesler, o direksiyon,....Üçgen vücutlu olmuştum o direksiyonu çeviricem diye
  • bizdede 95 model toros sedan vardı araba süperdi istediğin yere git dağ bayır dinlemezz motorunu öldürmek için özel bir yeteneğe sahip olman lazım bi keresinde babam aydın izmir otoyolunda 175 yaptı isteyen inannır yani şahin doğan zor kapışır torosla bide torosa laf atan hondacıları dağda bayırda görmek isteriz tabi ilk lakada alt takım dağılmazsaa hele o çelik tamponları bitiriyordu benii vah be ne arabaydı belgesel gibi oldu ama arabanın hakkının yenmesine dayanamıyorum

• toros abi bu hakkını istiyor çok satıldı tr' De
  • bir subay tanıdığım vardı land almaya paran yetmiyorsa toros alacaksın derdi. hakikaten de kırsal kesimde bu arabalar çok tutuluyor ve şu an R9 lardan pahalıya gidiyorlar
  • 93 toros 100,000 km yi daha yeni devirmiş araba tertemiz bir toros ne kadara gider---> kılıflar full ortopedik,,,, cd çalar,,, pioner hoparlör,,, (orjinal arabanın) camlar filmli tam bir polis arabasına benziyor :):):)):
  • quote:

Orjinalden alıntı: has_tr

93 toros 100,000 km yi daha yeni devirmiş araba tertemiz bir toros ne kadara gider---> kılıflar full ortopedik,,,, cd çalar,,, pioner hoparlör,,, (orjinal arabanın) camlar filmli tam bir polis arabasına benziyor :):):)):

Valla ben değer biçemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

Orjinalden alıntı: has_tr

93 toros 100,000 km yi daha yeni devirmiş araba tertemiz bir toros ne kadara gider---> kılıflar full ortopedik,,,, cd çalar,,, pioner hoparlör,,, (orjinal arabanın) camlar filmli tam bir polis arabasına benziyor :):):)):

Valla ben değer biçemiyorum.

neden
  • ama gerçektende otomobilin bir KAZMA dan farkı yok bizim memlekettede neden bu otomobili alırlar hiç kafam almıyor ya ta eski 80 model 85 model eski reno 12 ler bile çok satıyor ama otomobilde tip yok tam bir kazma ama ne varsa alıyorlar bir türlü anlayamadım bizim Tokat ın adamını
  • hooooooooooooooooop doğru konuş babacan aaaaaaaaaaaa sen de ne araba da war konuşuyon bakim sen !!!! torosa küfür etseydin daha iyidi beeee ne o ölee kazma fln noluyoruz aaaaaaaaaaa
    ayıp değil mi.......... böle arbalar arazi için üretildi mesela sen köyde mercedes sürebilir misin söle bana bi bakim kapışmak istiyorsan köyde kapış bakalım mercedes dağılır gider torosa canavar gibi gider ne konuşuyon sennnnnnnnnnn

• tarımın ve cıfcının kalkınmasında BUYUK ROLU VAR BIZIMDE 91 YILINDA 87 MODEL R12 VARDII
  • bence bu araç bana hitap etmesede belli bir kesime hitap ediyor küçümsemeyelim.
  • katılıyorum
  • Bizimde 77 model reno 12miz var, 27 yaşındayım ve çocukluğumdan beri topu topu 3 kere arıza yaptığını hatırlıyorum o kadar, arızaları da debriyaj balatası alternatör kömürü falan gibi aşınan parçalardan, bunun dışında sürekli kullanırım bana mısın demez, aha bu da resmi...

renault 12 toros

şu anda yere göğe sığdırılamayan teknoloji harikaları 30 yılı ve 356.000 km'yi devirsin de göriyim onları...
  • ah ah ah bizimde ilk arabamız bir r12 idi.fransız yapımı 72 model bi araç.bizim kahrımızı yıllar yılı çekti,daha sonra yine bi r12 stw sahibi olduk daha sonra bi baktık ki toros almışız.taa 1997 ye kadar kullandık bu aracı.bakıyorum forumda arkadaşlar 120 yi görememişler ama ben bu araçta inanmıyacaksınız ama 180 ni gördüm.tabi karbüratör bizim biraz değişikti ama olsun.gerçek bi emektar bu araçlar.tek hayalim bi grodini almak ama tabi bu çok zor bi secenek olduğu için sadece bi r12 alsam bile yeter...
  • Toros vb arraçların dönemi maalesef bitti artık Piyasada doblo, connectler bu işleri görüyooooo......
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcan67
    ....bakıyorum forumda arkadaşlar 120 yi görememişler ama ben bu araçta inanmıyacaksınız ama 180 ni gördüm.tabi karbüratör bizim biraz değişikti ama...

aynen kardeş, biz de temkinli bi alie olarak 160 gördük (araç biraz daha yeniyken), evet karbüratör biraz değişik ve büyük, gençken tofaş kuş serisine çok kafa tuttuk ta şimdi yavaşladık, yeni nesil araçların frenleme kabiliyetini gördükçe renomla daha yavaş gider oldum...
  • toros la ben 165 görmüştüm daha sonrasını göremedim---> nedeni ise direksiyon elimde kalacak diye korktum çok sallanıyordu direksiyon.....
  •  renault 12 toros

asıl işte r 12 modifiye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.