Şimdi Ara

renault 12 toros (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
177.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bizde 99 toros var ojinal arabadan vazgeçmem ama tam bir şahin hastasıyım.Sizce hani derler ya vitesi boşa al sonra gazı kokle her arabada kesici var ve öyle devreye girer diyorlar ben araştırdım doğruymuş ta acaba torosta var mıdır denemeden önce sorıyım dedim mazallah mototr elimde kalmasın da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

ilk arabamız bir R12 STW idi ve çok kahrımızı çekti pazarcılık yaptık o kadar yük taşıdık uzun yola gittik banamısın demedi, sonraları bir L200 minubus aldık arakasından bir Trasporter, hepsininde sürüş keyfini yaşadım şu anda kendime ait bir 1990 model R12 STW Toros var ve çok memnunum, 2 yıl önce 8 kişi tek molada Kayseriden İzmire gittik, yorulmadım desem yalan olur, zira o kadar yolu son model Mercedes de bile gitsen yorulursun, hala Erciyes dağının rampalarını canım torosumla aşıyorum, en masrafsız en sorunsuz araba diyebilirim, iş yerimizin yanında bir volkswagen bayii var oraya bazen arakadaşlarla yeni model arabalara bakarız kedi ciğer misali, ben takılırım arkadaşlara "en iyi araba toros " diye onlarda güler bana, kim ne söylerse söylesin, evet görünümü o kadar göze hitap etmeye bilir, kız tavlanmayabilir ama piknikte, tarlada, dağda, karlı yollarda kendimi toros ile güvende hissediyorum, ama açıkça belirtmek isterim ki tabiki param olsa torosu değiştiririm ama alacağım araba hangi marka olursa olsun masrafının bundan fazla olacağına eminim bu nedenle, değiştirmek yerine binmeyi tercih ediyorum her seferinde, vites ilgili olarak şunu söyleyebilirim, torosta şu ana kadar hiç zorlanmadım vites atmakta, el alışkanlığı olarak bakıyorum vites konusuna, bir çok arkadaşım ve akrabamda hala r 12 ve toros mevcut, ayrıca bir şey daha belirteyim ne zaman arabamı torosa yabancı birine emanet versem hemen hissediyorum, gerçekten alışkın olmayan insan kullanamıyor, arabanın vitesini atarken farkediyorum yabancı birinin kullandığını, herkese bol toroslu günler diliyorum unutmayın devir ekonomi devri, görünüme, havaya değil amaca hizmet deceksin amaç taşıt sahibi olmak işini görmekse toros yada başka model farketmez ben tercihimi bu yönde kullanıyorum şimdilik servis ve parça fiyatları ortada ki dizel bir eski kasa ford mondeonun sadece triger setinin değişimine 530 YTL istendiğini serviste kendim görünce torosuma daha çok bağlandım :)

9 sene sonra harfi harfine katılıyorum hocam

• Önce özür... Yıllar sonra konuyu tekrar öne çekmiş oldum. Benim sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Babamda 95 model Toros var, çok az kullanılmış olarak, sıfır gibi aldı ilk elden. Babam çok çok titiz, motoru falan devamlı siler. Özel garajında durur. Çok az şehir dışına çıkmıştır, km'si şu anda 50 bin gibi, olduysa yeni olmuştur. Ben İstanbul'dayım. Hatta arabayı görenler babama çok demiş "bize ver" diye ama kopamadı. Aşırı kanaatkâr birisi, "gerek yok" kafasında. Ama artık 70'li yaşlara geliyor. Onun ona şöyle rahat kullanabileceği bir araba düşünüyoruz, sonuçta sert araba Toros. Onun için en önemli şey station wagon olması ve yükleme eşiğinin alçak olması. Tabii yeterli bir bagaj hacmi de olmalı. Şöyle 30-35 bin liraya bu kriterlerde ne önerirsiniz? Benim ilk aklıma gelenler Corolla SW, Megane SW, Clio SW, Ford Focus SW ve Bora Variant (eve yakın birisinde var onu çok beğenmiş ama tabii zor bulunur bir model). Sizce bunlardan hangisi uyar veya başka öneriniz olur mu. Çok teşekkür ederim.
    Ayrıca bilen var mıdır acaba Toros'un bagaj hacmi ne kadardır? 420 litre gibi tahmin ediyorum ama...
    Teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.