Şimdi Ara

RENAULT 12 Ve TOROS KULÜBÜ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
620
Cevap
31
Favori
475.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault 12 Paylaşım için teşekkür ederim!Renault 12 inin kitapçığını görünce bir garip oldum...
  • Nerede bu 12 ciler toroscular yahu?
  • 17 yıldır Toros kullanıyorum.Selamlar olsun tüm Toros sahipleri ve sevenlerine...
  • slm arkadaşlar 89 binek torosla aranıza katılabilirim herhalde, şimdi bir iki konuda sorum olcak arkadaşlar elektronik ateşleme ve r9 disbürütörü takımı oluyormuş acaba bunları takınca sorun çıkıyormu birde merakettim imkan varmı bilmiyorum acaba torosun karbüratörünü r9 karbüratörüyle degiştirebilirmiyiz yada başka marka karbüratörde olur öyle olsa araç yakıtta tasarruf saglamaz mı
  • selamın aleyküm arkadaşlar biz de 86 renault 12 var tx çelik jant takmak istiyoruz fakat bızım jantlar 3 bijonlu ne yapmak gerekıyor??
  • selam arkadaşlar,valla bu başlığı iyi açmışınız bende de RENAULT 12 TX 1988 MODEL var,benim tabirimle DAĞLAR PADİŞAHI ve DELİFİŞEK.bendeki RENAULT 12 TX sıfırdan beri bizde ve daha ilk el.şu an 210 bin kilometrede ve şeytanın kulağına sağı daha motor açılmadı yani 20 yıllık araba olmasına rağmen halen bir rektefiye ve benzeri bir işleme maruz kalmadı,hatta ustam aracın şu anki çalışma ve motor sesiylede rahat bir 100 bin daha devireceğini söylüyor ve bu arabayada bu sağlamlığından dolayı hayranım,artık deil bir araba benim kardeşim gibi görüyorum,imzamdaki araç LAGUNA mda olmasına rağmen bendeki RENAULT 12 TX in yeri bir başka ve bu aracında yerini asla bir araç dolduramaz benim gözümde,RENAULTUN 2 tane EFSANE arabadİye nitelendirdiğim 12TX ve LAGUNA 1,ALLAH a şükür sonunda yılar önce çok hoşuma giden ve şu anda binme imkanım olan LAGUNA yıda nasip etti ve bu 2 makinayıda sürmesi çok zevkli,ama ilk göz ağrım olan TX benim için ayrı bir yeri vardır ve bu arabaya ben aşığım,bide böyle sıfırından beri alıpta binip onada gözünüz gibi baktıysanız harika bir araç,fırsat olursa resim ekleyeceğim,bu başlığı çok aksatmayalım ve güzel paylaşımlarda bulunalım..teşekkürler

• bu arada arkadaşlar RENAULT GTS hakında bir bilgi vermek isterim,bu araçlarda fabrika çıkışı orjinal renkli(yeşil)cam+ön elektirkli camlar+klima mevcuttur..klimalı olduğunu bir çok kişi bilmiyor olabilir..üretim amacı ise ARABİSTAn gibi yerlere yönelik olup,ama beklenen talebi görmemiş ve tutulmamıştır..teşekkürler
  • nerde bu 12 ciler yafs :-)...teşekkürler
  • hocam gts ler tsk için komutanlara makam aracı olarak çıkarılmıştı. o yüzden biraz daha konforludur. arabistan için çıkarıldığını ilk kez duyuyorum. malum araplar hiçbir zaman 2000-3000 cc arabadan aşağısını kullanmaz.
    bu arada bizde de 81 model tl vardı. 81 yılındaki nadir tl modellerindendi. ama aldığımız adam tx'e çevirmişti, tamponlar çift farlar filan.
    bayramlarda dedemin kabristanına giderdik. dayımın şahini kabristanın ordaki toprak yollarda yokuşları çıkamazdı. ailece bizim arabaya doluşur giderdik. 7 kişiyle rampaların tozunu attırırdı. araba kullanmayı onda öğrenmiştim. sonradan 89 model toros almıştık. ama hiçbir zaman ilk arabamızın keyfini vermemişti
    quote:

Orjinalden alıntı: lagunacı4646

bu arada arkadaşlar RENAULT GTS hakında bir bilgi vermek isterim,bu araçlarda fabrika çıkışı orjinal renkli(yeşil)cam+ön elektirkli camlar+klima mevcuttur..klimalı olduğunu bir çok kişi bilmiyor olabilir..üretim amacı ise ARABİSTAn gibi yerlere yönelik olup,ama beklenen talebi görmemiş ve tutulmamıştır..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 2 Mayıs 2009; 21:55:11 >

• Merhaba Bişey sormustum ama!!!
  • bizdede 97 model toros var toros slx
    listeye benide eklerseniz sevinirim bi ara arabanın resimlerinide ekleyeyim ilk arabamız 74 model renault12ydi ama dışı ve konsolu hariç kople toros gibi yapmışlar hatta tampon ve farlarda deişikti ikinci arabamız 88 model r12ydi araba kullanmayı onda öğrenmiştim eniştemde broadway vardı ondan daha az ses çıkartıyordu:D sonra onu 2004 yılında 2001 model megane rxt ile takas ettik (babama kalsa asla yapmazdı ama çevreden artık dalga geçiyorlardı :D) sonra babamın rahatsızlığı sebeyle çalışma şekli değişince lpgli araba aradık broadway veya europa arıyorduk düzgün bulamadık babam bu torosu bulmuş araba 2005te 50000kmdeidi inanamadık sıfrlamıştır falan dedik ama kaputu bi açtık o anda arabaya aşık oldum diyebilriz bütün etiketleri duruyordu 2005te 10,350ye aldık

• arkadaşlar bagajı kapatmak için ne yapabilriz?
  • araç sw 97 model bagajda gereksiz çantalar falan duruyor kötü görünümü var kangolarda falan var ya o tip şeylerden istiyorum ucuz yollu bilen yaptıran var mı ?
  • arkadaşlar forum öldümü ya kimse yokmu şu bagaj perdesi hakkında bilgi vereeck
  • arkadaşlar uygun fiyatlı derli toplu modelide çok düşük olmayan bi toros sw arıyorum bağım var üzüm taşıyacağım kartal önermediler toros sağlamdır dendi torosa karar verdim yardımcı olursanız sevinirim. bütçe max. 6.5

onurk45@hotmail.com
  • s.a
    93 model station toros benzin ortalama ne kadar yakar? bilen varsa söyleybilirmi lütfen.

şimdiden teşekkürler
  • bu arabayı benzinde mi kullanacaksın. daha fabrikası bile utancından tüketim değerlerini yazmamış bu arabayı üretirken.
    4 yıl bu aracı kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.
    ortalama yolda %12 den aşağı düşmedi yakıtım.

quote:

Orijinalden alıntı: impossible `

s.a
    93 model station toros benzin ortalama ne kadar yakar? bilen varsa söyleybilirmi lütfen.

şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar selamlar bu torusun v kayışını kendimiz değiştirebilirmiyiz ?
  • TOROSUMU ELEKTRONİK ATEŞLEME YAPTIM YAPMAK İSTEYENE DEVRE ŞEMASI

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.