Şimdi Ara

RENAULT 12 Ve TOROS KULÜBÜ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
620
Cevap
31
Favori
476.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim gts modelinde,fabrika çıkışı var.Sonradan yapmak size kalmış.Dikkat ederseniz elektirikli cam da var.

GTS R 12 lerin göz bebeğidir.Temizini makul rakamlara bulsam kaçırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANATKAR YAPI

quote:

Orijinalden alıntı: yunice

RENAULT 12 Ve TOROS KULÜBÜ

sevgili kardeşim, bende torosumun torpidosunu seninki gibi bej rengine çevirek istiyorum... kaplama mı yaptırdın yoksa bilmediğim bi modelinin orjinalinde mi var bu torpido_? kaplattıysan neye mal oldu? bana bilgi verebilirmisin

bu 1983-1984 gts orjinal olarak farklı renkte torpido ile çıkar
    sonradan boyamada dökülme ve çiziklerle baş edebilmek için önceden önlem almak lazım
    (zımparalama ve boyaya plastiğe tutması için katkı gibi)

• Arkadaşlar yeni bir r12 87 tx alma arefesindeyim,ihtiyaçtan değil,tamamen hastalıktan

Şu linktekine ne dersiniz,bu haftasonu arabayı gidip yerinde görmek istiyorum,arkadaşımada gösterdim fakat arka tekerler içe doğru eğilmiş gibi duruyor dedi,sizce resimle alakalı yanılma olabilirmi yoksa yılların verdiği yorgunluktanda olabilirmi.
    Gerçi ön düzeni yaptırmak için 1000 lira harcayan arkası o vazitte gezmez ama birde size danışayım dedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yeni-tum-bakimlari-yapilmis-muayyer-bi-arac-115181534/detay/?favorite=1

Şu sıralar maddi durum biraz karışık,araba alma işi 1-2 ay sonrasınada kalabilir yani bu araba o zamana kadar belki satılır ama bunun dışında herhangi bir r12 ye alırken nelere dikkat etmeliyim?
    Özellikle motor konusunda...

• 6 lira bu araç için fazla,acele etmeyin ve araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

6 lira bu araç için fazla,acele etmeyin ve araştırın

6 bin lirayı zaten vermemde kaç para teklif etmeliyim sizce bunun gibi araçlara?86-88 model arası olsun istiyorum.

Malum 1000-2000 lirayada var r12 ama binilecek hali kalmamış artık.Böyle temiz,sade ve orjinal olanlarda ort. 5bin fiyat çekiyorlar nette.
  • 4 lira en fazla oda görmek lazım
  • 1990 model 5 vites toros var.
    daha önce 1988 model 4 vites tx vardı.

4 vitesin tadı başkaydı rampaların ustasıydı, hararet nedir bilmezdi. 5 vites o kadar tat vermiyor, ama Allah yokluğunu aratmasın elin Cayennesinden benim torosum kat kat üstün.

yeri geldi bi günde 700 km yaptım yolda bırakmadı, yeri geldi 1 km gidemedim arıza yaptı.

gün oldu gezi yaptık, gün oldu çimento kum, odun, kazık, lahana taşıdık :)

yok dsg imiş yok tfsi imiş yok amg imiş hepsi traş. tüpten başka hiçbirini dert etmiyorum
  • benide kaydedin foruma :) 84 ts
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkucuk2

arkadaşım 2500 tl ye
    sigortası
    muayenesi
    sıfırdan ruhsat çıkarılması gereken,

ve 500 tl mekanik ve kaporta masraflı

sedan model toros marka
    1994 model 160000 arabasını satıyor

lastikler yeni araba fazla yorulmamış yük falan taşınmamış

bu fiyata 2500 tl ye bu araba alınır mı?????

sen almazsan bana haber ver abi ben alim

bahsi geçen arabayı aldım....
    motoru sıfırdı.
    sıfır muayene yaptırdım 2 yıl,
    sıfır lastik
    tek değişeni vardı. kaporta orjinaldi.
    tek eksiği lpg si yoktu.
    resmi araçtı geçmişinde.
    ve aracı 5200 tl ye sattım hayırlı olsun.

• Fatihkucuk2
    Hayırlı olsun kardeşim Toros gerçekten ülkemizde çok tutulan ve rağbet gören bir araba çünkü onun yerini doldurabilecek bir arabayı piyasaya süremediler firmalar halen 80-85 modelleri bile 4000-5000 tl'ye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webercan -- 8 Mart 2013; 13:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webercan

Fatihkucuk2
    Hayırlı olsun kardeşim Toros gerçekten ülkemizde çok tutulan ve rağbet gören bir araba çünkü onun yerini doldurabilecek bir arabayı piyasaya süremediler firmalar halen 80-85 modelleri bile 4000-5000 tl'ye gidiyor.

aynen ben alıp boyatıp satıyoru
  • Şu renoya ne dersiniz arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mavisi-satiyoruz-110912643/pasif-ilan/

İlanın süresi geçmiş,fakat sayfayı aşağıya doğru indirirseniz resimler ve açıklamalar gözüküyor.

Sizce buna en fazla ne kadar vermeliyim?

Birde şu eski araçlara 10 kata varan trafik sigortası zammı kafamı kurcalıyor.Babam soğutmaya çalışıyor beni bunlardan

• Bende bu arabanın 87 si vardı ve çok memnundum ayrıca motoru da süperdi.
    O vakit sıfır araba alma sevdasına 5.000 tl. ye üzülerek satmıştım. Şimdiki aklım olsa satmazdım, binmeye devam ederdim.
  • Torosuma yeni silecek süpürgesi almak istiyorum. Kalite olarak hangi markayı önerirsiniz. Bir de benim eski silecekler biraz uzundu galiba camdan dışarı taşma yapıyordu, İdeal ölçüsü nedir?
  • Selamlar arkadaşlar,86-87 model civarı r12 tx bakıyordum fakat çıtayı yükselttim biraz,şöyle bir ilan var yarın görmeye gideceğim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-muayeneli-lpgli-kiz-gibi-stejin-daglar-kizi-120781601/detay/#

9000-9300 civarı vermeyi düşünüyorum.Fazlasını veremem.Sahibini aradım,etek altında boya var,bir çamurluk değişmiş,iç döşemeleri yeni,muayene yeni,lastikler 15-20 bin km .daha götürür dedi.Bunların hatasızlarına 12-13-15 civarı fiyat çeken var,sizce bu arabaya 9 bin verilirmi,sizlere danışmak istedim.

Her ihtimale karşı şaşmazdaki ustamızada göstereceğim tabiki.

• konu gitmesin aşağılara, nerdeyse 40 senedir herkesimden insanı taşımış ve şu sıralar dargelirliyi taşıyan r12 miz torosumuz haketmiyor bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Şu renoya ne dersiniz arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mavisi-satiyoruz-110912643/pasif-ilan/

İlanın süresi geçmiş,fakat sayfayı aşağıya doğru indirirseniz resimler ve açıklamalar gözüküyor.

Birde şu eski araçlara 10 kata varan trafik sigortası zammı kafamı kurcalıyor.Babam soğutmaya çalışıyor beni bunlardan

ortalama ne kadar sigorta ücreti oluyor bu araçlara?

• selam arkadaşlar bende bir renault 12 hastasıyım şu anda 91 model bi toros um var doğru düzgün adam akıllı bi tamirci yok şu izmirde şu anda distbiritör kapağının motora bağlı olduğu kısmdan yağ kaçırıyor ve daha yaptıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Şu renoya ne dersiniz arkadaşlar?

ortalama ne kadar sigorta ücreti oluyor bu araçlara?

94 model torosa geçen ay 300 liraya sigorta yaptırdım. Meganenın sigortası ile aynı, şehir istanbul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu kaybolmuş kimse yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.