Şimdi Ara

RENAULT 12 Ve TOROS KULÜBÜ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
620
Cevap
31
Favori
476.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukan21

Konu kaybolmuş kimse yok mu

var var ben varım gecen hafta cuma günü aldım 88 tsw 1400 4 ileri bir geri ozamn üç vites kaldı birde geri yapınca araba rengi fırtına mavisi epey meraklıyıdm bu araclara dedemin orjinal ilk arabası olan ts 1300 4 ileri 80 modelini kullanınca dahada merakım arttı ve aldım bir tane
  • kömürkentli_67 K kullanıcısına yanıt
    Bir 88 tsw de ben aldım.Bu hafta ön takım yaptıracağım.Önümüzdeki haftada muayene inşallah zorluk çıkarmazlar.

Kaça aldınız aracınızı
  • quote:

Bir 88 tsw de ben aldım.Bu hafta ön takım yaptıracağım.Önümüzdeki haftada muayene inşallah zorluk çıkarmazlar.

Kaça aldınız aracınızı

Ön takım haricinde, aydınlatmalar sağlam olsun, gösterge düzgün çalışsın, frenler de iyi olsun kolay kolay kalmazsınız. Eski araçlarda evrak sorunu olabilir şasi nuramarası, motor numarası kısa yazılmış oluyor o açıdan da dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Kaça aldınız aracınızı

Ön takım haricinde, aydınlatmalar sağlam olsun, gösterge düzgün çalışsın, frenler de iyi olsun kolay kolay kalmazsınız. Eski araçlarda evrak sorunu olabilir şasi nuramarası, motor numarası kısa yazılmış oluyor o açıdan da dikkat edin.

Araç ezilmemis hocam.Tek sorun arka cam fiskiyesi çalışmıyor.Beni ugrastiracak belli

165 80 13 gibi o zamana göre bir lastik ölçüsü var.Pek piyasa da yok.2 adet lazım olmazsa 175 70 13 alacaktım.

Buna benzer sorunlar. Fakat bu aracı kullanırken aldığım keyfi anlatamam.Unuturuyor her şeyi namıssız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kaça aldınız aracınızı

4100 tl dönerken benimde ön takımdan ses geliyo ufak tefek benimde masrafları var cam kaldırma kolları dış kapı kolları kapı döşemeleri gibi lastikler sıfır önler kar lastiği arkalra normal yaz girerken veya mart gibi iki lastikte ön için ben alayım kar lastiğiin eskitmyelim boşuna lpg de yeni sayılı 2008 de talkılmış aküsü yeni muyanesi 2014 12 ayına kdar vergi borcu muyane borcu gibi öyle borçları yoktu sadeceufak tefek masrafları oludğu içn bu fiyat geldi
    siz kaça aldınınz
  • Bende 4300 e aldım Hayırlı olsun ikimizede

Bugün mekanik bakıma girecek haftaya muayene

• quote:

Bende 4300 e aldım Hayırlı olsun ikimizede

Bugün mekanik bakıma girecek haftaya muayene

teşekkürler bende mekanik bir bakım yapacağım sibop ayarı karbirtör temizlertme vs gibi esktralarım olacak sizinle diğer forum sitesi kuş grubu tofaşda tanışmışmıydık acaba
  • Evet hocam ozaman da Şahin im vardı.

• benimde doğan vardı geçensene 12 ayın 30da çalınmıştı hatırladın mı bilmem alev kırmızıı idihttp://forum.donanimhaber.com/m_21650518/mpage_432/tm.htm
    Geçmiş olsun hocam

Dün arabanın bakımı bitti. Yapılan işler

Buji platin meksefe buji kablosu
    Alt salincaklar rotiller ön amortisör şanzıman ve motor yag bakimi filtreler
    Radyatör Termostat km halatı

Arka iki lastik ve rot ayarı

Çarşamba günü muayene

• benimde kalorifer ısıtmıyo öntakımdan ses geliyo aks olabilr diye düşünütorum sadece dönerken geliyo yarın bende onlara baktıracağım onundışında ahım şahım bir kusuru yok senin gibi işte bjilere baktırcam sibop ayarı eğer gerikrse tabiii şanzıman yağıan kontrol motor antifiriz eklenecek malum kış geldi kapıda sanırm araba biraz yakıyo birde gaz ayarı yaptırım 35 kuruş faln yakıyo @
    35 krs çok fazla yada sizin hesabınız yanlış hocam.

Benim harcadığım rakam 1lirayi geçti. Direksiyon kutusu ve radyatör para tutan.Bir cokta ufak tefek şeyler çıkıyor.

• dün sadece bende sol akis değişti direksiyon körüğü ile beraber 120 tl 30 tl de işçilik alındı bilmiyom tam yakıt hesaplayamadım şuan içinde 30 tl gaz alındı bakalım ne kadr gidecek şuan 70 km civarında gitti bakalım daha ne kdar gider ama aracımda gaz ayarı yok aldığımda karbürtör civatalrı boşta idi anlayacağın hava filtresi tutuyordu karbürtörü iç kapkara olmuş onu komple temizlettircem silindir kapağı yağ kaçağı var sanırım conta yanıkda olabilr dedi usta antifirizsiz kullnaılmış hep su küflü çünki o yüzden sordum sadece conta değiştirmek için 200 tl istedi ustanın biri daha başka yerlerede soracağım kalorifer benimde munzur ısıtmıyo sıcak hava bi geliyo bi gelmiyo borularda basınc var dedi usta ondan olabilr diyo bakalıom nelr cıkıcak başıma ilk sahibinden aldım adam biraz bakımsız binmiş birde sanırım ön camın ordan su alıyo dım dım edipbaktım ızgaryı söküp birşey gösükmedi damlayan yere baktım tam camın oldığu bölgeye denk geliyo sanırım ordan söktürüp silikon sıktırcam orayada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kömürkentli_67 -- 3 Aralık 2013; 11:32:13 >

• Size kolay gelsin.

Muayene den tek seferde geçti.Hafif kusur rekoru kırarak

Bu seferde akslardan ses geliyor.

Bakalım ne edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 5 Aralık 2013; 11:15:55 >
  • geçmiş olsun muyaneden geçmiş sonrası yavaş yavaş yapılır artık qs
    Sağol hocam. Son zamdan sonra km hesabı yaptın mı?

280 krs yakıyorum fazla geldi sanki

• selaamlar Arkadaşlar ben de yeni toroscuyum.

Bu gün sanayiye gittim.
    Frenler nazlı tutuyordu ayar çektiler sildiler mildiler bi ayarlar vs sonra frenler iyileşti tabi paralar gitti.
    Asıl demek istediğim arka kapılar açılmıyor.Pencerenin biri düşüyor.Normalini gidip adam gibi yaptırmak mı lazım yoksa kapılar ve pencelereler
    OTOMATİK yapılabilir mi?
    Çok para tutar mı ?
    işin başka çözümü var mı?
    Kendi elimizden ne gelir?
    Kalaroferin çorum olup olmadıgını nerden bakıp bileceğiz?
    Kalorifer düğmeleri bozuk sıfırı tuzlu geldi siz ne dersiniz?
    Araba kalkarken titriyor gibi sizde de oluyor mu?
    Sabah bu gün çalıştıramadım burnumdan getirtti?
    tüp beyni eski değiştir diyorlar fark olur mu çok yakıyor?
  • iltug İ kullanıcısına yanıt
    Camları otomatik yapmanızı tavsiye etmem.. Ama ille istiyorsanız cam koluna takılan bir sistem var, kolu motorla çevirerek camı kaldırıyor.. Ama kollu daha iyi ya..

Kaloriferinizin teybin altında hava çıkışı varsa çorumdur.. Yok eğer sadece cam önündeki ızgaralardan hava çıkıyorsa (yani teybin altı boşsa) çorum takılmamıştır..

Kendi yapabileceğiniz şeyler, sizin becerinizle alakalı.. Kimi insan sadece sigortaları değiştirebilir, kimisi komple karbüratörü dağıtıp toplar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
    HOCAM CEVAPLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER .
  • Yağ ve yağ filitresi değiştirdim 20-50 ince yağ yerine 10-40 yağ koydular tanıdıkdı yağ filitresiyle beraber 45tl aldı.Bugun muayeneden torosum geçti.
    ilk yardım çantası vardı eksık demiş hafıf kusur demiş bazı yerlere araç haketmedıgı halde hafıf kusur demiş ama Şükür ki geçtik.

ARAÇ SABAHLARI ÇALIŞMIYOR.Tüp beyninden ve akünün zayıf olmasından buluyorum sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar???????
    aracı itsek de baska araçla ceksek de salmıyor kendını çalışmadı.
    TÜP BEYNİ DEĞİŞİTİRECEM ÖNERİLERİNİZ NELER KAÇ TL ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.