Şimdi Ara

renault 19 europa hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır kullanmış kişileri bulmuşken sorayım, dedemde 98 model 1.4 motorlu r19 var.
    Çamurluğun orada sinyalin altında rn yazıyor, donanım olarak sadece hidrolik direksiyon ve ön iki camı otomatik, bu araç karbüratörlü müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muz-

quote:

Orijinalden alıntı: Cfrcfkr

Foto atmaya uğraştım ama telefon çok zayıf bu konuda. Peki donanım ı nasıl biliyoruz :) mesela bizimkinde klima var arka camlar çevirmeli

ruhsatta yazar benimde çevirmeliydi bu arada sanırım 98 modellerde airbag vardı ama 2001 modelde yoktu

Airbag yok direksiyon 3 kollu airbag olanlarda 4 kollu sanırım, ruhsata tekrar baktım o alan boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 90 beygirliğini kullandım . Sıfır olarak alınmıştı zamanında 2012 senesinde 60 bin km de sattık . çok sevdiğim bir arabaydı . Birkere uzun yolda çakma bujisi düştü(renault servisindeki ustamla telefonda konuşurken buji düşmüş dediğimde abi şaka yapmıyorsun dimi diyerek inanmamıştı ) Sanırım bakım sırasında birinin dikkatsizliğinden dolayı oldu bu olay. Birde tavan boyası güneşten dolayı kabardı . Yeniden boyattırdım . 14.500 e satmıştık 2012 de .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muz-

quote:

Foto atmaya uğraştım ama telefon çok zayıf bu konuda. Peki donanım ı nasıl biliyoruz :) mesela bizimkinde klima var arka camlar çevirmeli

ruhsatta yazar benimde çevirmeliydi bu arada sanırım 98 modellerde airbag vardı ama 2001 modelde yoktu

Airbag yok direksiyon 3 kollu airbag olanlarda 4 kollu sanırım, ruhsata tekrar baktım o alan boş.

jant bumu  renault 19 europa hakkında

• tutulmayanları(hangileri bilmem) ve hb olanları önermem
  • İki saattir uğraşıyorum yok fotoğraf yuklenmiyor mobilden. Bi ilan bulur atarım ben size şimdi

• Cfrcfkr C kullanıcısına yanıt
    1.6e rne modeli yani enjeksiyonlu modeli 16v diye biliyorum neyse tekrar hayırlı olsun... LPG ile hiçbir sıkıntısı yok bunlarda tek nokta enjeksiyonlu motor var diye biliyorum

BİZİM 19 dan GÖRÜNTÜLER..
     renault 19 europa hakkında renault 19 europa hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 1 Kasım 2014; 17:52:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

1.6e rne modeli yani enjeksiyonlu modeli 16v diye biliyorum neyse tekrar hayırlı olsun... LPG ile hiçbir sıkıntısı yok bunlarda tek nokta enjeksiyonlu motor var diye biliyorum

BİZİM 19 dan GÖRÜNTÜLER..
     renault 19 europa hakkında renault 19 europa hakkında

Sizin jantlar farklı galiba. Benim jant şu ikinci fotoğraftakinden @Muz-

Bir tarafında RNE diğer tarafında E yazıyor

hocam bi tarafında 1.6e diğer tarafta RNE yazıyor bu demir jant plastik kapaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 1 Kasım 2014; 18:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

hocam bi tarafında 1.6e diğer tarafta RNE yazıyor bu demir jant plastik kapaklı

Evet aynısı

Anladım

• Jant kapakları farklı

• serhatcn kullanıcısına yanıt
    foto çekim tarihleri farklı ilk olan resim 2011-2012 çekimi diğeri arac alındıktan 1 sene sonraki fotosu 2008
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.