Şimdi Ara

RENAULT 19 EUROPA MI CLİO MU???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tercih yapmak zorundayım acelesi yok ama biz bu yaz arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz.sizce renault 19 europa mı renault clio mu.eğer renault 19 europa olursa 1998 model rne alize yada rte alize veya 2000-2001 model rte alize bir renault 19 europa arıyoruz.fakat bir komşumda clio var.aslında clio'lar da hoşuma gidiyor.eğer clio olursa da 2001 model 1.4 16v yada rna arıyoruz.bulabilirsek biraz zor ama 1.4 16v alacağız.siz olsanız hangisi alırsınız.ikisininde tipi çok güzel bence.(güzellik göreceli bir kavram)yalnız aşağıdaki özelliklere göre ve benim de bilmediğim diğer yönleriyle bu araçları karşılaştırabilir misiniz.aşağıdaki özelliklere göre sizce hangisini almalıyız.ikisininde fiyatları yakın gibi.
    1)İKİNCİ EL
    2)YAKIT
    3)KONFOR
    4)YEDEK PARÇA UCUZLUĞU
    5)PERFORMANS
    6)YOL TUTUŞ

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Bir zamanlar 2000 model 1.6e Europa mız vardı. güzellik tabiki görecelidir, bence R19 cliodan daha güzel bir araç.
    R19 larda 16v motor yok. en iyi motoru 1.6 8v çok nokta enjeksiyonlu olan. bu motor diğer bütün R19 motorlarından az yakar. eğer aracında bu motor varsa bir de klimalıysa anında satarsın, ikinci elde problem olmaz.yakıtı gayet makul değerlerde. performansı da fena değil.bizimkinde mi bir problem vardı bilemiyorum ama hız arttıkça direksiyon biraz fazla sertleşiyordu(güvenlik amaçlı da olabilir).
    keyifli ve rahat sayılabilcek bir araç. yedek parçalarının da bir broadway kadar ucuz olmasını beklemeyin tabiki fakat clio parçalarından ucuzdur diye tahmin ediyorum.
    Clio ile ilgili hiç bir bilgim yok.
    şimdiden hayırlı olsun yeni aracınız...
  • Her ikisini de kullanmış birisi olarak,
    1.6 RNE R19'un Cliolara göre daha iyi yol tutuşu vardır, süspansiyonu ve sürüş zevki daha iyidir.
    Clio'nun R19 'a göre avantajı ikinci eli biraz daha iyidir, parçası biraz daha ucuzdur, daha az yakmaktadır ve model olarak daha yüksektir.
    Binmek için satın alacak olsaydım kesinlikle LPG takılmış R19 alırdım, ancak 1.6 olmak şartıyla.
  • konu hakkında mesajlar var fakat biraz eskiler o yüzden tekrar sormak istedim. 16.000-17.000 bütçem var. 2000 model r19 veya lpgli 2004 symbol düşünüyorum, öğretmenim köy yollarına dayanacak bir araç olsun istiyorum. fkirleriniz ne olur arkadaşlar? şimididen teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.