merhabalar renault 19 almak ıstıyorum bu modellerde 1.4 -- 1.6 ve rn rt gıbı olanlardan hangısını almalıyım enjekiyonlu olmasını ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım saygılar
Merhaba R19 donanım versiyon larını bire bir olarak bilemiyorum aynı versiyondaki araçların donanımları farklı olabiliyor. Yinede aşağıda vereceğim bilgiler dahilinde azda olsa fikir sahibi olup seçiminizi yapabilirsiniz.
RN 1,4cc broadway motorlu karbüratörlü dür Bazıları larının ön camları elektriklidir RNA 1,4cc karbüratörlüdür RN den biraz daha donamımlı dır ve 1,9cc dizel motorlu olanlarıda vardır. RNE 1,6 cc rainbow,optima,fairway da kulanılmış karbüratörtlü dür RNa ile hemen hemen aynı donamımlara sahiptir. RT 1,66 cc karbüratörlü RNE den farklı olarak alaşım jant, yükseklik ayarlı direksiyon ve koltuklu renkli camlı uzaktan kulamdalı merkezi kilit bazılarında klima sis farı, rn lerden farklı kap ıcepleri vs. RTi Ler hakkında pek bir bilgim yoka ma clio symbol de kullanılan 1,3 motorlu olamlarıdav ar 1,8cc olanlarıda var diyebiliyorum. RTE 1.6cc enjeksiyonlu diğerlerine ek olarak elektrikli ve ısıtmalı dış aynalar, farklı koltuk ve kapı döşeme kumaşları, klima, tek hava yastığı,immoblizer vs. Alize lerin hepsinde klima vardır ve i.e olanlarda enjeksiyonludur. Birde sedan olanlar yerli üretim hatchback lar fransız üretim diye biliyorum.