Arkadaşlar merhaba, Renault 19 veya Fiat Palio marka otomobil almayı düşünüyorum. Fakat bu iki model arasındaki yedek parça ve servis ücretleri hakkında hiçbir bilgim yok! Ucuz bir otomobil alıp, yüksek miktarda yedek parça ücreti ödemek istemiyorum. Örneğin Renault 19 ların fiyatları gerçekten uygun, acaba yedek parçaları pahalı mı? O yüzden mi aracın fiyatı ucuzdur, bilemiyorum...
Yedek parça ve servis ücreti bakımından bu iki modelden hangisini önerirsiniz? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
İkisininde bakım ve parça giderleri uygun
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
İkisininde bakım ve parça giderleri uygun
Teşekkürler, peki hangisinin daha uygun olduğu konusunda birşeyler söyleyebilir misiniz?
Uygun derken fiyat olarak mı? Fiyatalrı arasında öle ahım şahım bi fark yok sanayide herhangi bi parçacıya gir dükkanın yarısı RENAULT yarısı TOFAŞtır
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Uygun derken fiyat olarak mı? Fiyatalrı arasında öle ahım şahım bi fark yok sanayide herhangi bi parçacıya gir dükkanın yarısı RENAULT yarısı TOFAŞtır
Evet, uygun derken fiyat açısından hangi modelin parça fiyatı ve servis ücretleri daha uygundur?
19 alacaksan 1.4i ve 1.6e olanını tavsiye ederim PALİOya gelince 1.4 , 1.6 çok yakıyo 1.2 16 v öneririm 19 sağlamdır PALİO konforludur parça ve bakım fiyatları aynı
reno19 ilk serileri ithal geliyordu sonradan yerli üretime geçti sanırım, ithal aracın parçası daha pahalı olur diye biliyorum. sonuçta reno olsun fiat olsun yerli üretim olduğu için parça ve usta sıkıntısı olmaz bu yüzden bakımları uygundur aralarında pek fark olduğunuda sanmam. reno 19 tabi daha geniş ve büyük palioya göre. paliolarda güzel araçlardır,1.2 motorlusu oldukça seridir. küçük araç istersen palio, biraz daha büyük ve ferah araç isterseniz reno 19.
Renault marka araç alırsan hiç orjinal parça aramaya uğraşmıyosun hocam. http://www.renault.cikmacisi.com/ Bu adamları arıyorsun servisinde 400 ytl lik parçayı bunlardan 100 ytl ye alıyorsun. Sanayide de taktırıyorsun bu kadar basit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme