Şimdi Ara

renault 21 yedek parça yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabamın yaşlanmasından dolayı birkaç eksiği var bu eksikleri tamamlayıp binmeyi düşünüyorumsizden isteğim bunların ne kadara mal olacağını kestiremedim vereceğiniz fiyatlara göre kredi çekeceğim aracım 91 manager
    ön cam
    komple kilit takımı kapı kilitleri kontak
    iç döşeme tamamen
    cam ve kapı kilitleri
    dış depo kapağı
    ön silecek kolları
    karbüratör deki en altta lastik takoz
    2 akis
    ayrıca klima ilave ettirmek istiyorum
    ankarada ucuza mal edebileceğim yerleri soylerseniz makbule geçer

• Ben renault-12 me parcalari ankara sasmaz oto sanayi de oto ahmet var renault parcacisi oradan aliyorum. Fiyatlari uygun. Isterseniz oraya bir sorun.

Fiyatlar konusunda bir bilgim yok ama gecen sormustum on akslar kendi arabam icin soyluyorum teki 120 YTL idi orijinal fransiz. R-21 in tahminimce daha pahalidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manager_78

arkadaşlar arabamın yaşlanmasından dolayı birkaç eksiği var bu eksikleri tamamlayıp binmeyi düşünüyorumsizden isteğim bunların ne kadara mal olacağını kestiremedim vereceğiniz fiyatlara göre kredi çekeceğim aracım 91 manager
    ön cam
    iç döşeme tamamen
    cam ve kapı kilitleri
    dış depo kapağı
    ön silecek kolları
    2 akis

ben öncamı 150 ytl'ye değiştirmiştim
    klima 1-2 bin ytl civarında bildiğim kadarıyla
    diğerlerini bilmiyorum
    ama ivedikteki çıkmacılardan bazı parçaları uygun fiyata alabilirsin
    ostim de de çıkmacı varmış ama ben bilmiyorum ankaralı arkadaşlar yardımcı olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: manager_78

arkadaşlar arabamın yaşlanmasından dolayı birkaç eksiği var bu eksikleri tamamlayıp binmeyi düşünüyorumsizden isteğim bunların ne kadara mal olacağını kestiremedim vereceğiniz fiyatlara göre kredi çekeceğim aracım 91 manager
    ön cam
    iç döşeme tamamen
    cam ve kapı kilitleri
    dış depo kapağı
    ön silecek kolları
    2 akis

Şimdi sırasıyla söylersek bu bir kaç eksikde büyük bir masrafa giriyor bence arabayı satıp daha yüksek bir modelini alabilirsin concorde filan kliması da sağlam olur en azından
    ÖN cam motoru 200 ytl komple sistem
    25*4 = 100 ytl
    150 ytl de cam ve kapı kilitlerine çık
    50 ytl dış depo kapağı olması lazım
    25*2 silecek kolları
    50-100 ytl lastik takoz
    2 akis tane adedi 100 ytl
    klimayı hiç düşünme sağlamını bulamassın

Oto ahmet renault bayi fiyatlarıdır bunlar

• merhaba arkadaslar 94 optima aldim on farlarin isingindan memnun degilim elektirikciye gittim bunlar buyle dedi yardiminiz icin tesekkurler
  • Farlarin ici kirlenmisse farlari soktur, sivi sabun+su karisimiyla 3-4 sefer calkalayip bir gun far cami yukari gelecek sekilde kurumaya birak. Su saf su olursa daha iyi olur kirec lekesi birakmaz. Kirlenmis ozellikle isli farlar icin cok ise yariyor.

Ayrica temizlige ek olarak philips ve osram in %30 daha fazla isik veren ampulleri var onlari da dusunebilirsin. Ama kesinlikle 100W lik ampullerden taktirma, farlarin zarar gorur bir sure sonra. Bu dedigim ampuller standart 60/55W ancak aydinlatma siddetleri daha fazla.
  • Bu başlığı kullanan arkadaşları yine bu forumdaki RENAULT 21 KULÜBÜ ne davet ediyoruz. Benzer soruların cevaplarını orada bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA VE 10 YIL ???
    15 yıl önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla optima-manager-concorde parçaları pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gakgunlu

Bu başlığı kullanan arkadaşları yine bu forumdaki RENAULT 21 KULÜBÜ ne davet ediyoruz. Benzer soruların cevaplarını orada bulabilirsiniz.

Evet Gakgünlü'nün davetine ben de destek veriyorum, R21 Klübüne bekliyoruz tüm R21 dostlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gergy

quote:

Orjinalden alıntı: Gakgunlu

Bu başlığı kullanan arkadaşları yine bu forumdaki RENAULT 21 KULÜBÜ ne davet ediyoruz. Benzer soruların cevaplarını orada bulabilirsiniz.

Evet Gakgünlü'nün davetine ben de destek veriyorum, R21 Klübüne bekliyoruz tüm R21 dostlarını

bende katılıyorum...
    buyrun gelin klübümüze
  • soruların tamamının cevapları ve dahası 21 kulübünde zaten var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commonwealth -- 28 Mayıs 2007; 8:21:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.