Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (480. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 model optima buldum arkadaşlar. 21lerden pek anlamiyorum. ayağımı yerden kesse yeter diyorum. alirsam başıma bela eder mıyım. parça sıkıntısından bahşedilmiş forumda... Fiyatı uygun geldiği için düşünüyorum. yoksa bu fiyatlara uno, şahin bile yok. Arabaya bugün bakacağım. içime sinerse alayım diyorum. eski araba, arıza da yapar, eksiği de olur.. benim canımı en çok parçasını bulamazsam sıkar. parça sorunu olur mu optima da.. Bir de başka neresine dikkat edeyim. tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı forumlar hocam
    bugün bende bu araçlardan bi tane bakacağım yani ya ben anlamıyorum ya da bizim milletimizde değişik sado mazo bişey var doğanla şahinle kıyaslayanlar kia diyenler var bunlar yanından bile geçmediler demekki bu aracların bunlar çağın gerçekten ilerisinde araçlardır..bi şahin bugun neredeyse kırk kuruş yakıyor yakıtsa sorun
    parça haklı olabilirsiniz ama şöyle siz bi senede on kez gider 75 tlx10 parça alırsınız biz ya gidmeyiz yada gidersek 750 yi tek seferde veririz yani mesele çok farklı neye binmek istediğine bağlı bence saygılar segiler
  • birde alacağım araçlarda hani üç aşağı beş yukarı bakacağım şeyler belli ama sizinde ya şurasıına bak burasına bak diyeceğiniz şeyler varsa bi zahmet tavsieyede bulunalım
  • Selam renoult 21 bakıyorum tabi haliyle herkes eksi yönlerini anlatıyor yakıtından parça sıkıntısına yürütemezsin diyor sen ne dersin uzun yol gideceğim optima manager concorde hangisini tercih etmeliyim sence bakarken nelere dikkat etmek gerek kronik sorunları varmı itinalı cevap verirsen çok memnun olurum

• arada takip ederim burayı, bir ara merak etmiş, netten aratmıştım, acaba TR' ye R21 Quadro geldi mi diye, 1-2 kişi getirmiş ama artık tabii ki de yok.

Ayrıca R21 Quadro' yu alan kişi pek sakin kullanmamıştır, değil mi?

Param az olursa, R21 Concorde, biraz daha sabredip alabilirsem 96-2000 arası Passat 1.8T alacağım.

R21 manager 1721 cc, passat 1781 cc, arada 60 cc fark var, güç olarak da 61 hp (ciddiye almayın son yazdığımı)
  • Concorde yi aldım çok şükür

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Sağlasın cevabın için bi tane concorde aldım 92 model bazı fonksiyonlar çalışmıyor tüpte de sanki randumanlı değil gibi çok sık fan açıyor araç ısınınca bi tık daha iyi gaz yemiyor gibi araç yani ne yapmak lazım reniX diye alet var nedir ne işe yarar nasıl temin edebilirim izmir Bornova da anlayan bi usta duyan bilen var mıdır bu aksamlarına baktıracağım ama dediğim gibi anlayan usta yok klima yok bilgisayarı arka camların ağır açması gibi sorunlarım var tabi öncelikle gaz olayı halledilmesi gerekiyor

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Yarın kapı döşemesini söküp denedim temizleyince düzelecek gibi zaten kullanılmaya kullanılmaya ağırlaşmış gibi lig konusu o şekilde çözülür mü gaz yememe zira bezinde çalıştıramadım bir türlü adam gibi bi usta denk gelmediği için ellettirmiyorum şu an

• Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar.

Forumu yıllardır takip ediyorum ama fırsat bugüneymiş üyelik olmak için.. Benim ilgimi çekicek bir konu var onun fikirlerini burda almak istiyorum bilgili üstadlardan.

Arkadaşlar ben Renault21 Concorde almayı düşünüyorum, aslında normalde bir arabam olsun dedim bu model şöle çıktı. üniv den arkadaşım satıyor 6.000 tl ye. Şöle bakınca bana 5000 tl ye vericek 10 yıllık dostluğumuz var. Arabada 15 yıldır onlarda.

Şimdi arabanın eteklerde çürükler var
    Arka camlar çalışmıyor açılmıyor
    Arka amortisör ufak bir yay paslanmış yukarı kalkmıyormuş. oda süspansiyonumudur bilemem artık
    Yol bilgisayarı çalışmıyor
    Hız km si ibre çalışmıyor.
    lpg ruhsata işli değil. muayenede tankı çıkarıyorlarmış.
    direksiyon ayarlanabilirmi dedim yok dedi berkide bilmiyordur.
    motor sıfır yapılmış 60.000km de.
    sisler yok.

Şimdi biliyorum baya birşeyi yok falan diyeceksiniz, ben şunu sormak istiyorum Arabanın motoru iyi 160 180 km hz yaptığını gördüm üniv de okurkende eskişehirden çanakkaleye gelmişti arkadaş. hatta trabzona da gitmişler. çok kullanmamışlar arabayı uzun yolda.

Ben bu arabayı 5bin tl alsam 2000 tl harcasam İHYA edermiyim, benim 8bin tl bütçem var. şimdi 8bin tl lik concorde bakıyorum ondada sorun sıkıntı var.

Bu konuda güzel fikirlerinizi istiyorum. arabanın resimlerini isterseniz atarım. kararsızım uzun yola gidecek ve bakımını sürekli yapıp sıkıntı çıkarmayacak ve yolda titremeyecek araba arıyorum. o sınıfta o uygun bütçede bu var. yoksa 80 model audiler var ama r21 ler güzel gibi geldi.

• arkadaşlar araç bu. hayırlısı diyelim .. 5 bin e alıp üzerine neler yaptırmam gerek bunu zımba gibi modelini orjinaldekiler gibi eksiksiz yaptırırım klima da çalışmıyor
     RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• Fikir ayrılığına düştük diyeceğim ama katılmıyorum anlamında değil tabiki o fiyat kategorisinde kuş serisinden başka bir araç bulamazsın lakin biraz bakımla kuşlardan kat be kat daha iyi olacağını düşünüyorum farklı bir concorde dan aşağı kalır mı yoksa iyi ustayla onları geçer mi kestiremiyorum ama bildiğim şu çok kurclatma ve gerçekten bu aracı istiyorsan al kardeşim ruhsatı çıkartacağında resmiyet kazandır için rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

arada takip ederim burayı, bir ara merak etmiş, netten aratmıştım, acaba TR' ye R21 Quadro geldi mi diye, 1-2 kişi getirmiş ama artık tabii ki de yok.

Ayrıca R21 Quadro' yu alan kişi pek sakin kullanmamıştır, değil mi?

Param az olursa, R21 Concorde, biraz daha sabredip alabilirsem 96-2000 arası Passat 1.8T alacağım.

R21 manager 1721 cc, passat 1781 cc, arada 60 cc fark var, güç olarak da 61 hp (ciddiye almayın son yazdığımı)

R21 Quadra degil Türkiye gümrükten getirilenler 21 Turbo 175 Bg olanlar, zaten 3,4 tane birsey var Quadra olan modeller 4*4 cekerli modelidir Türkiye haric dunyanin pek cok ülkesinde vardir.

Hocam zaten Turbo ların hepsi 4 çeker değil mi?
    Quadro adı altında turbosuz r21 de mi var?

• Fikirlerin için çok teşekkür ediyorum dostum. Şimdi bu fiyata bu model bir araba 8 9bin tl lik şahinden doğandan daha iyidir diyorum. nişanlımın 99 model şahinleri var kullandım herşeyi çalışıyor gidiyor ama rampalarda kamyon gibi ağırlıyor yani düzyolu 120 ile giden araç rampada 1 km kadar devam ettiğinde 60 70km hıza düşüyor. 5 6 km lik rampada 60 berki ıkınarak.

bu renault 21 concorde öle bir dünya yok tamam pat diye hızlanmıyor ama banamısın demiyor, rampaya 120 le gir 130 la kapa aş rampayı.

Şimdi ben bunu toplamam içinde cıncın gibi yapmam için 2 bin tl yetmez diyince tabiki vazgeçerim. Niye bukadar pahalı ya :(
  • concorde2000 dostum yol bilgisayarı çalışmamasının sebebi nedir acaba tam olarak fikirini alabilirmiyim. Kazamı geçirmiştir. ön tampon orjinal bulamam değilmi. yada sis lambası için kestiririm tamponu falan olur değilmi.

Bu arabalara merak saldım alırken uygun fiyatta araba alıp biraz harcama yapınca tertemiz sıkıntısız hatta sınıf bakımından modellerin özelliğine yakın bir aracım olmasını isterim sonuçta.

ozaman sitelerdeki ilandaki r21 ilanlarında 7 8bin tl aşağsı hep bölemidir. sıkıntılı yani.

birde bu arabayı tanıyanlar Almak istediğinizde nerelere bakıyorsunuz önem yerleri nedir.
  • takasta araç satan varsa elektronik eşya ile alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 14 Haziran 2015; 23:16:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar 1992 model renault manager 1.7 motor 122 bın km de,lpg li almayı dusunuyorum ..goruslerınız nelerdır benzın tuketımı nasıldır yedek parça pahalı mıdır vs gorusulerınızı beklıyorum
  • Hakan geçen bi kullanıcıyla görüştüm klima açık ve yolda da basınca 65 60 kuruş yakıyor dedi parça konusu araştırıcıysan bulursun sıkıntılı değil sadece bakkalda olur gibi herkezde olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetsufyan

Hakan geçen bi kullanıcıyla görüştüm klima açık ve yolda da basınca 65 60 kuruş yakıyor dedi parça konusu araştırıcıysan bulursun sıkıntılı değil sadece bakkalda olur gibi herkezde olmuyor

uff vay be ne yakıyor ama, tamamda bu arabada sorunmu var bukadar yakıyordur acaba klimanın etkisi mi bukadar arttırdı.

Biz sıkıntısız en az fiyata ne meblağ tutar bi concordeuff vay be ne yakıyor ama, tamamda bu arabada sorunmu var bukadar yakıyordur acaba klimanın etkisi mi bukadar arttırdı.

Biz sıkıntısız en az fiyata ne meblağ tutar bi concorde
  • selamlar herkese,
    3 hafta önce 93 model concorde aldım araç beklentilerimin çok üzerinde, temiz ve sorunsuz. bozuk yollarda dahi içinde tek bir ses yok. bu anlamda 22 yaşında bir araç sanırım başka bir marka model bulunamaz diye düşünüyorum. Sizlere sormak istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim. Yol bilgisayarı normalde 7 fonksiyonlu, bunu forumu nerede ise tamamı ile okuyarak anladım fakat benim araçta tek sorun bu ki yol bilgisayarı sadece 3 ekran bilgisi var, bu sorunu yaşayan arkadaşların paylaşımlarını okudum ve fakat bir çözüm bulamadım. belki ben atlamışımdır ama 7 fonksiyonun da çalışması için ne yapmam gerekiyor? bende gözüken bilgiler, hız ( normal değerin 40 km üzerinde gösteriyor), anlık yakıt tüketim değeri ve depodaki kalan yakıt değeri. not : resetleme düğmesi sanırım görevini yerine getirmiyor çünkü denedim ancak hala 3 fonsiyon olarak gözükmekte. yardımlarınız için teşekkürler.

• Araç kasa olarak ağır 1.7 motor klimanın etkisi bu kadar tabi

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.