Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (482. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen arkadaşlar internette bile bunun yedek parçaları okadar pahalı değil sipariş verebiliyorsun. ama işte adam gibi usta çok önemli.
  • Hidrolik direksiyonu olmayan optima modeline hidrolik direksiyon takilabilir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yav-benim-tanki-satiyom-222012488/detay

işe yararmı sizce alına bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34bjk1903 -- 22 Temmuz 2015; 0:54:34 >
  • Çok güzel makineler gibi yaptırıcam alıcağım aracı. 5.000 tl alıcam motoru çok iyi ama teferuatları çok 4 bin tl de harcamaya razıyım. daha önce 1 2 bin harcarım diyordum ama geçen kastamonuda bir concorde kaza yapmış sağlı sollu ful ezilmiş kırılmış falan ama tek dikkatimi çeken yaşam odası gibi olan yolcu kısmında zerre bir darbe içeri çekmemiş, güvenlik çok üst, aynı yolun 62km ilersinde tofaş kaza yaptı ikiye bölündü canlı çıkmadı.. gövde ve alt üst falan sağlam arabaç
     RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• herkese iyi akşamlar, uzun zamandır concorde bakıyorum küçüklüğümden hastasıyım bu araçların. istanbul için piyasası 7 bin 8 bin gibi görünüyor. şu araç sizce gidip bi görmeye değer midir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1992-model-concord-lpg-li-227977618/detay
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

1995 Renault 21 Optima (1.6) için LPG Dönüşüm Tavsiyesi

Dostlar Merhaba,

Yıllardır çok az kullandığımız aile arabamıza LPG dönüşümü yaptırmaya niyet ettik. Aracımız 95 Model bir Renault 21 Optima (1.6) 'dır ve kendisini park probleminden ötürü gündelik hayatta kullanamadık. Kilometresi sadece 49 bin km'de. Şimdi park problemi biraz çözüldü. Diyoruz ki yakıtı ucuza getirirsek belki bir yerlere gezmekte kullanabiliriz.

İnternetteki model/fiyatlara bakıyorum 1200tl den 4000tl ye kadar model var. Çeşitli özelliklerle birbirlerinden ayrılıyorlar.

Size sormak istedim.
    Bu şekilde eski ama bir aile arabası için, güvenli ve sorunsuz bir lpg dönüşümü için hangi marka lpg sistemini önerirsiniz ?
    Ayrıca muayenelerde tüp ağırlığının sorun olmaması için hangi ebadda tüp takmalı ?

Kıymetli önerileriniz için şimdiden teşekkürlerimle

Merhaba , masallah araç 45 de süper...
    karburatorlu oldugu için bir cok marka takılabilinir.. ama ben Z a v o li öneririm ayar bozmaz uuzn ömürlüdür yakıt yerlilere gore düşük olur.. ama montaj maliyeti yuksektir...

• optimaya hidrolik direksiyon veya klima takabilirsiniz ama sadece birini ya hidrolik direksiyon yada klima ikiside aynı anda takılmıyor diye biliyorum lpg konusunda bende zavoli var ve çok memnunum concorde lar için sıralı lpg uyumsuz diyorlar aynı anda hem benzin hem de lpg yaktığı söylendi bende benzini ve lpg yi fulledim lpg bitmesine yakın benzin almaya çalıştım ama ful dü yani sıralı lpg lerin hepsinde bu sorun olmuyor ama kaliteden ödün vermemeniz gerek lpg nin bakımlarını yaptırmanız gerek arabamı çok seviyorummmmm ;)
  • Arkadaşlar optima ya r9 yada 19 kapı kilidi uyuyor mu??? Benim kapı kilidi mort...

• Bi de Concorde jantı arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DAVUTHAN_ALPER

optimaya hidrolik direksiyon veya klima takabilirsiniz ama sadece birini ya hidrolik direksiyon yada klima ikiside aynı anda takılmıyor diye biliyorum lpg konusunda bende zavoli var ve çok memnunum concorde lar için sıralı lpg uyumsuz diyorlar aynı anda hem benzin hem de lpg yaktığı söylendi bende benzini ve lpg yi fulledim lpg bitmesine yakın benzin almaya çalıştım ama ful dü yani sıralı lpg lerin hepsinde bu sorun olmuyor ama kaliteden ödün vermemeniz gerek lpg nin bakımlarını yaptırmanız gerek arabamı çok seviyorummmmm ;)

Hidrolik direksiyon nasıl oluyo maliyeti ne kadar oluyo

• Arkadaslar bir ay once ben de bi concorde aldim 92 model.Aracta kalorifer ve klima calismiyor ben elektronik teknisyeniyim bundan onceki aracim tempraydi ondaki butun elektronik arizalari yapabiliyordun klima beyni dahil bu aracin klima panelini tamir ettim ancak kalotifer radyatorunu ve fan devresini iptal etmisler gerekcesi radyator su kaciriyo dediler.Bu aracin kalorifer radyatoru nasil sokulur bilen var mi malum usta sikintisi varken kendimiz yapacaz ancak. Fan devresini mahvetmisler ekleme kablo ile lehim yapmislar soket moket yok yani.bilen arkadaslardan yardim rica ediyorun...

• SametAksoy06 S kullanıcısına yanıt
    bence 1. daha iyi hem km düşük hem elk.ayna dijital klima fln da mevcut 2.yi hiç beğenmedim km yüksek zaten sigorta kutusu fln dağılmış 3.nünde km fln yüksek yıpranmış ben 1. derim
  • Tamam ustam. Bu araclar kac kurus yakar bi bilgin var mi

• SametAksoy06 S kullanıcısına yanıt
    bende optima var gazda 20 krş fln yakıyor bunlar 25 anca yakar bence bilmiyorum pek
  • DAVUTHAN_ALPER D kullanıcısına yanıt
    Davut hocam hidrolik direksiyon nasıl yapılıyo maliyeti nelrrdir bilginiz var mı

• arkadaşlar 21 lerin sıcak soguk hava için kalorifer muslugu var mı ve nerde....birde ben ön iki amatsör... arka bagaj kilid.... 4 cam açıp kapamada sorunlar var duruyor açmıyor.... ve iç döşemeler kaça maal olur bana bilgi verebilir misiniz
  • Optima kirmizi ofset jant onerisi olan var mi bi turlu befenemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

quote:

Orijinalden alıntı: driverg

Arkadaşlar optima ya r9 yada 19 kapı kilidi uyuyor mu??? Benim kapı kilidi mort...

uymaz R 21 kapi kilitleri farklidir'genelde optimanin bir cok mekanigi R9 ile uymakta 'fakat kilitler 21 serisinde hepsi ortak kullanilmistir sadece 21 e ózgü

Sevgili Concorde2000 bu durum optimalarda nasıl termostat durumu

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.