Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (485. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahh ahh keske eski gunlerdeki gibi olsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin2933 S kullanıcısına yanıt
    Sorun yok da temizlik amaçlı bunca yıldır içinde baya bi kurum biriktiğini düşünüyorum. Birde internetten okuduğum kadarıyla bu yapılacak temizliğin performansı baya bi etkilediğini söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

quote:

Orijinalden alıntı: efendikaptan58

quote:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Renault_21

Beygir konusundaki sorunun cevabını burda bulabılırsın , Fakat burda Manager 2.0 diye yazmaz çünkü avrupada böyle bir model yoktur, siz orada yazan Concorde motor gücüne bakarsınız, MANAGER2000 ile CONCORDE motorları aynıdır çünkü. Aracın tam verimli olarak Bg gücünü vermesi için bakımları tam olmalı birde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-manager-hasarsiz-kayitsiz-tskkr-25-favori-239953516/detay

iyi günler bu arac 96 model ve sahibi 2000 motor menager dedi incelermisiniz

Evet ilandaki arac Manager 2.0 modeli, ilani GTX olarak girmis fakat ón camurluklarin concorde ayni oldugu resimlerden anlasilmakta. bunu varsayarak aracta 2000 motor var. motorla ilgili foto eklememisler ilani yayinlayan.

ANLADIĞIM KADARIYLA ARACIN KAPORTA HATLARI YERİNDE BÜYÜK KAZALARA KARIŞMAMIŞ BENZİNDE UUNYOLDA NE YAKIYORDUR BUNLAR

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Bakimli bir concorde benim için hâlâ bir cok son model araclardan daha iyi kalitelidir keske kiymetini bilseler. usta diye gecinenler usta değil ki bu arabalarda on plana çıksın. bende dusunuyorum egsoz manifoltunun contasini değiştirmeyi. Araç lpg de birden dip gaz yapinca ani gaz yemiyor buji ve buji kablolarini sifir degistirdim tekleme falan yok ama rolantideyken ani gaz veriyorum boguluyo sanki fazla hava mi aliyo ne yapiyosa üst devirlerde sıkıntı olmuyor bakalim insallah çözecez

• efendikaptan_58 kullanıcısına yanıt
    arac orjinal görünüyor arka kapinin kapandigi yerlerde curukleri gorunuyor altina falan bakmak lazim çürük var mi yok mu diye. lpgde Uzun yolda yakacagi maximum 25 kuruş bakimliysa benzinde 35 40 kurus yakar uzun yolda kullanima bağlı

• Selam arkadaşlar,

Bir arkadaşımız sormuş eskiler nerede diye.. Valla elimdeki 1994 Concorde u hanıma uzun zaman kullandırmaya çalıştım. Lakin muaffak olamadım. İllede otomatik diye tutturdu. Bende satıp otomatik bir arabaya geçtim.
    Lakin çok masraf edip tertemiz bir concorde sahibi olmuştum. Satıldığına çok üzüldüm. Nasip.
    Bu arada ara ara halen kullanım klavuzu, ve teknik ayrıntılarıyla ilgili dökümlerini halen mesaj atıp isteyen arkadaşlar oluyor. Evet halen elimde bu dökümanlar var ve halen isteyen herkese gönderiyorum.
    Aracı değiştirdik ama bir parçamız R21 de kaldı. Dökümanlar için yardım isteyen arkadaş olursa mail atsın. Elbette gene gönderirim.

Saygılarımla,
    gelmez@hotmail.com
  • 17000 km de bursada diye biliyorum aracı fotoğrafa ii dikkat ederseniz yağ kaçırıyor gibi benim ki daha güzel :):)

Tahminim yol bilgisayarında sıkıntı yok km belirli bir düzeye çıkmadığı için ---- bunu görüyorsun derece için ya elektirikli aynan yok yada aynan daki derece gitmiş sahibinden de tolan otomotiv var orada mais olarak bütün parçaların olduğu yazıyor alman gereken parçaların hepsini öğren sonra fiyat al duruma göre çıkmacıya uğra ama mais almassan uzun vadede daha fazla para ödersin

• gelmez G kullanıcısına yanıt
    Ah şu otomatikler :) hayırlı olsun ne diyelim. sağolsun @gelmez abimiz gecen bana gönderdi kullanim klavuzunu.

• DAVUTHAN_ALPER D kullanıcısına yanıt
    tesekkurler ayna duruyor masallahi var calisiyorda elektirik aksami demekki o derece gitti onuda bakip ayarlicam bir sekilde. km telini degismisler uzerindeki elektronik devreyi sökmüşler o yüzden yol bilgisayarimda veri görünmüyor galiba simdiki km telide koptu r12 lerin km teli oluyormus galiba r12ler de eski tip yeni tip diye ikiye ayriliyormus bakalim nasil cikicaz isin icinden. tesekkurler bilgiler icin

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    km telini hallettim R12 nin km telini aldim icini söküp demir halati benim orjinal kablonun icine aktardim zaten elktronik okuyucu devre saglam duruyor ancak usunten bi diot mu nedir o koptu onu yaptiricam bi elektronikciye.

• Arkadaşlar Concorde'um 2,30 civarındaki LPG fiyatından 40 tl ye 95km yol gitti şehiriçinde buda 42 kuruşa falan denk geliyor bu da bana biraz çok geldi neyde sorun olabilir sizce ?
  • Sevgili arkadaslar...
    Bundan 5 ay önce bi 92 concorde aldim.
    1.6 sxak tempramla takas ettik. Tempramin bütün elektronik arizalarini ben yapabiliyordum ama buna pek ugradamiyorum. Benim icin onemli iki sorun var. Kalorifer ve yol bilgisayari.
    Kaloriferin radyatpru kaciriyo ondan iptal edildi dedi benden onceki dahibi. Takip ettip tesisati borulari duruyo ama icinden anpfi voltaj kablosu cekilmid delinmis yani. Sanirim sokmem icin torpodoyu komple sokmem lazim. Bi sorunum da gösterge.ben aldigimda sicaklik sürekli 50 dereceyi gosteriyodu gidilen yolesafe gibi bilgiler sabit bi deger gosteriyodu bozuk belli. Simdi sadece yakit lt. Anlik yakit gösteroyo diger degerler hic yok . Bu arizalarimla ilgili yol göstetecek arkadas varsa rica ederim. Usta yok bilmiyolar arabayi gorunce kovmaktan beter ediyolar. Ben bi eloktronik teknisyeniyim yapabilirim yardim ederseniz cok minnettar kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokosoft -- 29 Ocak 2016; 22:22:30 >
  • Arkadaşlar merhaba bursa da olan Renault 21 concorde kullanan var mı bu araçlardan anlayan usta var mı bi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• yokosoft Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben gösterge paneliyle uzunca bir süre uğraştım. Mail adresime mesaj atarsan elimdeki dökümanları paylaşırım. Birkaç elekronikçi arkadaşa gösterge panelini söküp gösterdim. Nihayetinde Çıkma bir panel alıp onun parçalarıyla çalışır hale getirebildim.
    posta adresim gelmez@hotmail.com
  • gkhn1907 G kullanıcısına yanıt
    Çok fazla yakiyor tüp beyni eski mi acaba icindeki diyaframlar yirtilmis olabilir bu yuzden cok yakiyor olabilir bi gaz ayari yaptirman yararina olacaktır

• yokosoft Y kullanıcısına yanıt
    @gelmez abimizde gerekli dokümanlar var uulasabilirsiniz ayni sorunlar bende de vardı sahoglu29@gmail.com ulasabilirsiniz.

• Uzun yıllar oldu konuyu okumayalı. heygidi günler hey. Ne canlı ve okadar da candan sohbetler vardı burada.

Arkadaşlar depomda 1993 concorde aracımdan kalan bir kaç parça var lazım olan arkadaşlara uygun fiyatlarla yardımcı olurum.

1- Concorde ön tampon ( aracı aldığımda altına modifiye uzatma etek yapılmıştı sadeliği sevdiğim için o zamanlar başka tampon takmıştım)

2- Concorde arka cam fitili ( genelde köşelerden ayrıldıkları için benimkini değiştiririm diye kazalı bir araçtan almıştım öylece duruyor sağlam )

3- Concorde bakır radyatör ( sadece üst horumun giriş yerinde çatlak vardı plastik tamiriyle uğraşmadan yenisini takmıştım termostatları üstünde )

Maksat depo boşalsın ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşırsa yardımcı olurum.

Not : Parçalar sivas'ta

tel no: 0505 531 77 58

Ömer altun

Çok teşekkür ederim üstadima mail attim umarim halledebiliriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byseyyah

Uzun yıllar oldu konuyu okumayalı. heygidi günler hey. Ne canlı ve okadar da candan sohbetler vardı burada.

Arkadaşlar depomda 1993 concorde aracımdan kalan bir kaç parça var lazım olan arkadaşlara uygun fiyatlarla yardımcı olurum.

1- Concorde ön tampon ( aracı aldığımda altına modifiye uzatma etek yapılmıştı sadeliği sevdiğim için o zamanlar başka tampon takmıştım)

2- Concorde arka cam fitili ( genelde köşelerden ayrıldıkları için benimkini değiştiririm diye kazalı bir araçtan almıştım öylece duruyor sağlam )

3- Concorde bakır radyatör ( sadece üst horumun giriş yerinde çatlak vardı plastik tamiriyle uğraşmadan yenisini takmıştım termostatları üstünde )

Maksat depo boşalsın ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşırsa yardımcı olurum.

Not : Parçalar sivas'ta

tel no: 0505 531 77 58

Ömer altun

Merhaba ón tamponun Resimleri varmi birkac fotosunu buraya ekleme sanisiniz varmi, vida baglanti ayaklari vs. saglam mi ? fiyat olarak ne istemektesiniz iyi günler

Telefondan fotoğraf ekleyemedim. Numaranizi veya mail adresi verirseniz hemen gonderebilirim.

Fiyat olarak fazlabir beklentim yok. Kargo aliciya ait olmak sartiyla anlasiriz hertürlü. Dedigim gibi maksat depo bosalsin.

• 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.