Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (486. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim bi sorunum var bende manager var 93 model kalorifer dugmesi bozuk ve arac sicaga gecmiyor.nere ye getirdiysem bakmiyolar ilgilenmiyorlar en sonunda bi usta asagidan bi tel cikardi bunu cekersen isitir dedi itersen sogutur dedi.sonra o telde kopmus emanete vermistim.ben bugun cikmacidan yeni dugme takimi aldim ama nasil sokuluyo bi sokemedim lutfen yardim edin lutfennnnnnnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar dün 96 model menager aldım hidrolik direksiyon klima 4 cam otomatik mevcuttur.arac enjeksiyonludur. 1150 kilometre yol yaptım. çokşükür beni üzmedi 345 liraya 1150 kilometre yol yaptım benzinde lpg yok.araçta bir kaç eksikler var.bunlar motorda yağ kaçakları,direksiyon pompasında yağ eksiltiyor.ve en kötüsüde aracım içine su alıyor bunları kesinlikle yaptırmak istiyorum.yolda gelirken radyatörde su eksiltme sorunları var.şimdi diyeceksiniz bu kadar sorunlu bir aracı nasıl aldınız diye ama amacım gerçekten böyle bir aracı alıp yavaş yavaş toplatmak hastasıyım bu aracın bilmediğim bir çok yönü var bu aracın sizlerden öğrenmek isterim.araca şuanda lgp taktırmak istemiyorum.sanırım yakıtı durumu iyi,ama ileride ne olur bilemem 4 cam otomatik bu camlar zorlanarak açılıyor bu problemleri nasil çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    öncelikle yazıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.yamış olduğunuz bilgileri yapabilmem için el becerimin olması lazım lakin bende malesef yok :) bugün motorcuya aracı teslim ettim yağ kaçaklarını ve radyatörün su azalttığını söyledim oda aracı bakacak direksiyon kutusu yağ eksiltiyor onuda bakacak ilk önce aracın yürürünü yaptırıcağım inşallah sonrasında şöför koltuğu kırık onu yaptırıcağım hatta diyorum ki süngerleri değiştireyim.araç orjinal 130.000 kilometredeyken aldım rizeden usta aracı gördü değişen yok dedi sadece sağ arka kapıda boya var dedi o kadar aracın orjinal dedi motordaki yağ kaçakları normaldir.keçelerini değiştiricez dedi.dediğim gibi ilk önce yürürünü yaptırıp sonra içini yaptırıcağım.bu arada ben istanbulda kartalda ikjamet ediyorum. grupta istanbulda ikamet eden arkadaşlar varmı?

• iyi aksamlar arkadaslar. aracimi aldığımdan beri bir cok sorununu sizlerle fikir alisverisinde bulunarak halletim çok şükür. sizlerede teşekkür ediyorum ancak şu rölanti ve gaz ayar sorununu bir türlü çozemiyorum mikser sipariş verdim geldi bogaz kelebeginin üstüne takilan taktım yok yine rolanti yuksek rölanti düzenleyicinin vanası kapalı. rolanti duzenleyiciye gaz mi versem acaba eski sayfalarda vardi oyle yapan. calistirirken de cok zor calistiriyorum benzinde hiç çalışmıyor.

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    rolanti motorunu yarin bi sokecegim bogaz kelebegini temizledim balata spreyi ile birde kelebegin bagli oldugu bi sensör var Bosch bu ne ise yariyor acaba onuda söküp tenizlesem mi. baska sensör vs neye el atmaliyim

himm brc büyüklerden taktirayim diyorsunuz tüp beynini 550 lira fiyat çekti o yuzden kactim biraz burdaki brc bayii en iyisi bende sizin gibi yapayim silikonla doldurunca daha hava geçmez ona göre artik bakacağım. kafayi yiyecem her şeyi hallediyorum bi yerden bi sorun cikiyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin2933

himm brc büyüklerden taktirayim diyorsunuz tüp beynini 550 lira fiyat çekti o yuzden kactim biraz burdaki brc bayii en iyisi bende sizin gibi yapayim silikonla doldurunca daha hava geçmez ona göre artik bakacağım. kafayi yiyecem her şeyi hallediyorum bi yerden bi sorun cikiyor ya
    selamunaleyküm arkadaşlar pazartesi günü aracımı servise verdik yapılacak olan işlemler aşağıdaki gibi,

1) motor keeçeleri değişecek
    2) direksiyon kutusundan yağ kaçırıyor tamir edilecek
    3) yağ lambası ve yağ göstergesi bozuk yapılacak
    4) radyatörden su kaçırıyor tamir edilecek
    5)şanzuman yağı yenilenecek
    6)şöför koltuğu kırık kaynak yapılıp süngeri yenilenecek
    7)tabanda 3 yerde çürük var onlar yapılacak
    8)4 cam otomatik onların bakımı yapılacak
    9şöför kapısının kilidi yenilenecek
    10) debriyaj seti değişecek

bakalım aracın sorunları bunlar maliyet ne kadar çıkacak görüceğiz :)

• efendikaptan_58 kullanıcısına yanıt
    hadi hayirli olsun halledilmeyecek sorun degiller çok şükür. ancak servise ve ustaya bagli cikabilecek rakam :)

concorde2000 teşekkürler bugun dediklerinizi sirasiyla yaptim rolanti duzenleyiciyi temizledim spreyle güzelce önündeki vanayıda doldurdum silikonla o siyah Bosch kutucuguda söktüm yerinden onada sprey sıkıp yerine taktım hava hortumu üzerindeki sensörüde temizledim güzelce ardindan bogaz kelebegi ve lpg mikserini de söktüm temizledim ayrica altlarindan hava almamasi icin kirmizi conta ile kapattim kurumasi icin biraktim yarin calistiracagim bakalim ne olacak son durum.

bakalim en sonunda bende brc taktiracagim galiba en iyisi o gibi duruyor. Birde concorde2000 sizin aracinizda renix emulator var mi ? sipariş verip taksam mi bilmiyorum ya? yarin bakalim sorun cozulecek insallah haberrdar ederim burdan. onuda çözünce iyi bi elektronikci bulmak kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2933 -- 4 Şubat 2016; 17:46:42 >
  • quote:

Debriyaj baski balatasi sadece parcanin fiyati 550 tl satiliyor bazi yerler 450tl gibi veriyor, VALEO marka tabi . marka olarak eniyisi budur orjinali. taban cürükleri tamiri icin taban halisini sókmeleri gerekli, kapi kilidinin ise orjinal servis fiyati 250 tl civarinda, sanzuman yagi degisimin yagin markasina gore degisir fakat en iyi yag markalari, Mobil-Castrol-Elf tahminen sanirimki ortalama maliyet 1500-2000 arasi bulabilir.

evet bende 2.000 tl gibi bir bütçe ayırdım.taksitle yaptırıcağım.tanıdık vasıtasıyla herşey yapıldıktan sonra herhalde 1-2 sene binerim bu araca siz istanbul'damı ikamet ediyorsunuz.
    araci bugün calistirdim ayni sizinki gibi devir 650 700de calisti birazdurdu sonra 1000e cikti isindikca 1400 1600lere cikti bakalim bi gaz ayari yaptiracagim birde tek eksigim renix emulator onuda alip takacagim bakalim ne olacak duruma göre tüp beynini brc ile degismeyide düşünüyorum

evet bu sensörüde oldukca guzel temizledim insallah arizali degildir nerden bulacaz oda belli degil. önceden cok oynadılar o rolanti icin bi vida vardi boğaz kelebeginin orda insallah ayar tutturabiliriz bakalim hayirlisi Teşekkürler her sey icin

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin2933

evet bu sensörüde oldukca guzel temizledim insallah arizali degildir nerden bulacaz oda belli degil. önceden cok oynadılar o rolanti icin bi vida vardi boğaz kelebeginin orda insallah ayar tutturabiliriz bakalim hayirlisi Teşekkürler her sey icin
    Arkadaşlar İzmir'de gaz ayarını iyi yapabilecek bir usta var mı önerebileceğiniz ? Birde baktırıcam işte lpg ile ilgili yapılabilecek birşey var mı diye.
  • sizde de rölanti sorunu mu yapiyordu parçayı degistikten sonra ne gibi değişiklik oldu sayin concorde2000 ? birdr benim aracin beyin kutusu icinde vana gibi bir sey var iki tane fiş giriyor onun bagli oldugu ince. hortum sari yuvarlak bir suzgecten gecip manifolta giriyor bu vana ne işe yarıyor ben biraz oynadim da onunla
     RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

valla biktirdi diyecegim tekrar toparlaniyorum savasmaya devam ediyorum sorun kalmayana kadar ugrasacagim. Bugün hic el sürmedim o sensörüde bakacagim insallah arizali cikmaz bi söker olctururum hayirlisi. resimde ekledigim kirmizi icindeki vana mi neyse o ne ise yariyor acaba

• quote:

Bu mesaj silindi.
    bayılıyorum bu arabaya yahu adamlar ne araba yapmış vakti zamanında arka koltuk arkasındaki canta bölmesine kadar düşünmüş adamlar ama ne yazikki güzel ülkem hep basitine kacmis işin 1.6 motorlu teneke tofaslara binmeyi tercih etmişler. insallah ugrasa ugrasa düzelecegim bakalim ustaya götürecem en sonunda her türlü bilgiler icin tesekkurler
  • quote:

R21 . Bu tip Satılan Benzin pompaları Yansanayi muadil ürünlerdir Bilginiz olsun. Orjinal derlerse inanmayın. Concordenin orjinal Benzin pompası Bosh Marka dır.
     RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

selamunaleyküm abi facebooktan görüşebiliceğimiz bir adresiniz varmıydı

aynen öyle yazik bizim ustalarimizada insanlarimiza da her neyse bu benzin filitresi ve benzin pompasi benim aracta hala fabrikasyon mavi renkte Bosch marka takili mavi duruyorlar ancak benzinde calismiyor arac :) pompa saglam calisiyor ancak benzin filitresi tikali galiba bakip halledecem o sorunuda ama 21 senedir hala calisiyor benzin pompasi masallahh valla saglam arabalar vesselam onun bunun agziyla degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2933 -- 9 Şubat 2016; 18:01:47 >
    sayin concorde2000 araciniza renix emulatoru siz mi taktiniz acaba lpgcide mi taktirdiniz?

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.