Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (488. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir sorum olacak benim concorde'un analog klima panelini dijital ile değiştirsem bir sıkıntı olur mu ?
  • SELAMUNALEYKÜM BU FORM NEDEN ÇOK CANSIZZ KAN AKIŞI YAVAŞLAMIŞ BURANIN ARKADAŞLAR NERDESİNİZ????
  • Bende derslerimin yoğunluğundan dolayı anca zamanım olduğunda sorunları çözüp eski sayfaları okuyabiliyorum.
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    selamunaleyküm şimdi yazacaklarımı iyi okumanızı tavsiye ediyorum.1.ben toplanalım buluşalım tanışalım burdada bir dostluk kurma peşindeydim.benim sözüm senettir.beni tanımıyorsunuz bende sizi tanımıyorumön yargılı olmayınız.benim yaşım 27 kesinlikle saygısızlık etmemişimdirburadakilere.ben laguna formunda bu tür organizasyonlar yaptım ve yaptıkta adamlar ankaradan geldiler.işiniz yoğun olabilir ama bu "boşyere toplanap vakit geçirecek zamanım yok"cümlesi çok saygısızca olarak betimliyorum.3. muammalık derken oradaki kelimem tamamen bir espiri adı altında olup size samimiyetimi ilan etmemdi.gelme düşünüceniz olsa bile peşinizi bırakmam gibi cümleler kurmuşsunuz allaha çok şükür çevremde renaultcu arkadaşlarım var hepsinden bir haberimdir.problem yok kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. işleriniz yoğun olabilir saygı duyarım.benim amnacım burda saygı çerçevesi içerisinde dostluk kurmak ve renault 21 i yakından hastalarından tanımaktı.ha bu arada çok şükür ergenliğimizi atlatalı 10 yıl oldu elhamdülilah işimizle aşımızla kavruluyoruz.20'lik heveslerimiz geride kaldı.adrenelin peşinde değiliz olsaydık lagunadan kopmazdık.ben bu yazmış olduğunuz yazıları doğru bulmuyorum saygınlık herşeyden önce gelir.yaşınız benden üstün olabilir.saygılarımla geceniz mübarek olsun.

SEMİH KAPTAN YILMAZER

• Sorunlar bitmiyor ama bitince çok mutlu edeceğinden eminim arabamın :) Şimdi de buğu sorunu var içeride, daha önceden içeriye duman gibi buğu yaptığı için kalorifer radyatörünü değiştirdim bu hafta usta sorun yok dedi bizde baktık sorun yok derken az birşey uzun yol yaptım yine camlardan hiç birşey göremez durumdayım. Neden olduğu hakkında bir fikri olan var mı ?
    Bendeki panel analog olanından yani böyle tuşlar yok. Hatta bende bunu merak ediyorum benimki zaten sorunlu bu dijital olanla değiştirebilir miyim zaten benim araç concorde neden analog var anlamış değilim.
  • Arkadaslar kusura bakmayin Özür diliyorum islerimin yoğunluğu nedeniyle istanbula gittim geldim giremedim foruma aracta öylece yatiyordu kapının onunde masallah 5 6 gundur calismiyor tik bastim çalıştı kilciksiz masallah masallah :) neyse concorde2000 o yesil arac ne abi oyle cok igrenc olmus gercekten tofasa benzemis iyy pisler be :) Şu direksiyon kumandası işine gelince bende yaptim ondan aracima on numara oldu resmini yüklerim buraya. 250 lira gibi bi masrafi oldu parcalarin kendim yaptim montasini falan süper oldu super aracin konforuna konfor katti gercekten. yandaki sinyaller 2.0i yaziyor benimkinde demek 95 nodel o yüzdenmis sagolasin bilgi icin. efendikaptan_58 gercekten ayni duygular içindeyiz ancak birbirimize cok uzagiz nasil yapariz toplanma isini falan nasil olur biz asil renault21 sevdalılari birbirimize az cok brnziyoruz duygusal olarak olsbilir yani toplanma isi cok guzelde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    vay arkadas sunlara bak ya gicir gicirlar broadway var flash var vay be jim bilir kime gidiyorlar :)

• sahin2933 S kullanıcısına yanıt
    SELAMUNALEYKÜM HAYIRLI GÜNLER HERKESE sahin2933 ben önerimi geri çektim bu sayfa için düşündüklerim tamamen havada kaldı oyüzden sanaldan yazmaya devam ayrıca teşekkür ederim beni anladığınız için sağolun.
  • efendikaptan_58 kullanıcısına yanıt
    aleykumselam hayirlisi ya renault 21 kullanan kac kisi kaldik ki zaten

• sahin2933 S kullanıcısına yanıt
    haklısın üstadım aracı 29 ocak da aldım hemen servise soktum altında çürük var tabanı değiştirmek istiyorum.ziftlesem mi saç mı yaptırsam karar veremedim.
  • Merhaba arkadaşlar

Renault 21 sevdalısıyım. bu sevda son1 yılda oluştu hayırlısı ile aldım bir tane 1992 model. motoru iyi ama kasada cürükler var neyse boyatıcam cıncık gibi araç yapıcak. Şimdi 3 gündür binemiyorum, arabanın en son hararetten su deposu ile motora doğru giden hortum yarıldı orayı sıfır hortum taktım motorun havasını mı ne aldı usta hiçbir problem yok dedi müşürü taktırdım otomatik fan çalışıyor, yanlız ondan sonra ben salak kafam lpg ayarınımı oynadım naptım , araba 3 gündür çalışıyor devir 2000 e geliyor her viteste 2bin devirden sonra tekliyor titriyor çıkmıyor öksürüyor, nasıl bir sorunu var bilemiyorum. sahibi ekonomikte demişti boludan karabüke 17 kuruşla geldim bende şaşıyorum. tabi kısa şehiriçide 27 kuruş, benzinde çalışmıyor araç onu yaptırıcam ama şuanda gaz pedalına basarsınya boşa basıyorum devir sönüyor şimdi hiç gitmiyor çalışıyor çalışıyor ve çaışıyor sonra nefesi tükeniyor stop ediyor. birine soruyorum bujiler, diğer ateşleme, diğeri hava filitresi, lpg ayarını elledim salak kafam açayımda fazla yaksın iyi gitsin diye.

video atıcam birde çalışırken patlıyor hani tofaşçılar egzoz patlatıyor ya benimde motorun ordan enjeksiyona bakan taraftan patlıyor kontak açık kalmıştı öle patlama yaptı ama sonra arama rolentide yaptı. ne sorunu vardır elektirikçimi motorcumu lpg cimi halleder bu işimi
    Bu mesaja eklenen görseller:

• buarada yol bilgisayarım çalışıyor, ustaların bri burda ampülü yanmaz demişti elektirikçi SÖKEMEDİ arkadaşlar kalsın dedi. yol pc led ışıkmı arkasında ampülmü vardır iyi elektirikçi yaparmı ama konsolu sökemedi.

frenlerimin yağı nereye koyulur hidrolik yağım nereye koyulur ustalar yardım sizlerden öğreneyim püf noktaları eski yorumlarada bakıyorum. frene basınca titriyor abs demi sorun balatamı nedir. birde debriyajım çok yukarıda kavrıyor bask balatamı değiştmem gerek
  • arabayı düzeltiyim toplanma ve etkinliklere beni yazın.
  • efendikaptan_58 kullanıcısına yanıt
    hocam ben çürük yerleri ben yeni sacla degistirtip lokal bolge olarak somra zift cektim kendim sizfe böyle yaltirabilirsiniz

• MTAyhan M kullanıcısına yanıt
    1. direksiyon hidroliği
    2. fren hidroliği
    3. Radyatör suyu
    4. cam suyu
    5. yag filitresi burda aracin yagida burdaki cubuktan kontrol edilir.
    gosterge işine gelince komple torpidoyu sokturmeyin sakın sakın göstergenin etrafinda ince cercevesi var o sokulecek birde direksiyonun altinda kalan sigorta kutularininda üstünde oldugu kapak sokulecek alttan ikitane vida var gostergeyi tutan sonra cikacak. aracta abs yok on diskleriniz aşınmistir onlari degismeniz gerekiyor. Evet baski balatadan kisa zamanda degisirseniz yakittada etkili olur kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2933 -- 23 Şubat 2016; 20:35:56 >

• MTAyhan M kullanıcısına yanıt
    hocam aracini bi lpgciye gotur once bi buji ve buji kablolarina baktir ateslemede sikinti varsa bu patlama olayini yapar sonra lpgci güzel bi ayar yapsin hava yakit oranini karistirmissiniz belliki sıkıntı cikarir hava filitre kutusunu guzelce yaptırın hava almasin arac bi yerinden rolanti sorunu ondan da olabilir

baccarada var bizde yok mu :) bende taktım concorde2000 valla cok süper oldu.

• ustalar tamamdır çalışıyor , hava filitresi yamulmuş kirlenmiş berbat durumdaydı değiştirdim. lpg gaz ayarını yaptım. buarada enjeksiyonun orada elimle tuttuğum bir skart girişi gibi bir giriş var o enjeksiyondan çıkan büyük hortuma takılmasımı gerekiyor sanki onun karşılığı gibi.

buarada aracım çabuk ısınıyor nedense rolentide çalıştırıncamı soğutayım fanlar açık yoksa kontağı kapatayaım fan ölemi çalışırsa kolay soğur. devir daim yapıyor ama etkili değil gösterge durduğu yerde yükseliyor sebep.

fan müşürünü taktırmadım bu arada yaşlı amca jigle gibi bişey yapmış elle açıyorum fanı. ve fan pervanesi 1 tane diğeri yok gereklimi .. buarada fan perfanesi olan varsa çıkma falan bana ulaştırabilirmi belli fiyat verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin2933

baccarada var bizde yok mu :) bende taktım concorde2000 valla cok süper oldu.

selamunaleyküm abi çok güzel olmuş bunu nasil yaptınız bende 96 manager var olurmu 2.0 enjeksiyonlu

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.