Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (490. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DAVUTHAN_ALPER

Lpg takılı olan araçların hepsinde sağdan ikinci lamba yanar aracını benzinde çalıştır sönecektir eğer ki sönmezse aracında başka bir arıza vardır aracınızın tamirini o zamanın ustalarını bularak yardım isteyin rica edin aksi taktirde araçtan nefret etmenize sebeb olacak diğer ustalar hararet konusunda hararet müşürünüzü sağlam olduğuna inansanız dahi değiştirin 30 tl civarı tutar ama orjinal olanı araştırıp orjinaliyle değiştirin zaten bu araca yanlış müşür takıp conta yaktırmazsa ustalar başkada sıkıntı çekmezsiniz tabiki aracınız temiz ise

bu araçlara mı özeldir bu hararet göstergesi yükselmesi. hani birçok arkadaşın farklı aracına biniyorum kimsenin aracı çalıştırdıktan sonra 30 dakika sonra fan motoru çalıştığını görmedim. benmki gidince çok çabuk düşüyor yolda gidiyorum hararet düşünce al seviyeye gidiyorum kırmızı ışıkta duruyorum hoop yükseliyor 4 dk rölentide fan çalışıyor. bu durum nedir. giden araçta istediğim hızda gidiyorum arabay her zorlanmada giderken hararet çubuğu normal durunca yükseliyor. rölentideyken herkesin yükseliyormu arkadaşlar.

Bu arada aracın 2 fan pervanesinden 1 tanesi eksik. onuda halledicem. satan olursa buradan mesaj atarsanız sevinirim arkadaşlar.

• arkadaşlar resimleri yükleyemedim bazı konulardada ustaalrdan bilgi danışacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTAyhan -- 29 Mart 2016; 16:59:16 >
  • MTAyhan M kullanıcısına yanıt
    Radyatöre giren termostatı değişirsen sorunun düzelir gibi kışın 92 lik takıyorum ben ısıtması açısından
    Yazın 60 lık olanı sanırım bu da araba rolanti de çalışırken hemen fan açmasını sağlıyor hararet boşta yükseliyor hareket edince düzeliyor
    Ama arabaya bir zararı yok tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    SELAMUN ALEYKÜM FORMA 2009 LARDA ÜYE İDİM 1991 CONCORDUM VARDI HER ŞEYİNİ ELLERİMLE YAPTIM(İÇ DÖŞEMESİNDEN BOYASINA KADAR)ANCAK YAKIN BİR TANIDIĞIMA OLAN BORCUMDAN DOLAYI BORCUMA KARŞILIK 2011 DE VERMEK ZORUNDA KALDIM.FORMU SÜREKLİ TAKİP ETTİM.NEYSE GEÇEN HAFTA E-DEVLETTEN VERGİ BORCUM GÖRÜNÜYORDU İNCELEDİM HİÇ BİR ŞEYİNİ ÖDEMEMİŞLER TLF.ETTİM ARAÇ ATIL YATIYOR DEDİLER.AL TEPE TEPE KULLAN O GÜZELİM ARABAYI NE HALE SOKMUŞLAR.ÖN CAM KIRIK LPG SİSTEMİ SÖKÜK,ÇELİK JANTLAR YOK.KLİMA REKORLARI SÖKÜK.GÖSTERGELER İÇLER ACISI DÖŞEMELER BERBAT FAR AMPULLERİNE KADAR HER ŞEYİ ALMIŞLAR TESİSAT KESİLMİŞ.BİR AKÜ TAKTIM TEK MARJLA ALDI.EVİN ÖNÜNE ÇEKTİM.VERGİLERİNİ ÖDEDİM SİGORTA YAPTIM 2011 DEN VİZESİ VAR HURDAYA VER DEDİLER EMEĞİM VAR DEDİM SALAK DEDİLER HATIRALARIM VAR DEDİM SUSTULAR FARZ EDİN HOBİM GENE SUSTULAR.ŞİMDİ DİYECEN BANANE VEYA NİYE BANA CEVAP YAZIYON ÇÜNKÜ NEREDEN MESAJ YAZACAĞIMI BİLMİYOM.ANLADIĞIM KADARIYLA İYİ BİRİ VE BİLGİLİSİN BAZI SORULARIM OLABİLİR A-Z ALLAHA ŞÜKÜR ELİMDEN GELİYOR.ALETLERİM DE MEVCUT (MOTORDAN ELEKTRONİK'E BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.BİR OTOMOTİVCİ OLARAK BÖYLE BİR ARABA DAHA ÜRETİLMEDİ .2011 KIA CEED KULLANIYOM ODA FENA DEĞİL ANCAK KIYASLANAMAZ.GÖRÜRÜŞÜRÜZ.

• Arkadaşlar concorde ile torosun termostatları aynı mı acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• Ben aynı diye biliyorum yanlış bilgi vermemek için teyyid ettirmem lazım anlayan birisi kontrol ederse sevinirim

• atlantıs_5636 A kullanıcısına yanıt
    Hala burdamısın tel 05056969307 ara eğer buradaysan

• Kesinlikle haklisiniz bu Mühendislikte bu kadar akillica bir arac daha üretilmedi. okudum basiniza gelenleri ne yazik insanlarimiza bu araclarin kiymetini bilmiyorlar araciniza biraz emek harcasaniz eski gunlerine kavusur diye dusunuyorum ancak takdir sizin tabiki hurdaya atmaktan söz edenlere kulan asmayin. sayin @concorde2000 daha görünmüyor forumda bende o yüzden uzaklastim 2009 dan beri 21 kullanicisiyim alip sattığım bir kac tane oldu hep 21 ama :) simdi yine yilbasinda aldim bi tane concorde onu yapiyorum agir agir boyadir elekteok ekstralar vs vs punto var 2010 ancak hicbir arac concorde kadar sürüş zevki vermiyor

• Jabba61 kullanıcısına yanıt
    tamam sağolasın usta. değiştiriceğim mutlaka bundan olabilir anlamsızca erkenden hararet 2. çizgiye gelmesi saçmalıktı durduğu yerde artıyor giderken düzeliyor. artık ışıklarda durmak şehiriçi dur kalklar canımı sıkıyordu.

bu aracı sevenler anlar sadece ilk arabam. arabadan anlamam ama yol tutuşu sürüş zevki çok keyifli ağırlığıda sevenler bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAVUTHAN_ALPER

Arkadaşlar concorde ile torosun termostatları aynı mı acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Yapı olarak aynı, yani yerine takılıp kullanılabilir.
    Ama Toros'lardakiler 75 veya 76 C'liktir, Concorde'larda 89 veya 92 C'lik kullanılır.

Concorde'a Toros termostatı takarsanız motor daha geç ısınır, uzun yolda da motor yeterince ısınamaz; bu da biraz fazla yakıt tüketimini getirir.
  • sahin2933 S kullanıcısına yanıt
    SAĞ OL KARDEŞİM YAVAŞ YAVAŞ BAŞLADIM GÖSTERGELERİ HALLETTİM KOLORİFERİ HALLETTİM ÖN CAMI BU HAFTA SONU İNŞALLAH SONRA OTOMATİK CAMLAR VE DÖŞEMELER VAR FIRSATIM OLSA 2,3 GÜNLÜK İŞTE MAALESEF ZAMAN YİNE DE İLGİLENDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • SAREFZA S kullanıcısına yanıt
    ne demek efendim kolay gelsin yeni halini atarsiniz buraya resim yuklersek daha guzel olacagina inaniyorum buralarin

• Arkadaşlar hepinize selam. Benim 1995 model 2000 Menager aracım vardı, ekonomik nedenlerle 2013 Aralığında satmak zorunda kaldım. Hala o araç gözümde tüter. 198500 orijinal km idi fakat inanılmaz bir motor çekişine sahipti. Ankara gişeler ile Bolu gişeler arasını 58 dakikada aldım ve inanın araç hiç zorlanmadı. Bu nedenle bu araçları almak isteyen dostlara hiç düşünmeden satın almalarını tavsiye ederim. Parçaları pahalıdır fakat çok sağlamdır asla sizi yarı yolda bırakmaz. Bu aracın PDF bazında Fransızca kataloğu elimde mevcuttur. İsteyen kişilere verebilirim.
    Aracımın plakası 34 HID 35 idi. Şu anda nerededir bilmiyorum çünkü alan kişi de satmış. Satınalan bu yazıyı okuyupta ben aldım derse mutlu olurum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• izmir de renault 21 concordenin dilinden anlayan çok iyi motor ustası varmı ? bilgisi olan varsa lütfen mesaj atsın.
  • Ertie E kullanıcısına yanıt
    Eski Araciniz cok guzel duruyor cok diri insallah alan kişiler kiymetini bilir

• arkadaşlar aracın motor kaputun içinde bukadar fiş ne işe yarar bu bölgelerde.

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• Arkadaslar merhaba. Ilk arabami alacagim ve resimdeki aracta karar verdim. Bu seriyi kullanan bilen arkadaslar bu arac hakkinda bana yardimci olurlarsa sevinirim. Ozellikle resimdeki araci taniyan varsa...

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• Tolga abinin yaptığı araba. Trabzonda profesyonel bi abi topladı Bu aracı 100 km ye 7 sn de çıkan bi aletti ben alacaktım bu aracı ama param yetmedi şimdi nerde kimde bilmiyorum

aynen öyle vallahi anca boş boş konusur bizim millet sat demek ne demek sen kimsin ya aptal benim arabama yorum yapiyorsun :) valla iyi sabirliymissiniz ya ne yapalim katlanacaz böyle hödükler hayatin her tarafinda :) hos geldiniz tekrar

yaoacak bir sey yok sonunda kadar direnecegiz :) her ne derseler cevaplarini en güzel sekilde alacaklar bu araclar muhendislik bilgisi gerektiren araclar o yüzden anlayam usta da yok kara düzen gittikleri için. gecen torsiyon burclarini degismek icin dingili aldik asagi ustalar sagolsun karistirdilar sase baglanti yerinin konumlarini vs arabanin arkasi yere sifir simdi oyle geziyoruz bilmiyorum ne yapacaz valla :)

• 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.