Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (492. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyy oyy bizim yasayacagimiz ülke degil bura ya valla arabalara baksr misin mis gibi kiz gibi derler ya aynen oylr daha teryemizler bizim ulkede de hişır olmus hepsi nerdeyse ya 5 6 tane sncak var temiz guzel orjinal. evet ne yazik ki lpg sevmiyor ancak lpg olmayinca da sürülmuyor bu devirde :) valla o contalara bakacağım insallah bulurum lakin arac durdukca gaz yememeye basladi benzinde teklemeye falan başladı anlayamadım nedendir bujiler kablolar falan hepsi yeniydi lpgde de sorun yok cok şükür ilk isim o cantalar sonra devam edetse sorun başka yerlere yönelecegim. sizin o hava borusunun üzerindeki sensör değişmişti galiba neden dolayi degismistiniz onu ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Galiba pompadan bende öyle düşünüyorum Allah bilir kaç yılın pompası yani basınç vs kalmamıştır bide 1 2 yıldır benzinde çalıştırmıyordu bunlar galiba o yüzden sıkıntı ancak malum fiyatlardan dolayı en düşük olan seçenekten başladım :)) enjektör gerçekten yok bende bir kaç yere sordum yinede bulursam size de haber edeceğim :) temiz concorde kalmadı ancak biz kendi araçlarımızı elde tutalım temiz tutalım belki ilerleyen yıllarda daha kalmaz piyasada gören falan olursa vay be adamlara bak ne saklamış arabayı derler ya :))
  • evet bende arastirdigimda bmw bide volvonun bi modelle ayniydi bizim enjektorler bende niyetlendim alayim ama ne yazikki yok bosch da olabilir aslinda onlardan da bulup deneyeceğim bakayim ne tepki verecek araba. evet bende söktüm baktim siemens deka vs vs biseylerr yazıyordu :) pompayi bi yenileyeyim ben ya

concorde 2000 merhabalar ancak cevap yazabildim işlerim dolayısıyla. benim araçta benzin pompası gaza alınca duruyor benzine geçince çalışıyor hata kodu da vermiyor benim araç bazı araçlarda hhata veriyormuş diye biliyorum çok şükür bende yok. valla bende araştırdım braz ne yazık ki yok enjektörler
    benim aracta firek benzine geciste yafa direk tupe geciste cok sukur hic isik yanmiyor cekisi de on numara o sari isik yandigi zaman cekisten dusuyordu ya benim onceki concorde öyleydi cok canimdan usandirmisti beni :) tam emin olmamakla beraber bunlardan bir tanesini o ustten gelen vites cubugu varya onu elinizle biraz güç uygulayip cekip geri dogru sanzimandan ayiracaksiniz sonra icinde eski bi burc olmasi lazim onu cikarip bunlardan bi tanesini takip tekrar yerine elinizla bastirdiginizda gecmesi lazim boylece islem tamamlanıyor ve insallah vites gecisleriniz on numara olacak

• valla ben daha millete hic kulak asmiyorum :) ne derlerse desinler. Bu burclari ne kadara aldin ki birde nerden buldun belki bende degisirim ben biraz Türk usulü yaptimda benim aracta :)))

• Merhaba arkadaşlar.bende araniza yeni katildim.aracim 91 model 2009 da tescil edilmis.r21 gts manager hb kasa.
    Bu mesaja eklenen görseller:

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• gadaca kullanıcısına yanıt
    hoş geldiniz aracınız güzel maşallah hatchback bende bir ara almayı düşündüm ancak sonrada concorde çok cezbetti beni :)
    onları bende anlayamadım ya baktım da internetten aynı parçalara siyahın yanında olan 2 tane şeffaf sizin takozlarla aynı gördüğüm kadarıyla o en sağdaki sabıt bi çubuk var ona ait galiba elimizde olmalı ki bakalım işte :) ha iyi çekişten düşmüyorsa araç sorun yok demektir evet pompa sürekli çalıştığı için sıkıntı ya yüksek ihtimal hatayıda o veriyor bende renix falan yok ama çok şükür ki sorun yok valla çok sıkıntı o lpg işide yani pompa sürekli çalıştıgı için daha az ömürlü olacak hep sıkıntı bi baktırsanız ona ? bende renix aldım internetten 2k mıydı ne hiç bağlamadım öyle duruyo arabada sizin renix hangi marka acaba ?
    hımm iyi ettiniz gercekten marka önemli dandik markalar motoruda yiyor zamanla. hımm onu bilmiyorum ama ben sabahları zaten hep benzinde çalıştırıyorum araç günde 1 defa pompayı çalıştırıyor sorun olmaz diye düşünüyorum bakalım hayırlısı :)
    oyyy şuna bak güzelliğe bak ya kız gibi maşallah :) nasip olursa yurt dışından bi tane getireceğim bende turbo böyle restore edilmiş kaça mal olursa olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

Hoşgeldiniz Böyle Temiz Düzgün R21 hatcback görmek bizleri sevindirdi,çok nadir bulunan bir model, sanırım 2009 Gümrük ten alındı, Dizelmi aracınız ? güzel günlerde kazasız sürüşler.

Merhaba.aracim lpg.li.degiseni yok.orjinal masaalah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin2933

hoş geldiniz aracınız güzel maşallah hatchback bende bir ara almayı düşündüm ancak sonrada concorde çok cezbetti beni :)

Bende sedan dusundum ama hb gorunce bende tav oldum

• Araci yeni aldim.henuz olcmedim

Valla sormayin concorde'nin gazina badmaya korkuyoruz acaba Turbo nasıldır :) balacagim o işlere kafamda deli planlar var getirir Şase numarasını falan değiştiririm falan bakalim :)

• gadaca kullanıcısına yanıt
    olsun olsun masallah guzel duruyor arac kazasiz belasiz binersiniz insallah :)

Evet gördüm onu bu araci almamis olsaydım onu kesin alirdim hic düşünmeden vallaha ya ama suan o kadar nakitim yok dursun bakalim simdilik :( non 11 de cok güzel ya :) bu Quadra 4x4 galiba yanlis mi biliyorum yoksa ? şu jantlar ayni benim eski aracin jantlarindan yine bulursam alacagim bu aracimada 5 kol cok güzel yakisiyo bizim araclara

Aynen öyle latitude vardi bi onceki onuda türlü türlü laflar falan araç tutmadi hic :) Bu talisman galiba güzel araca benziyor valla ya :)

usta hiç takılma üzülme sinirlenme. R21lere laf söğleyenlere şakır şakır cevabını verebiliyorum, genelde şu oluyor cevaplarım 1 yol tutuşu şahane bilmiyorum sizin r21 ler nasıl ama 2010 modeller bile dönemeyen yol tutuşu araçlardan çok daha iyi dönüşleri var, Süspansiyonu konforu keyif verici içi geniş rahat ferah, fren sistemi araç ağır olsada çok diri bir yolda yavaşlaması var. uzun yolda sizinkiler nasıl bilemiyorum 1600 km karabük - adana git gel yaptım 2 kere hemde ilk gidişimde 270 tl gittim geldim sonra 285tl giittim geldim. kayınpederin 2013 model toyotası dizel 340tl gitti geldi. bilen bilir kimseye tavsiye etmem adana pozantı ve sonrası rampa aşağı virajlı yolda 160 180 km hz dan aşağı düşmedim öle bakıyorlar şöförler. Aldığım araç 5.800 tl bir fiyata aldım. arkadaş 14bin tl araç aldı erzuruma gidemedi ford escord aldıda. Bu temmuz ayında fırın boyaya sokuyorum arabayı

arabamda benzinle çalışmıyor fan pervanesnin 1 tanesi de yok. devir daim pompasında çok iyi çalışmıyor şehiriçi trafiğinde ısınıyor maşallah. eksiklikleri halledicem. Bugün benim araçtan çok daha bakımsız bir concorde beni tokatladı çok fena hızlandı kesinlikle benzinli olduğunu düşünüyorum . Ben bu şekil anlatında karşımdaki vay be iyiymiş falan diyor. iş arkadaşımda hundai axcent vardı 240km yol olan ankaraya gittik önden aldı gitti 100 130km gidince baktım önümde ben çoktan kaptırmışım devam diyerek geçip gittim. Boşverin sat falan diyene güleceksin ayrıca öveceksin. boşuna makam aracı olarak kullanılmamış bu makineler usta..

sen takılma sana ihtiyacımız var güzel yorumlarınla çok bilgi toplamamız gerekecek.

• Herkese selamlar;
    Ben bir twingo kullanıcısıyım ama hem ekonomik şartlar hemde büyüyen ailemiz nedeniyle ne zamandırdüşündüğüm R21 almaya karar verdim.
    Sizlerden ricam alırken hangi modelleri tercih etmem gerektiği konusunda bilgi vermeniz,çünkü karbüratörlü araç düşünmüyorum ve mutlaka klimalı olsun istiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.