Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (494. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lpg ile yaptım. Düz yoldada yapıyor şuanda. Gaz pedalına sert asılsam veya yavaş yavaş bile bassam zorşanmada devir uçuyor bağırıyor araba boşa gidiyor. Benzinle çalışmıyor onuda yaptırıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim aracım Renault 21 Manager 1993 model kırmızı. Boya kodunu nasıl öğrenebilirim veya standart bir numara var mı

• Cumleden selam aleykum tesaduf r21 alarak araniza girdim :) bunca yil bu arabayi neden almadim diye sasirdim gercekten kendine hayran birakan bi arac 91 model klima 125.000 full orjinal boyasiz garaj arabasi
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yikayip komple resim atarim arka sahg kucuk cita yoktu aldigimda bulabilecegim bi parcaci varmi aramizda
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Saat gibi ama konfor olsun uzun yol olsun harika

• Kimse kalmamis heralde formda

• Cok sagol allah razi olsun boyle temiz deng gelince aldim arkadasimda var concorde biliyorum baya fark var ama hic aklimda yokken deng geldi oyle aldim satarsam yine concorde alirim en azindan kus serisinden 1000 arac eder @clockwork orange

• Managerim antifriz ve yag kaciriyor tahmini tamir masrafi ne kadar olur

• Sayın Forum arkadaşları,
    linkini vereceğim aracı alarak aranıza katılmak istiyorum. Acaba bu aracı alırsam başım çok ağrır mı? engin bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdididen teşekkürler...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-bakimli-makam-araci-361742490/detay/
  • clockwork orange C kullanıcısına yanıt
    clockwork orange bilgilendirmen için çok sağol. Bu gün nette gezerkenhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orj-concorde-329984338/detay/ bu ilanı gördüm. Plakayı sorguladım kmsi gerçek. Belki düşürülmüşte olabilir. Yalnız kapı içleri değişmiş. Koltuklar iyi durumda gözüküyor. Daha önce hiç Concorde tarzı aracım olmadı. Aracım olmasına rağmen Concorde ları sevdiğim için böyle bir araç almak istiyorum. Siz olsanız hangi aracı tercih edeyim?
  • clockwork orange C kullanıcısına yanıt
    clockword orange bordoyu iyice araştırdım. motorunda lpg ve benzinde tekleme varmış. nedendir acaba? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • Arabaya atlayip dunya turuna cikasi geliyo insanin :) bide ne oldugunu bilmeyipde hakkinda yorum yapan tofascilara ayar oluyorum

• Selamın aleyküm arkadaşlar ben r21 sahibiyim araçtan çok memnunum 3 senedir biniyorum sadece baskı balata değişti çok şükür çok temiz binerim aracıma bu torsiyon olayını sormak istiyorum kaldırıp indirebiliniyor yazmışsınız o nasıl oluyor simdiden teşekkür ederim

• bask balata değişti güç problemi bitti.

şimdi conta değiştireceğim. maliyet ne kadar acaba orjinal conta olması zorundamı. 70 tl falan orjinali zaten. işçilik çok para tutarmı acaba.
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    125 binde aldim araci hem trafikden sorgulattim hem exper e girdi degistn boya yok 14 bin i duyunca milletin akli cikiyo kici kirik tofas in 15 17 binlere gittigi oiyasada bu konfordaki araca 14 bin bedava bence
    Aracin gecmisini sorgularsa arkadas ulasa bilir tuv kayitlarinda vardir gecmisdeki km

• hayırlı günler, adana'da yaşıyorum. 3 senedir yediemin deposunda olan arabamı yakın zamanda çıkarıp boya kaportaya sokacagım. motorunda problem yok ama ihtiyacım olabilecek parçalar var. mesela hidrolik deposu kapı menteşeleri, arka camları çevirmeli yapmayı düşündüğüm için cam kolu, ve komple cam filtreleri. adana da bu işi nasıl yapabileceğim konusunda yada şehir dışından fikir vemek isteyenlerde olursa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • kaanbcr K kullanıcısına yanıt
    bu arada araçla ilgili bilgi vermeyi unutmuşum, 91 model manager
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Merhaba

Aracım r21 manager 94model. 1995 motor gtx .

Araç çürükleri var satmak istedik komik fiyatlara almak istediler .

araçtan memnunuz bu yüzden yaptırma kararı aldık Nisan a kadar elazıg dayım burda bi ustayla anlaştım 2500e yapacak ufak tefek boyalar dahil bide arka kapıda göçük var onu da çekecek düzeltecek . Fiyat nasıl . Bir de yardıma ihtiyacım var araç klimalı ama klima kayışı sökün ve çalışmıyor biz sadece fanı kullanıyorduk o da arıza yaptı kışları çok zor oluyor acil bi fan motoru bulmam gerekiyor . Klimasız aracın fan motoru uyarmı bide fiyat ne kadardır . Nereden bulurum elinde olan varsa yazsın lütfen . Çok uzun oldu şimdiden teşekürler
  • Cevap için teşekür ederim fotoğraf atıcam en kısa zaman da 😄 . Sanırım hafta ya başlanacak bizim araç a fan ı söktürüp fotoğraf atayım uyarsa alalım

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.