Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (489. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olur ancak kimse ugrasmaz siz yapabilir misiniz bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin2933 S kullanıcısına yanıt
    elim yatkın değildir :)
  • arkadaşlar bu nedir. birde bu enjeksiyondaki hortum bazen çalıştırdığımda patlama yaparak yerinden çıkıyor sebebi nedir. elime aldığım kabloda boşta nereye takılır.

arabanın lpg ışıkları ful olduğunda bile kırmızı yanıyor 1 2 sarı yanıyor araba çalışmıyor gaz beynindemi sorun var. gaz yemiyor araba. kelebekmi temizlenmeli
    Bu mesaja eklenen görseller:

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• MTAyhan M kullanıcısına yanıt
    elinizde tuttugunuz soket hava filitresine giden borunun üzerindeki sensöre girecek sariya benzer rengi var. aracinizin ateşleme bobinini kontrol edin yada en iyisi değişttirin bujileri yada buki kablolarini patlama olayini keser. gaz ayari yaptirin ve icerde o elinizin altindaki benzin lpg geçişini sağlayan Düğmeli modülü değiştirin.

• Arkadaşlar akşam koltuk ayarlarını kurcalarken ön sağ koltuktaki bu yay şeklinde olan ayarla oynarken birşey oldu ve koltuğun arka kısmı geriyde ön kısmı da havada kaldı şimdi de kolu çekiyorum ama sadece 1cm civarında oynama oluyor geri getiremiyorum birşeyin yerinden çıkma veya mekanizmayı kilitleme ihtimali var mı ?
  • gkhn1907 G kullanıcısına yanıt
    kolu cekerek oturdugunuz yerden direksiyondan guc alarak kalkmaya çalışın yukseldigi yerde bırakın kolu oturmadan geri tekrar

• Herkese selam...
    Ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 6 ay önce 92 model concorde aldım 3.450 tl masraf ettim etmeye de devam edicem ve nerden baksan bi o kadar daha gidecek ama olsun o benim ilk arabam ve kimseyi dinlemedim sonunda aldım pişman değilim sadece anlamadığımdan fena ellediler beni neyse anlatacağım paylaşacağım çok şey var

• MT ayhan arkadaşım benim arabada ısınınca tekliyo ve patlama yapıyordu sorunumu 18.usta çözdü neden yaptığını söylemedi ama bana sorarsan o ateşleme beynine giren iki soket var onları lehimlemiş başka da birşey yok ama sorun çözülene kadar ne varsa değiştirdik bi baktır derim ben

• Uslanmaz_ U kullanıcısına yanıt
    araciniz hayirli olsun. ne yazikki şerefsiz o kadar cok ki bizim memleketimizde anlamayinca biraz hemen kasiyorlar haram zikkim olsun hepsine..

• Uslanmaz_ U kullanıcısına yanıt
    arkadaşım yeminle bende memleketin en iyi gaz ayarcısına
    , motorcusuna elektirikcisine gitmediğim kapı kalmadı 6. usta çözdü enjeksiyon borusunu bantla yarıya kadar kapattı hava filitresini niye değiştirdin dedi, ulan dedim ustalar bu arabayı anlamıyor kolay araç değil. ama keyifli araba kullanması. buji ve buji kabloları aldım onlarda sorun yokmuş bagaja koydum yedek parçası olsun orjinali birde.

korkuyorum artık bu arabaya dokunurken anlamıyorlar. bugün klimaları yaptırdım 100 tl bayıldım alt tarafı sağ tarafta klima beyninin kablosunu tespit etti ve leğimledi. silecek zamanlama beyni arızalıydı renault9 motoru takayım dedi sorun olmaz dedim boşver kalsın.

Ben şimdi aracım benzinde çalışmıyor, sebebini ve tespiti için internetten ardahanda uşakta edirnede olsa gidicem yeterki anlayacak ya bu arabayı 200 fazla vereyim yeterki anlasın düzgün yapsın.

yol bilgisayarın ışığı yanmıyor bir elektirikçi bu dijital ekran değişecek, diğeri sökemeyiz konsolu imkansız, bunun arkasında ışık yoktur, vs vs dediler.

zaman gelicek bu araçlar klasik olucak 20 30 sene sonra görün bakın duruşu ve şekli bambaşka. burayı canlandıralım artık. debrijayım çok yukarıda kavrıyor bask balata dediler onada korkar oldum.

• Selamlar.
    Dün itibari ile 1993 model Concorde alarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) ufak tefek eksikleri falan var ama onuda yaşına veriyorum sonuçta 93 model araba :)
    Genel olarak sıkıntılarım şöyle;
    1) Hız göstergem noterden çıktıktan sonra köşeyi döndüğüm anda bozuldu. Sanırım tel koptu :)
    2) Sol arka kapımın kilit mekanizmasındaki kilit çubuğu yok. Dolayısı ile sol arka kapım kitlenmiyor.
    3) 4 kapı üzerindeki kilit tuşlarım yok
    4) Ön tamponun sol alt tarafındaki lip kırık
    5) Sadece sağ arka camım çalışmıyor. Diğerleri sıkıntısız.

Şimdilik sorunlarım bunlar. İnsallah kısa zamanda okulumdan fırsat bulunca halledicem bunları ilk arabam olduğu için hevesiliyim bayağı. Son 1 yılda başladı bu 21 sevdası. En sonunda aldım bi concorde bakalım neler olacak :) Genel olarak tecrübeli abilerimden araç ile ilgili tavsiyelere açığım. Gün geçtikçe tecrübelerimi paylaşacağım sizlerle.

edit: birde aracımın sol dikiz aynası manuel fakat sağ dikiz aynam elektrikli. bunun normali böyle mi yoksa sol dikiz aynam manuel ayna ile mi değiştirilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahkrtpe -- 3 Mart 2016; 14:56:22 >

• Arkadaşlar dün aracım hakkında bilgi aldım nasipse araçyarıın çıkıyor fakat bi concorde direksiyon körüğünü bulamadık.aracım manager ama 96 model olduğunda parçaları concorde lerle aynıymış yetkili servisleri aradım bulmanız çok zor dedi ümraniye sanayi sitesinde kuzenler var onlarada sordum bulamadılar.bakalım yarın gittiğimde napıcaz.
  • enjeksiyonu bantla yarı kapadıktan sonra patlama yapmadan çalışıyor araç. fazla hava alıyormuş sebebi. kullanması keyif veren araçlarımıza bakalım arkadaşlar. ama şehir içi aracı değil tam uzun yol aracı
  • arkadaşlar şu jant kapağından bulabilir miyim
    Bu mesaja eklenen görseller:

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra
  • Aracın yağ değişimini kendimiz yapabilir miyiz ?
  • arkadaşlar bu sağ tarafta alttan 2. kıvrımlı işaret herzaman yanar vaziyette duruyor arabanın ısıtma jiglesi falanmı araç çok çabuk ısıtıyor o ışık hiç kapanmadı aldığımdan beri ne zaman çalıştırsam yanıyor
  • rölanti çalışırken hararet yükselmesinin sebebi nedir arkaddaşlar. birde gösterge ekranında ağda kıvrımlı alttan 2. sırada olanın ışık hep yanıyor sebebi nedir
  • Lpg takılı olan araçların hepsinde sağdan ikinci lamba yanar aracını benzinde çalıştır sönecektir eğer ki sönmezse aracında başka bir arıza vardır aracınızın tamirini o zamanın ustalarını bularak yardım isteyin rica edin aksi taktirde araçtan nefret etmenize sebeb olacak diğer ustalar hararet konusunda hararet müşürünüzü sağlam olduğuna inansanız dahi değiştirin 30 tl civarı tutar ama orjinal olanı araştırıp orjinaliyle değiştirin zaten bu araca yanlış müşür takıp conta yaktırmazsa ustalar başkada sıkıntı çekmezsiniz tabiki aracınız temiz ise

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hakkın ödenmez gerçekten çok emeğin var ve senin sayende bir çok şeyi öğreniyoruz herşey için çok tşkrler.

• concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Safrane güzel arabada 21 apayrı bir şey safane almak için satmaya kıyamadım aracımı ha satarım ama tek şartla sadece benimkinden daha temizini bulursam allah muhtaç bırakmadığı sürece satmayacağım sizler sayesinde bizlere verdiğiniz bilgilerden ötürü tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.