arkadaşlar siz olsanız yukarıdaki araçlardan hangisini alırdınız 6000 lira gibi bir bütçeyle..
Fairway'i alırdım her açıdan....
Bence Fairway yerine Broadway alın çünkü fairway'de 1.6 motor var onun için broadway'e göre biraz daha fazla yakar
üçü arasından fairwayi seçerdim kuşkusuz.
teşekkürler arkadaşlar bende aynı kanıdayım
Fairway 1.7 motorsa çok yakar bunuda bil :)
Bizim bir arkadaş daha önce Fairway kullanıyordu. Onu sattı. Yine Fairway aldı. Muğla'da bir Fairway görmüş. Şimdi kullandığını satıp o Fairway'i almayı istiyor. Çok memnun Fairway'lerden.
Fairway 1.7 değil 1.598 cc 'dir yani 1.6 lt motor.
Hızlı bir otomobil olduğundan doğru düzgün kullanılmış temizini bulmak zordur. Renault 9 serisinin HB modelleri yol tutuşu bakımından iyi değildir uzak durabilirsiniz. Fairway Broadwayden çok daha ataktır, ayrıca daha fazla tüketimde bulunur. Karbüratörlü olduğu için sıralı sistem LPG kullanamazsınız. Temizini 5-6 bin civarı bulamıyacağınızı düşünürsek, 90 ların sonlarına doğru üretilen enjeksiyonlu broadway modelleri incelemenizi öneririm, sanırım sıralı sistem LPG ile uyumlular.
Ayrıca Fairway çok iyi yol tutuşu ve fren mesafesi olmayan fakat bunlara zıt bir şekilde çok hızlı ve seri bir araçtır.
renultun arabalarını sevmem ama kesinlikle Fairway diyorum. pek tutulmadı ama çok güzel bir aç.. ne brodway ne spring ne şahin doğan o arabanın yanına yaklaşamaz.. hatta olayı biraz daha abartıyım meganemi fairwaymi diye sorsalar bile fairway derim
Fairway
arkadaşlar bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
renultun arabalarını sevmem ama kesinlikle Fairway diyorum. pek tutulmadı ama çok güzel bir aç.. ne brodway ne spring ne şahin doğan o arabanın yanına yaklaşamaz.. hatta olayı biraz daha abartıyım meganemi fairwaymi diye sorsalar bile fairway derim
hocam seninle pm den konuşabilir miyiz aynı araca sahibiz galiba..
İlk arabam 93 model fairwaydi. Ondan sonra Skoda Fabia, Mercedes A160 ve Honda Jazz aldım. Ancak fairwaydeki atikliği bulamadım. Brodway kadar az yakmıyor diye tutulmadı. Ancak şehirler arası yolda browayden az yakıyordu. Yüksek hızda güven vermese de iyi bir arabaydı. Yalnız distribütör kapağı beni hep uğraştırmıştı. Bir kaç kez çatlamıştı.
Modelli olsun derseniz Vega. Yoksa her türlü Fairway derim. Rainbow da olabilir. Yalnız makyajlı kasa Fairway 96 olursa Rainbow da istemem.
Fairway yerine broadway öneririm.
Broadway'in performansı kasasına ve bulunduğu sınıfına göre yeterlidir, bunun yanında yakıt tüketimi fairway'e göre daha iyidir.
Fairway tabii ki daha performanslıdır.
dikkat ettimde arkadaşlar performans/tüketim kıyaslamalarını çok yapmışlar ama vegadan bahseden yok bence vega hem yaş olarak daha genç daha performanslı ( 16 süpap olanlar) tüketim olarakta broadway'dan bile belki az yakabilir yüksek süratlerde ise daha güven veriyor reno 11 flash kullandım vega kadar güven vermiyodu açık yolda