Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
734.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar slm... ROLANTİ SORUNUM VAR.... dün akşam arabayı yaklaşık yarım saat kullandım. park ettim, 20 dk sonra arabayı tekrar çalıştırdım. gazı bırakınca araba stop ediyor. rolantide stop....benzine aldım. benzindede aynısını yaptı. gazda-benzinde rolantide stop ediyor. bu tarz arızayla karşılaşan arkadaş varmı. yardımlarını için tsk ler.
  • arkadaşlar arabam 99 model RNİ yazmayı unutmuşum....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginminareci

arkadaşlar slm... ROLANTİ SORUNUM VAR.... dün akşam arabayı yaklaşık yarım saat kullandım. park ettim, 20 dk sonra arabayı tekrar çalıştırdım. gazı bırakınca araba stop ediyor. rolantide stop....benzine aldım. benzindede aynısını yaptı. gazda-benzinde rolantide stop ediyor. bu tarz arızayla karşılaşan arkadaş varmı. yardımlarını için tsk ler.

hocam bi gazcıya gidip avans ayarı yaptırın.
  • tsk ederim... hocam bu sabah kalktım bastım arabaya, arabanın rolantisi normal çalışıyor, sanki dünkü sorunları hiç yaşamamışım gibi normal çalışıyor. ne dersiniz.? gazdan mı desek, benzindede aynısını yaptı...şu an normal çalışıyor. bu gun denemeye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak_06

bu aracı almayı düşünüyoruz ama yakıt tüketimi nasıldır acaba? şehir içi ne kadar yakar?

Son 3 günde 270km yol yaptım,4 yetişkin 2 çocuk ve bagaj tepeleme dolu halde Kapadokya turu.Depoyu fulleyip yola çıkmıştım(47 TL link LPG aldı), dönüşte Kayseriye girdiğimde LPG ışığı kırmızıya düştü,aynı benzinliğe girdim ve tekrar fulletim,hatta arabayı epeyce sallamama rağmen 46.47 TL lik gaz aldı.LPG litre fiyatı 2.32 TL yani 20.030 litre civarı yakmış araç.Bu da 100 km de ortalama 7.4 litre demektir.Şu anki lpg fiyatından(2.32) km de 172 krş civarı eder.Şehir içi henüz net bir hesaplama yapamadım ama onun da en fazla 22-23 krş olacağını tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

Orijinalden alıntı: toprak_06

bu aracı almayı düşünüyoruz ama yakıt tüketimi nasıldır acaba? şehir içi ne kadar yakar?

Son 3 günde 270km yol yaptım,4 yetişkin 2 çocuk ve bagaj tepeleme dolu halde Kapadokya turu.Depoyu fulleyip yola çıkmıştım(47 TL link LPG aldı), dönüşte Kayseriye girdiğimde LPG ışığı kırmızıya düştü,aynı benzinliğe girdim ve tekrar fulletim,hatta arabayı epeyce sallamama rağmen 46.47 TL lik gaz aldı.LPG litre fiyatı 2.32 TL yani 20.030 litre civarı yakmış araç.Bu da 100 km de ortalama 7.4 litre demektir.Şu anki lpg fiyatından(2.32) km de 172 krş civarı eder.Şehir içi henüz net bir hesaplama yapamadım ama onun da en fazla 22-23 krş olacağını tahmin ediyorum.

eyvallah hocam saolun

• Arkadaşlar 94 spring var komple boya kaporta yaptirmak istiyorum bu işi yüksek olmayan fiyata yapabilecek birini biliyormusunuz bikaç ustaya sordum ikibin tl fiyat çektiler buda beni aşıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle merhaba daha yeni kayıt oldum
    bizdede yani babamda fairway var 5 senedir kullanıyoruz ve gerçekten çok memnunuz...ışıklarda kalkışlarda yetişebilen araba yok :) şahinmiş doğanmıs daha kalkışta geçen olmadı...hatta apachilerin olduğu bi vectra b kasayı kalkısta gectik :) 200-250 m sonra geçtiler ama basta yok...2. viteste 1.500 devirde gidiyoduk faça bi tofaş solumuzdan hızlıca geçiyodu bizde basmaya basladık gene geçemedi :)

Bizim Fairwayı kullanacak olduğumuzdan komple boya attırdık...boyayı amcam attı ama bi boya 1 tl ye patlar...bizim arabada sol arka çamurlukta ve amortisorlerin orada mı ne çürük vardı sanırım...tamponlar farlar kaporta komple boya döşeme vs. 2 bin tl oldu ama 4-4 lük araba oldu
  • Bisey daha sorucam eski senelere yönelik trafik sigorta borçlarını ödeme zorunluluğu varmı

• 1500 tl den aşağı yaptıramazsın ben çürükleri temizletim lokal boya yaptırdım 600 tl ye çıktı.
  • 95 model springim var hangi fiyatlara gider biliyormusunuz.
  • yeni zamma göre yakıt oranları ne durumda ?
  • Yakın zamanda tüp taktıran var mı? Tavsiye eder misiniz? Mersin de tavsiye edeceginiz yer var mı? Bir de fiyat olarak ne kadara mal olur?

• 2.5 yıldır 97 RN sahibiyim.Bu 3.arabam ve bu kadar keyif alcağımı düşünmemiştim broadwaydan.Lpg yi(Aldesa) kendim taktırdığım için ilk etapta çok sıkıntı yaşadım ancak 3-4 ay sonra araba kaymak gibi oldu.Karbüratörlü olmasına rağmen yakıtı çok süper gerçekten.
    Rölanti dalgalanması sorunu çok yaşadım ama 2 tane radyatörü değiştirince sorun gitti.Eğer araçta su kaçağı varsa rölanti dalgalanması çok oluyor lpgde.
  • Merhaba,
    Bundan 2 ay önce 93 model Broadway GTE aldım ve 2 ayda yaklaşık 6000 km yaptım, çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İlk önceleri 192 bin yakıyordu, şu an son zamlarla 226 bin civarında seyrediyor. LPG mimgaz, gazı Alpet'ten alıyordum şimdi Opet'e geçtim . 28.5 litre ile 345 km gidiyor. 31 Ekim'de kış lastiği takmak zorunlu olacakmış galiba, tavsiye edebileceğiniz lastik markası var mıdır?
    İyi günler...
  • 2000 model 138binde karbüratörlü broadway rn sahibiyim brc bristol lpg sistemi 100kmde 10lt civarı yakıyor şehiriçi-dışı karışıkta heralde normaldir şu arabada bir klima olsa hidrolik direksiyonu bile aramayacağım 12 senede hiç sorun yaşamadık silecek suyu haznesi delinmişti 8-10 tlye aldım yenisini kapı kolunu kırdım 6 tl orjinali parça ucuzluğu ve dayanıklığı süper birtek izmirde yazları sıkıntı oluyor sıcakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: asewes

2000 model 138binde karbüratörlü broadway rn sahibiyim brc bristol lpg sistemi 100kmde 10lt civarı yakıyor şehiriçi-dışı karışıkta heralde normaldir şu arabada bir klima olsa hidrolik direksiyonu bile aramayacağım 12 senede hiç sorun yaşamadık silecek suyu haznesi delinmişti 8-10 tlye aldım yenisini kapı kolunu kırdım 6 tl orjinali parça ucuzluğu ve dayanıklığı süper birtek izmirde yazları sıkıntı oluyor sıcakta

Evet bende İzmirdeyim hocam.Yaz aylarında biraz bezdiriyor sıcak.Araştırmalarıma göre çıkma klimalar takan yerler varmış sanayilerde.500-600 liraya takıldığını söylediler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Yaza girmeden taktıracağım eğer o fiyata bulabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

2000 model 138binde karbüratörlü broadway rn sahibiyim brc bristol lpg sistemi 100kmde 10lt civarı yakıyor şehiriçi-dışı karışıkta heralde normaldir şu arabada bir klima olsa hidrolik direksiyonu bile aramayacağım 12 senede hiç sorun yaşamadık silecek suyu haznesi delinmişti 8-10 tlye aldım yenisini kapı kolunu kırdım 6 tl orjinali parça ucuzluğu ve dayanıklığı süper birtek izmirde yazları sıkıntı oluyor sıcakta

Evet bende İzmirdeyim hocam.Yaz aylarında biraz bezdiriyor sıcak.Araştırmalarıma göre çıkma klimalar takan yerler varmış sanayilerde.500-600 liraya takıldığını söylediler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Yaza girmeden taktıracağım eğer o fiyata bulabilirsem.

Bende tam 11 senedir kullanıyordum halada çok iyiydi arabam ve sadece 62 bin km deydi. Ama İzmir'de klima zorluğundan dolayı bugün sattım ama çok özleyeceğim keratayı

• kışa girdik yaza doğru satsaydınız bari kışın arabasızlık daha zor, klima bulursanız taktırınca tecrübelerinizi paylaşınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Bende tam 11 senedir kullanıyordum halada çok iyiydi arabam ve sadece 62 bin km deydi. Ama İzmir'de klima zorluğundan dolayı bugün sattım ama çok özleyeceğim keratayı

hocam hayırlısı olsun, hayırlı işlerde kullanın inşallah paranızı.
    aracınız hangi modeldi acaba(rn,rl,rni)
    model yılı kaçtı ve ne kadar sattığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.