Şimdi Ara

RENAULT a ZAM GELİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şirkete clio aldık 43 bin liraya geçen hafta hemde...

size ağlanası bişey söyliyimmi... abim 2009 da sıfır citroen c5 skpk+sunroof 1.6hdi aracı 50bin liraya almıştı... o zamanlar aynı clio 23-24 falandı...

bi dönem daha gelirlerse bağarttırırlar bunlar daha iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Almayın kardeşim bir tarafı kırık reno 2 yıl önce araç satmak için dükkana telefon ederlerdi.Şimdi plazaya gidiyoruz arabaya bakmaya yüzümüze bakmıyorlar.Bunların bir yerlerini biz kullanıcılar kaldırdık.

Parmaklarına sağlık aynı fikirdeyim
  • Renaultun neyi eksik tabi yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta cuma,,,cumartesi basima gelenler ...

Bayide bugun TEST eettıgım arac 1.5 DCİ olandı !!!! vede hep test aracları 1.5 dci anlayamıorunm.....

KIMSE 1.2 Benzınlı vs almıyormu nasıl ogrencegız nasıl test etcegız...

1.2 SPORT TOURER kullanan arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım....

BUGUN YINE BIR BAYIIDEN Sisfarı ve kademeli silecek +Yedek lastik METALIK RENK 35.500 FİYAT VERDI OPAK BEYAZ RENK 34.700 BANA fıyatlar cok yuksek geldı bayıı ındırımı vs yok gıbı bu nasıl fıyat polıtıkası anlayamıyorum

AVRUPA YAKASINDAN BIR BAYIYI ARDIM BEYAZ RENK Sisfarı ve kademeli silecek +Yedek lastik 33.500 DEDİ BU NASIL bır fıyat anlayısıdır???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Clio IV neredeyse yok satıyor, fiyatlarda burunlarından kıl aldırmadıkları doğrudur, tek tek bayileri arayacaksınız, Denizli den muhakkak fiyat alın derim sadıkoğlu, Ayrıca eylül ayında tüm markalara zam gelmesi normal gelmemesi anormal olur zaten, euro dolar aldı yürüdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Akaryakıt uçuyor.
    Altın uçuyor.
    Dolar uçuyor.
    Euro uçuyor.

Batıyoruz ya la.

Ülkede kriz var. Gezi ayağına, Suriye ayağına ne sular akıttılar saman altından.

10 yıldır batıramadınız bir türlü ülkeyi. Battı, batıyor, batmak üzere, bu sene kesin batacak.... Ama bir türlü batmıyor işte.

İngilizce'de 'wishful thinking' derler. Bir şeyin olmasını çok istersin, o yüzden artık sana gerçekmiş gibi gelir. Sizin ki de o hesap. Ah keşke ülke bir batsa, batsa da hükumetten kurtulsanız. Başka türlü kurtulma şansınız yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caniggia -- 2 Eylül 2013; 13:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caniggia

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Akaryakıt uçuyor.
    Altın uçuyor.
    Dolar uçuyor.
    Euro uçuyor.

Batıyoruz ya la.

Ülkede kriz var. Gezi ayağına, Suriye ayağına ne sular akıttılar saman altından.

10 yıldır batıramadınız bir türlü ülkeyi. Battı, batıyor, batmak üzere, bu sene kesin batacak.... Ama bir türlü batmıyor işte.

İngilizce'de 'wishful thinking' derler. Bir şeyin olmasını çok istersin, o yüzden artık sana gerçekmiş gibi gelir. Sizin ki de o hesap. Ah keşke ülke bir batsa, batsa da hükumetten kurtulsanız. Başka türlü kurtulma şansınız yok çünkü.

Böyle hakaret edemezsin bana. Ben ülkemin batmasını neden isteyeyim ? Daha yaşanılır bir ülke için çabalıyorum.

Sen memnunsan bu fiyatlardan senin düşüncen. Senin amigoluğun.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Clio IV neredeyse yok satıyor, fiyatlarda burunlarından kıl aldırmadıkları doğrudur, tek tek bayileri arayacaksınız, Denizli den muhakkak fiyat alın derim sadıkoğlu, Ayrıca eylül ayında tüm markalara zam gelmesi normal gelmemesi anormal olur zaten, euro dolar aldı yürüdü.

Altın dolar vs va bugün düştü umarım yarın düzgün fiyat veriler şu aracialirim yeter artık

• hala ekonomi çok iyi krizde değiliz diyenler var ,şaka gibi.
  • Bu millet her şeyin en kötüsüne layıktır.
  • Renault a zam geleceğini öğrendiğimde yazmıştım ve zam geldi... Dün itibariyle tekrar bayii ile görüştüm

EYLÜL 15 gibi 2. zam gelecek dedi düşünenlere duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

Renault a zam geleceğini öğrendiğimde yazmıştım ve zam geldi... Dün itibariyle tekrar bayii ile görüştüm

EYLÜL 15 gibi 2. zam gelecek dedi düşünenlere duyurulur...

ortalama ne kadar zam geliyor bilginiz varmı tskler..
  • Bugün bir zam daha geldi uzun süredir takip ediyorum .en fazla zam yapan firma Renault. Sizce sene sonu fiyatlar bir nebze olsun düşer mi?
  • Yahu bu meretler burda üretilmiyor mu??

Yerli araçlar da mı kurdan zam yiyor
  • Fluence 71.250
    Megane 71.000

en full modelleri...
  • Arkadaşlar artık alışalım. çünkü alıştırıldık.

Düzenli zam yapmayan sıra vermeyen firmadan araba alımaz.Bu duruma geldik.kamçıyı yedikçe sıraya giriliyor.
    Durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

sadece Renault değil diğer firmalarda bu zamdan bahsettiler ... ford, opel vw. vs. bunun sebebi bknz. dövüz artışı

Aslında bunun sebebı kur degıl enflasyon cunku kur u arttıran sey enflasyon dur suan ıcın reel enflasyon çift haneli rakamlara geldi
  • Kasım ayında Renault Oyak üyelerine kampanya yapacak. Açıkçası son aylarda bu kadar zammın bir nedeninin de bu kampanya olduğunu düşünüyorum. çok rağbet görüyor çünkü. kampanyada koyduğu zamların bir kısmını geri çekecek, olan yine tüketiciye olacak.
  • Bu millete birşey olmaz koşarlar sıraya girerlet yine. Yola devam!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.