Bildirim
RENAULT a ZAM GELİYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sadece Renault değil diğer firmalarda bu zamdan bahsettiler ... ford, opel vw. vs. bunun sebebi bknz. dövüz artışı -
Geçen gün bir konu vardı. Son dönemde euro artışı %12, araç fiyatları artışı ardışık zamlara rağmen aynı sürede %4 . Daha çok zam gelecek. -
RENAULT daha ne kadar zam yapıcak merak ediyorum hükümet gibi oldu akaryakıt ve renault zamları eşit gidiyo, clio 4 joy 29.000 ile başladı neredeyse 1 yıl içinde sıfır fiyatı 32.000 i geçti -
döviz çıkınca normal bu zamlar alışsın herkes.lüks sınıfta zamlar 10 bin euroları bile geçecektir.bizim milleti araba almaktan ancak zamlar alıkoyacak gibi gözüküyor inşallah bu memlekette baz c sınıfı dandik bir markanın bile 60 bin liralardan başladığı günleride göreceğiz. -
alırsın renault olursun ...... -
Akaryakıt uçuyor.
Altın uçuyor.
Dolar uçuyor.
Euro uçuyor.
Batıyoruz ya la.
Ülkede kriz var. Gezi ayağına, Suriye ayağına ne sular akıttılar saman altından. -
Hüloğcular düşünsün umrumda bile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 1 Eylül 2013; 23:20:26 > -
Bizim millete bi ayar gerekiyordu..
Tüketimin b*kunu çıkarmıştık.. -
Esas sorun kur indiği zaman fiyatlar inecekmi.
Benim öngörüm bu kazmalar zam yaptıkça insanlar nisbeten zam yapmayan yada zammı makul seviyede tutan araçlara yönelecektir.vw,reno vs kendi ayağına sıkıyor.bu devran böyle dönmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zam var evet ama sanırsam ellerındekı aracları zamdan sonra ıyı fıyat vercekler maksat fıyatımız bu vs vs ...
bende haftayı beklıyorum bakalım ne olcak???? -
Zam olmasa şaşardım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus
Esas sorun kur indiği zaman fiyatlar inecekmi.
Benim öngörüm bu kazmalar zam yaptıkça insanlar nisbeten zam yapmayan yada zammı makul seviyede tutan araçlara yönelecektir.vw,reno vs kendi ayağına sıkıyor.bu devran böyle dönmez
aynen şimdi ben RENO SPORT TOURER alcam ama bu 4 zam olmazkı ya tamam dolar vs yukselıyor ama yanı bu adamlarında dırek zam yapmaları gerekmıyorkı sonucta stoklu calısıyorlar nedır bu ya...
RENO ÇOK TOK BIR FIRMA NASIL OLSA SATIYORUM DIYOR .... -
televizyonda adamın biri çıktı toyota genel müd ya da satış pazarlama müd. tam emin olamadım..her ay sonu ve ya her ayın başı tüm otomotiv firmaları fiyat ayarlaması yapar...bazı firmalar 15 günde bir yapar.. satış durumlarına göre..dolarda ki artış her ay zam geleceği anlamına gelir dedi... -
quote:
Orijinalden alıntı: xmxksk
RENAULT daha ne kadar zam yapıcak merak ediyorum hükümet gibi oldu akaryakıt ve renault zamları eşit gidiyo, clio 4 joy 29.000 ile başladı neredeyse 1 yıl içinde sıfır fiyatı 32.000 i geçti
Gazetelerin ekonomi sayfalarına artık dolar,euro,altının yanında renault fiyatları da konulacak -
arkadaş 2. elin 0 km den daha pahalıya satıldıgı bu ulke de uretıcı ne yapsın basacak zammı -
quote:
Orijinalden alıntı: freedom058
aynen şimdi ben RENO SPORT TOURER alcam ama bu 4 zam olmazkı ya tamam dolar vs yukselıyor ama yanı bu adamlarında dırek zam yapmaları gerekmıyorkı sonucta stoklu calısıyorlar nedır bu ya...
RENO ÇOK TOK BIR FIRMA NASIL OLSA SATIYORUM DIYOR ....
Satıyor da biraz şansını fazla zorlamaya başladı.Araç baktırmaya servise gittik,bomboş sinek avlayan servis için randevu almak şartı koştular.Kontrol için 370 tl gibi bir meblağ istediler.Adam birde ballandıra ballandıra anlatıyor yok 2-3 saat bakıyoruz,işte bilmem kaç nokta kontrol...lafta anlatamıyorsun.Adama diyorum sadece kaporta ve boya kontrolü yaptırmak istiyorum.Öyle bir paketleri yokmuş,komple check up varmış.
Böyle giderlerse artık buğday yerine lapa yerler.Gerçi 2009 yılında 25.000 tl ye sıfır full paket sedan symbol yerine başka alınacak marka alternatifi yoktu
-
arabalarda artık gayrimenkul gibi oldu maşallah alıyoruz değerleniyor :) yatırım için golf öneririm ;) -
Yarın ford fiestalar bin lira focuslarada 1.5 bin lira zam gelecekmis.digerlerini bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayın kardeşim bir tarafı kırık reno 2 yıl önce araç satmak için dükkana telefon ederlerdi.Şimdi plazaya gidiyoruz arabaya bakmaya yüzümüze bakmıyorlar.Bunların bir yerlerini biz kullanıcılar kaldırdık.
Benzer içerikler
- otomatik viteste araba geri giderken ses gelmesi
- araç beyninden km sorgulama
- telefonla arabada müzik dinleme bluetooth ile
- izmir galericiler sitesi
- 4 adet lastik kargo ücreti
- 8 yerli otomobil
- toyota prado 2024 fiyat
- mustang mach-e fiyat
- ford transit 2023
- sıfır doblo fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X