Şimdi Ara

RENAULT ALDIĞIMA 1000 KERE PİŞMANIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: roverci

NASIL YANİ?...
    BU GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZSE NE GİRECEK...................
    MAHKEMEYE KADAR YOLU VAR... KESİNLİKLE BU OLAY GARANTİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMELİ...

SİZE BİR OLAY ANLATMAK İSTİYORUM:
    ARKADAŞIMIN BABASI, 38 MİLYARA 2005 MODEL SIFIR KM DİZEL MEGANE ALMIŞTI... ALDIĞINDAN 6 AY SONRA ÖN CAMIN SAĞ VE SOL TARAFINDAKİ DİREKLERDE BOYADA KÜÇÜK KABARMALAR OLUŞTU... SERVİS GARANTİ KAPSAMINDA TAMİR EDELİM DEDİ. ANCAK ARKADAŞIN BABASI KESİNLİKLE KABUL ETMEDİ. BU ÜRETİM HATASIDIR, TAMİR EDİLİP BOYANMASI ARACIN DEĞERİNİ DÜŞÜRECEK DEDİ... ARACIN DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ... İŞ RENO GENEL MERKEZİNE KADAR GİTTİ. GENEL MERKEZ DEĞİŞİMİ KABUL ETMEDİ. SONUNDA OLAY MAHKEMEYE İNTİKAL ETTİ....
    VELHASILKELAM. MAHKEME, RENOYU ARKADAŞIN BABASINA TOPLAM 53 BİN YTL ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ...
    RENO, ARACI DA GERİ ALIP, 26 BİN YTL YTL YE BAŞKASINA SATTI...

quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

8-9-2006 tarihinde 0 olarak aldığım megane expression aracımdan memnun değilim.aracı aldığımdan beri kapı aralarından ve motordan gelen sesler beni sinir etti.bu şikayetler içinde servise götürdüğümde defalarca ses falan yok cevabını aldım.en son olay ise faciaydı.salı akşamı aracımı yerine park ettim hiç bir sorun yoktu.çarşamba akşamı aracı çalıştırdığımda bilgi ekranı fren arızası verdi.frene bastığımda frenin boşaldığını gördüm.perşembe sabahı çekici geldi ve aracı yetkili servise götürdüm.renaultun 5 aylık 3800 kmde bozulan arabası gibi bir ayıbı yetmiyormuş gibi servisin terbiyesizliği beni çileden çıkardı.adamlar bu arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler.ve 450 ytl istediler abs kaptörü ve kablosunun değişmesi gerekiyormuş.bu parça türkiyede yokmuş fransadan gelecekmiş.adama hayır yaptırmıcam size dedim telefonda küfür ettim.buna rağmen yüzsüz herif defalarca aradı beni sipariş verelimmi die.bende sununda verin ama o para size haram zehir zıkkım olsun dedim.şimdi ben işin parasında değilim 450 ytl büyük bir para değil ama insanı enayi yerine koyuyorlar.ben herhengi bir kaza yapmadım yere sürtmedim arabayı zincir takmadım.gelelim renaulttun ayıbına.bunlar nası araç yapıolarki 5 aylık araç 3800kmde freni boşalıyor.allah korusun ya ailem aracın içindeyken seyir halinde fren boşalsa ve ağır bir kaza yapsam bunun vebalini kim ödeyecekti?yani diyeceğim o renaultu aldığım güne lanet olsun.bi dahada alırsam kafama etsinler başka bi diyeceğim yok.

Oha olaya bak. Bence de ABS problemi için kesinlikle extra para ödenmemeli.

• ben bu adam hiç inanmıyorum bana göre %90 fake 2003 yılından beri hep megane 2 kullaıyorum şuanda bende makyajlı megane var 60.000 devirdi senin dediğin hiç bir arıza yapmadı ve beni hiç yolda bırakmadı kusura bakna ama 3500 kmde senin dediğin gibi 3-4 tane arıza vermesi bana hiç inandırıcı gelmedi bana aracının plakasını verebilirmisin serviste kayırlarına baktırıcam
  • ben bu adam hiç inanmıyorum bana göre %90 fake 2003 yılından beri hep megane 2 kullaıyorum şuanda bende makyajlı megane var 60.000 devirdi senin dediğin hiç bir arıza yapmadı ve beni hiç yolda bırakmadı kusura bakna ama 3500 kmde senin dediğin gibi 3-4 tane arıza vermesi bana hiç inandırıcı gelmedi bana aracının plakasını verebilirmisin serviste kayırlarına baktırıcam
    birincisi sen benden bu adam diye bahsedemezsin terbiyeni takın.ikincisi bende yalan olmaz.aracın plakası 06bd0394.ankara neziroğlunda şu an istediğin gibi araştır
  • hocam bu tür arızalar brodweyle torosta yoktu bence reneult bunları üretse daha iyi
  • tebrik ederim haksız yere suçlayanların cvbını vermişsin hakkını sonuna kadar ara
    quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

ben bu adam hiç inanmıyorum bana göre %90 fake 2003 yılından beri hep megane 2 kullaıyorum şuanda bende makyajlı megane var 60.000 devirdi senin dediğin hiç bir arıza yapmadı ve beni hiç yolda bırakmadı kusura bakna ama 3500 kmde senin dediğin gibi 3-4 tane arıza vermesi bana hiç inandırıcı gelmedi bana aracının plakasını verebilirmisin serviste kayırlarına baktırıcam
    birincisi sen benden bu adam diye bahsedemezsin terbiyeni takın.ikincisi bende yalan olmaz.aracın plakası 06bd0394.ankara neziroğlunda şu an istediğin gibi araştır
  • ARABA İŞİ BİRAZ ŞANS İŞİ DEĞİL Mİ?
    SENİN ARABAN ARIZA YAPMADI DİYE, HİÇBİRİ YAPMAYACAK DİYE BİR KANUN MU VAR?
    MEGANE YA DA X MODEL BİR ARAÇ 3800 KM DE ARIZA ÇIKARABİLİR. DEĞİL Mİ?
    O ARKADAŞIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ NERDEN ÇIKARDIN?
    BAKTIR BAKALIM KAYITLARINA SONUCU DA BURAYA YAZ....

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

ben bu adam hiç inanmıyorum bana göre %90 fake 2003 yılından beri hep megane 2 kullaıyorum şuanda bende makyajlı megane var 60.000 devirdi senin dediğin hiç bir arıza yapmadı ve beni hiç yolda bırakmadı kusura bakna ama 3500 kmde senin dediğin gibi 3-4 tane arıza vermesi bana hiç inandırıcı gelmedi bana aracının plakasını verebilirmisin serviste kayırlarına baktırıcam

• ewt kardeş doğru söylüyorsun kusura bakma forumda bu tür olaylar çok oluyor yalnız arabanın bir suçu yok bosch'tan kaynaklanan bir sorun ve sen bu yüzden para ödemeye kalkma çünki kullanıcı hatası değil ben aracın içindeki ki hava ızgarasına parfüm asmıştım serviste çok yakın bir arkadaşım var sağolsun hemen değiştirdiler. seslere gelince benim aracımın sadece cam tavanından ses geliyodu oda benden kaynaklanııyormuş 50 km geçmicekmişim ayakları çatladığı için ses yapıyormuş ben maşallah 120-130 açikken gidiyodum sonuçta efedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

ewt kardeş doğru söylüyorsun kusura bakma forumda bu tür olaylar çok oluyor yalnız arabanın bir suçu yok bosch'tan kaynaklanan bir sorun ve sen bu yüzden para ödemeye kalkma çünki kullanıcı hatası değil ben aracın içindeki ki hava ızgarasına parfüm asmıştım serviste çok yakın bir arkadaşım var sağolsun hemen değiştirdiler. seslere gelince benim aracımın sadece cam tavanından ses geliyodu oda benden kaynaklanııyormuş 50 km geçmicekmişim ayakları çatladığı için ses yapıyormuş ben maşallah 120-130 açikken gidiyodum sonuçta efedersin

önemli değil kardeş ama bir anda yalancı diye suçlaman üzdü beni.zaten ben renault düşmanlığı yapmadım hiçbir zaman bu forumda.daha önceki topiclerim incelenirse hep renaultu savunmuştum.vede renault dh üyesiyim.sadece başımdan geçen bir olayı anlattım o kadar

• burada şikayetçiyim diyeceğinize ödemeseydiniz.

Şikayet etseydiniz...

Renoyu arasaydınız...

Bilmiyorum ama yaptırmadan hemen Tüketici hakem heyetine filan başvuracaktınız. Dava açardınız, bilirkişi gelirdi incelerdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

burada şikayetçiyim diyeceğinize ödemeseydiniz.

Şikayet etseydiniz...

Renoyu arasaydınız...

Bilmiyorum ama yaptırmadan hemen Tüketici hakem heyetine filan başvuracaktınız. Dava açardınız, bilirkişi gelirdi incelerdi...

henüz birşey ödemedim
    şikayetvar.coma yazı yazdım
    yarın maisi arayıp şikayet edicem
  • Sanırım kaymakamlıkta Tüketici hakem heyeti var geç kalmadan şikayetçi ol...

Kaymakamlığa git onlarla konuş.

Tüketici mahkemesine dava açarsın...

Maisi de arayın.

Kolay gelsin.

Üzüldüm.

Gerçekten ancak satana kadar iyiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Sanırım kaymakamlıkta Tüketici hakem heyeti var geç kalmadan şikayetçi ol...

Kaymakamlığa git onlarla konuş.

Tüketici mahkemesine dava açarsın...

Maisi de arayın.

Kolay gelsin.

Üzüldüm.

Gerçekten ancak satana kadar iyiler...

teşekkürler kardeş saol
  • dostum sen adanalımısın? mais dedinde
  • yok ankarada oturuyorum, aslen rizeliyim adanayla, pek alakam yok yani
    quote:

Orjinalden alıntı: Deluxe1

dostum sen adanalımısın? mais dedinde
  • yok mais deyince yardım ederdim sana buradaki mais bizim has adamlarımız çekerdik kulaklarını
  • eyw kardeş saol
  • Arkadaşım cook gecmiş olsun,ALLAH'tanki hani seyir halinde felan değilmişsin yaniii,büyük geçmiş olsun!!
    Yaa,arac sahipleri böyle bi takım üzücü olaylarla vede arızalarla karşılaşabilir.Ama işte kullanıcının beklediği servisten istenilen ilgi ve hizmettir.Zaten müşteri bu hizmeti göremeyince vede kendisini AFFINIZA SIĞINARAKTAN enayi yerine konulması adamı cıldırtanda budur yaniii.
    Bir kere abs arızası nasıl oluyorda kullanıcı hatası oluyor zaten hiç birşey yapmadım demişsiniz..Diğer arkadaşlarımında dediği gibi bencede abs garantiye sokulmalı..
    SAYGILARIMLA
  • HALEN BAZI ARKADAŞLARIMIZ ARACIN HATASI DEĞİL DİYİP RENAULTU SAVUNMAYA ÇALIŞIYORLAR GARİP....BENDE KÖTÜLEMEYE ÇALIŞMIYORUM AMA BU PARÇA HANGİ ARACA TAKILMIŞ OLURSA OLSUN BU MERCEDESTE OLUR BMW DE OLUR TOYOTADA OLUR VEYA BÜTÜN MARKALARDA OLUR HANGİ MARKA BU PARÇAYI TAKIYORSA BU PARÇAYI, O GURUP SORUMLUDUR ARIZASINDAN.YANİ RENAULT SÜTTEN ÇIKMIŞ AKKAŞIK DEĞİL HESABINI VERMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...
  • sorunların için üzüldüm ancak kapıdaki sorunlar megane da vidalardan kaynaklanıyor mümkünse serviste kapının içerideki kol dayama yerlerinin komple sökülmesini ve bütün vidalarının tek tek sıkılmasını iste daha sonra sorun kesiliyor.

ayrıca farklı bir servise git belki garantiden değişim yaptırabilirsin unutmaki her markadan sorunlu araç çıkar elektronik alettir bu benim opel astra da yolda 120 civarı bir hızla giderken fren boşaldı ve freni pompalaya pompalaya durdurdum yani nerede ne başına geleceğini bilemezsin illaki megane çok dandik gibi kelimeler sarf edemezsiniz. belki sizin arabayla aynı banttaüretilen araçlarda belki kronik bir iki sorun olabilir ancak bu markanın tamamen kötü olmasını göstermez lütfen o konuda dikkatli olalım

şimdi siz bana marka fanatikliği yapıyorsunuz diyorsunuzdur ancak ben marka fanatikliği yapmıyorum hangi marka olursa olsun bu yukarıdakiler yazılmalıdır neyse Allah'a emanet olun...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.