Şimdi Ara

RENAULT ALDIĞIMA 1000 KERE PİŞMANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8-9-2006 tarihinde 0 olarak aldığım megane expression aracımdan memnun değilim.aracı aldığımdan beri kapı aralarından ve motordan gelen sesler beni sinir etti.bu şikayetler içinde servise götürdüğümde defalarca ses falan yok cevabını aldım.en son olay ise faciaydı.salı akşamı aracımı yerine park ettim hiç bir sorun yoktu.çarşamba akşamı aracı çalıştırdığımda bilgi ekranı fren arızası verdi.frene bastığımda frenin boşaldığını gördüm.perşembe sabahı çekici geldi ve aracı yetkili servise götürdüm.renaultun 5 aylık 3800 kmde bozulan arabası gibi bir ayıbı yetmiyormuş gibi servisin terbiyesizliği beni çileden çıkardı.adamlar bu arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler.ve 450 ytl istediler abs kaptörü ve kablosunun değişmesi gerekiyormuş.bu parça türkiyede yokmuş fransadan gelecekmiş.adama hayır yaptırmıcam size dedim telefonda küfür ettim.buna rağmen yüzsüz herif defalarca aradı beni sipariş verelimmi die.bende sununda verin ama o para size haram zehir zıkkım olsun dedim.şimdi ben işin parasında değilim 450 ytl büyük bir para değil ama insanı enayi yerine koyuyorlar.ben herhengi bir kaza yapmadım yere sürtmedim arabayı zincir takmadım.gelelim renaulttun ayıbına.bunlar nası araç yapıolarki 5 aylık araç 3800kmde freni boşalıyor.allah korusun ya ailem aracın içindeyken seyir halinde fren boşalsa ve ağır bir kaza yapsam bunun vebalini kim ödeyecekti?yani diyeceğim o renaultu aldığım güne lanet olsun.bi dahada alırsam kafama etsinler başka bi diyeceğim yok.

• Dostum bu tur konularda herseyden once sabır gerek. Herzaman derim Araba işi Şans işdiir diye. Senin şanssızlıgın olmus geçmiş olsun umarım bırdaha olmaz ama soyle soylıyım belkı bu hatalar ve arızalar sana garıp gelıyor ama vaktı zamanında ismilazımdeğil marka/model jeep kullanıyorduk. Araç her hafta servısteydı. Dediğim gibi Sabır ..

Sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Dostum bu tur konularda herseyden once sabır gerek. Herzaman derim Araba işi Şans işdiir diye. Senin şanssızlıgın olmus geçmiş olsun umarım bırdaha olmaz ama soyle soylıyım belkı bu hatalar ve arızalar sana garıp gelıyor ama vaktı zamanında ismilazımdeğil marka/model jeep kullanıyorduk. Araç her hafta servısteydı. Dediğim gibi Sabır ..

Sevgiler

O jipin markası neydi?
  • Semihua dostum,

Biraz daha sakin bir şekilde yaklaşman gerek.

Kullanıcı hatası olmadığını kabul ettirmen eğer kabul etmezlerse bir üst merciilere başvurman daha iyi olurdu kanımca.

Böle sorunlar her arabada olabilir. Mersoda da bmwde de. Kul yapısı sonuçta...Önemli olan o sorunların servis tarafından giderilmesidir.
  • ABS ile ilgili problem varsa zaten o parça Bosch tarafından üretiliyor.. Makyajlı Méganelarda en son çıkan ABS 8.0 kullanılıyor Clio III ile birlikte.. Oldukça komplike sensör ve beyine sahip olan bu yeni ABS de üretim hatası olabilir ama bence servisin garantiye sokmaması kötü olmuş.. Hakkını savunmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Dostum bu tur konularda herseyden once sabır gerek. Herzaman derim Araba işi Şans işdiir diye. Senin şanssızlıgın olmus geçmiş olsun umarım bırdaha olmaz ama soyle soylıyım belkı bu hatalar ve arızalar sana garıp gelıyor ama vaktı zamanında ismilazımdeğil marka/model jeep kullanıyorduk. Araç her hafta servısteydı. Dediğim gibi Sabır ..

Sevgiler

O jipin markası neydi?

Örnek vermek için yazdım dostum yani bu tür şanssızlıkların marka ve/veya modellerle alakası olmadıgını bır nebzede olsa anlatmak için ..

Saygılar

• reno ile alakasi yokki bosch uretio bu sistemleri..
    ama tabiki bence kullanici hatasi deil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakkını ara hocam

sana yaptığı muameleyi sıkıysa fransa da yapsın da görelim.

dandik pejo 307 leri gazladılar bizim millete
    merak ediyorum bu arabalar fransada bu kadar arıza yapıyor mu?
    yapıyorsa servisler adama köpek muamelesi yapıp enayi yerine
    koyur mu?
  • renoya gelene kadar birsürü kaliteli marka var,paranin hakkini veren bir marka degil renault.
  • Seri üretim sırasında her markada problemler olabilir...

Araba işi sans işi umarım sorunlarınız çözülür...
  • EeeeE , o garanti kapsamına girmez bu girmez, ne girecek garanti kapsamına o zaman?
    Bir insan bilerek ve isteyerek bile fren sistemini bozamaz kolay kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

EeeeE , o garanti kapsamına girmez bu girmez, ne girecek garanti kapsamına o zaman?
    Bir insan bilerek ve isteyerek bile fren sistemini bozamaz kolay kolay.

onun nedeni , frenin patlayıp birisini öldürdüğün zaman, yada kendin öldüğün zaman allah korusun
    firmaya dava açamıycak olmanız
    yoksa adamlar 300 milyonunda değil olayın
  • abs nasıl kullanıcı kaynaklı olarak bozulru ki?
    ben eskiden renault u severdim ama son zamanlardan diğer markalardaki kalite artışını bence yakalayamdı.buna tasarımı da dahil edeceğim maalesef ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

hakkını ara hocam

sana yaptığı muameleyi sıkıysa fransa da yapsın da görelim.

dandik pejo 307 leri gazladılar bizim millete
    merak ediyorum bu arabalar fransada bu kadar arıza yapıyor mu?
    yapıyorsa servisler adama köpek muamelesi yapıp enayi yerine
    koyur mu?

Gerçekten de öle wlla mesela ilk çıkan 307 lerin fren balatalarında sorun warmış.Fransa,Belçika ve Hollanda'da 13000 e yakını geri çağrılmış.Ama ben Türkiye'de hiç böyle bir şey olduğunu duymadım.Fransa işte nolacak her şeyinde çifte standart war
  • DOSTUM ARACIDAMI BOCSH ÜRETİYOR YANLIŞINIZ VAR GİBİ GELİYOR.OZAMAN HER PARÇASINI FAKLI FİRMA ÜRETİYOR PARÇA SORUNLU İSE BEYFENDİ BİZ YANLIZ ARACI ÜRETİYORUZ BU PRBLEM FALANCA FİRMANIN PROBLEMİ BİZİM PROBLEMİMİZ DEĞİLMİ DİYECEK FİRMALAR.YOK ÖYLE BİŞEY EĞER Bİ MARKA ÜRETİYORSAN VE ONDAN TÜRKİYE PİYASASINDANDA İYİ PARALAR KAZANIYORSAN BU TAMAMEN RENAULTUN SUÇU.TABİ BUNLARDA KUL YAPISI HATASIZ OLMAMASINI BEKLEYEMEYİZ AMA 3800 KM.DE BÖYLE ÖNEMLİ BİR HATA ÇIKARAN Bİ ARACI NEKADAR İÇİNE SİNEREK KULLANILABİLİRKİ.DEVAMLI TEDİRGİN DEVAMLI KUŞKU.YA AİLESİ İÇİNDEYKEN Bİ PROBLEM ÇIKSAYDI VE ALLAH KORUSUN DÜŞÜNMEK BİLE KORKUTUCU NE OLURDU.O FİRMA BU FİRMA HANGİ MARKA ADI İLE KULLANILIYORSA SUÇLU VE SUÇUNU TELAFİ ETMESİ GEREKEN TEK MERCİ KENDİLERİDİR.HAKKINI ARA DOSTUM GEREKİRSE FRANSIZ ŞEREFSİZLERİNİDE FAKS ÇEK ÇOK MÜHİM Bİ OLAY..!!!GEÇMİŞ OLSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

reno ile alakasi yokki bosch uretio bu sistemleri..
    ama tabiki bence kullanici hatasi deil

• 3800km değil, senin dediğin hata hiç olmamalı
    en önemli parça
    çok şanssızsın dedikleri gibi
    1000de 1 seni bulmuş yani.
  • Çıkardıkları parçayı mutlaka isteyin. Dikkat edin başka aracın parçasını vermesinler. Mümkünse baka yerde yaptırın. Ve tabii ki haklı olduğunuza inanıyorsanız davanızı açın. 500 YTL az para değil.

Yalnız dikkat edin, küfrettiğiniz için siz de davalık olmayın.
  • keşke vermeseydin parayı abs arızaları kullanıcı kaynaklı arızalar deyillerdir burada hakkını ara renault-maisi ara oradanda ilgilenen olmazzsa tüketici derneklerine başvur en basitinden şikayetvar.com adresine yaz sana döneceklerdir ama eyer parayı ödemediysen daha kesinlikle ödeme o zaman kadar abs yi devre dışı bırakmalarını söyle olmyuorsa bırak yatsın araba nasıl olsa parça gelene kadar bekleyeceksin biraz daha bekle
  • bunların yaptığı şerefsizliktirrr namussuzluktur!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3500 km deki 0 arabada nasıl böyle bir sorun olabilir??????????????
  • NASIL YANİ?...
    BU GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZSE NE GİRECEK...................
    MAHKEMEYE KADAR YOLU VAR... KESİNLİKLE BU OLAY GARANTİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMELİ...

SİZE BİR OLAY ANLATMAK İSTİYORUM:
    ARKADAŞIMIN BABASI, 38 MİLYARA 2005 MODEL SIFIR KM DİZEL MEGANE ALMIŞTI... ALDIĞINDAN 6 AY SONRA ÖN CAMIN SAĞ VE SOL TARAFINDAKİ DİREKLERDE BOYADA KÜÇÜK KABARMALAR OLUŞTU... SERVİS GARANTİ KAPSAMINDA TAMİR EDELİM DEDİ. ANCAK ARKADAŞIN BABASI KESİNLİKLE KABUL ETMEDİ. BU ÜRETİM HATASIDIR, TAMİR EDİLİP BOYANMASI ARACIN DEĞERİNİ DÜŞÜRECEK DEDİ... ARACIN DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ... İŞ RENO GENEL MERKEZİNE KADAR GİTTİ. GENEL MERKEZ DEĞİŞİMİ KABUL ETMEDİ. SONUNDA OLAY MAHKEMEYE İNTİKAL ETTİ....
    VELHASILKELAM. MAHKEME, RENOYU ARKADAŞIN BABASINA TOPLAM 53 BİN YTL ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ...
    RENO, ARACI DA GERİ ALIP, 26 BİN YTL YTL YE BAŞKASINA SATTI...

quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

8-9-2006 tarihinde 0 olarak aldığım megane expression aracımdan memnun değilim.aracı aldığımdan beri kapı aralarından ve motordan gelen sesler beni sinir etti.bu şikayetler içinde servise götürdüğümde defalarca ses falan yok cevabını aldım.en son olay ise faciaydı.salı akşamı aracımı yerine park ettim hiç bir sorun yoktu.çarşamba akşamı aracı çalıştırdığımda bilgi ekranı fren arızası verdi.frene bastığımda frenin boşaldığını gördüm.perşembe sabahı çekici geldi ve aracı yetkili servise götürdüm.renaultun 5 aylık 3800 kmde bozulan arabası gibi bir ayıbı yetmiyormuş gibi servisin terbiyesizliği beni çileden çıkardı.adamlar bu arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler.ve 450 ytl istediler abs kaptörü ve kablosunun değişmesi gerekiyormuş.bu parça türkiyede yokmuş fransadan gelecekmiş.adama hayır yaptırmıcam size dedim telefonda küfür ettim.buna rağmen yüzsüz herif defalarca aradı beni sipariş verelimmi die.bende sununda verin ama o para size haram zehir zıkkım olsun dedim.şimdi ben işin parasında değilim 450 ytl büyük bir para değil ama insanı enayi yerine koyuyorlar.ben herhengi bir kaza yapmadım yere sürtmedim arabayı zincir takmadım.gelelim renaulttun ayıbına.bunlar nası araç yapıolarki 5 aylık araç 3800kmde freni boşalıyor.allah korusun ya ailem aracın içindeyken seyir halinde fren boşalsa ve ağır bir kaza yapsam bunun vebalini kim ödeyecekti?yani diyeceğim o renaultu aldığım güne lanet olsun.bi dahada alırsam kafama etsinler başka bi diyeceğim yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.