Şimdi Ara

RENAULT ALDIĞIMA 1000 KERE PİŞMANIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kürsad

sorunların için üzüldüm ancak kapıdaki sorunlar megane da vidalardan kaynaklanıyor mümkünse serviste kapının içerideki kol dayama yerlerinin komple sökülmesini ve bütün vidalarının tek tek sıkılmasını iste daha sonra sorun kesiliyor.

ayrıca farklı bir servise git belki garantiden değişim yaptırabilirsin unutmaki her markadan sorunlu araç çıkar elektronik alettir bu benim opel astra da yolda 120 civarı bir hızla giderken fren boşaldı ve freni pompalaya pompalaya durdurdum yani nerede ne başına geleceğini bilemezsin illaki megane çok dandik gibi kelimeler sarf edemezsiniz. belki sizin arabayla aynı banttaüretilen araçlarda belki kronik bir iki sorun olabilir ancak bu markanın tamamen kötü olmasını göstermez lütfen o konuda dikkatli olalım

şimdi siz bana marka fanatikliği yapıyorsunuz diyorsunuzdur ancak ben marka fanatikliği yapmıyorum hangi marka olursa olsun bu yukarıdakiler yazılmalıdır neyse Allah'a emanet olun...

+1905

• megan renonun en sorunsuz arabalarından biridir.sen asıl bi sembole binde sorun neymiş o zaman gör.her markada ufak tefek sorunlar olur.ama önemli olan servisin hatasını kabul etmesi terbiyesizlik yapmaması.araban toyota olsaydı garantisi bitmiş bile olsa bile üçretsiz tamir ederlerdi firenleri sonuçta absnin beynine tornavida sokupta sen bozmuş olamazsın.
  • 1. bu garanti olayı arkadaşlar türkiyede hikaye 5 yıl garanti olsa ne olcak servis her seferinde kullanıcı hatası diyor para istiyor. Demek üretici firmalar değiştirmeyeceksın dıyor bence servislerinde suçu yok bu konuda adam eğer değiştirince parasını alamıyorsa üretici firmadan neye değiştirsin. Türkiyeye üretici firmaların yaptığı bir oyun devletin sahip çıkması lazım vatandaşını koruması lazım nerede yalakalıkda bunlarda 1. oldular. Başa gelen birden değişiyor oyu bizden alıp zengine çalışıyorlar.
    2. araba gerçekten şans işi.ben 2005 te astra klasik aldım tık demedi sorunda çıkmadı çıkabilirdide bu arabanın o markanın kötü olduğunu göstermez bir kaç tane böyle bozuk araba olabilir önemli olan üretici firmanın gerekirse yeni bir araç vermesi kullanıcıya türkiyede satana kadar ağam derler sattıktan sonra sürün dur muhattap bulamazsın. tuketıc mahkemesıne başvur bence onlar alırlar çatır çatır.

• http://forum.donanimhaber.com/m_12444708/tm.htm buradan devam edelim. İki yerde topiç açmana gerek yok...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.