Şimdi Ara

Renault broadway ile uzun yola çıkılmaz diyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alın işte yılda 1-2 kere tatile gideriz Ankara-izmire kadar yaklaşık 1500 km yapıyoruz hızımız 120 den aşağı olmuyor 170 yaptığımızı hatırlıyorum araba ne savruldu ne kaza yaptık yani arabaya biraz yük atın basın gidin

Renault broadway ile uzun yola çıkılmaz diyenler

• niye çıkılmasın ki? bakımını yaptırdığın sürece sorun olmaz.
  • önemli olan ne derece güvenli,rahat ve konforlu gittiğindir.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAHMUTQ

önemli olan ne derece güvenli,rahat ve konforlu gittiğindir.....

bu dediğin ancak zenginler için geçerlidir.
  • Asıl Önemli olan ayağını yerden kesmesidir
  • ahh olsada gıtsek :D
  • yola güzel gider ama yorar .ben kullanıyodum akşam eve gelince kazma kürek çalışmış gibi yorgun oluyordum sattım kurtuldum.ama şimdi arar oldum onu [8D
  • Valla her araba ile gidilir kardeş. Temmuz ayında uno 70s aldım önece bursa - izmir 947 km sonrada bursa kastamonu yaptım 1156 km. Her araba ile her yere gidilir yeter ki dikkatli gidilsin ...
  • bizdede 97 model vardı cok yoruyordu afedersin ama kıçın şekilden şekile giriyordu. Bi keresindede herekede viyadukte bir ruzgar yedim araba bildigin bariyerlere çekti 100 km ile gidiyordum .

Parasının hakkını veriyor ona diyecek lafım yok.
  • uzun yola gıdılmez dıye bır sey yok sadece guvenlı ve rahat yolculuk var bordway ile yorulursun guvenlı olmaz.
  • Bakımlı her araba uzun yola gider 120 ile de gider 170 ile de gider ancaak her araba frene basınca durmaz arkadaşlar,maalesef forumdaki genç arakdaşların çoğu arabaların ne kadar hızlı gittiği ile ilgileniyor kaliteyi hızla orantılı zannediyor oysa isteyince çizgiyi kaybetmeden yavaşlayabilmek kalitede hızdan daha önemli bir özellik olarak görmek gerekir,frene basınca arkası ayrı önü ayrı oynamaya başlarsa herşey biter.
  • belki inanmicaksın ama biz bu arabada yokuş aşağı ve kum bi yolda frene kökledik araba hiç savrulmadan sağa sola çekmeden durdu
  • Ben de 98 RNİ ile Erzurum ve doğu karadeniz turu yapmıştım 5 kişiyle. Dağ taş demedi bizi yolda bırakmadı. Yalnız çok yorduğu bir gerçek, özellikle yazın ve nemli havada.
  • babamın eski 78 model torosuyla istanbuldan ankaraya az gidip gelmedik birde kırmızı kartalımız vardı 93 model onlada baya çektik o yollara arabanın bakımını yaptırıp eksiği olmadığını biliyorsan biraz yükle aracı bas git :D
  • BEN 5 YIL BROADWAY KULLANDIM (91 MODEL ) YILDA EN AZ 3 DEFA KIRIKKALE - ANTALYA GİDİP GELDİM. Bİ SIKINTI YAŞAMADIM. HAA YOL YORGUNLUĞU OLUYO AMA OLSUN GENEDE İYİDİR.
  • İLK GÖZ AĞRIM.
  • RAMPALARI KEDİ GİBİ TIRMANIRDI.
  • Arkadaşlar Şuan emanet bir Renault 9 GTE kullanıyorum. Hararet sorunu var kontağı açtığımda hararet göstergesi bir miktar kalkık durumda fakat motora marş verip çalıştırdıktan sonra hararet göstergesi sıfırı gösteriyor. bu işlemi ardışık bir iki defa uyguladım. aynı şekilde devam ediyor.

NOT: konuyu hortlatdığımın farkındayım ekstra konu açmayayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 23 Ekim 2013; 13:07:38 >
  • Her arac uzun yola gider yeterki bakimli olsun trabzondaki evime manisadan misafir gelmisti torosla bizden sonra da artvine gittiler ayrica kendim de 93 vectrayla ankaradan trabzona kadar gittim yol tutusu vs de clio ve muadili pek cok aractan daha iyi gidene kadar herkes uyudu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNitednothing -- 15 Haziran 2014; 15:41:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakım ve şans meselesi. Nye olmasın? 90'lı yıllarda millet bunları kullanıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.