Bildirim
Renault Clio 0.9 vs Reault Clio 1.0 (yeni) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asıl siz dalga geçiyorsunuz galiba.quote:
Orijinalden alıntı: HAKTAN06
Abi dalga mı geçiyorsun Corsa tabiki hiç Clio ya binmedin galiba Corsa nerde Clio nerede bence sen araba alma
Alıntıları Göster
İki modelde daha yeni çıktı bilmemesi ve soru sorması normal değil mi?
Yollarda Clio çokça görüyorum ama Corsa daha hiç görmedim.
Testlerde Corsa sürüş dinamikleri açısından bayağı beğeniliyor orası ayrı ama fikir soran birine bu şekilde yaklaşmak çok saçma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aslında yeni clio ile eskisi arasında ana hatlarda çok bir farklılık yok. Yeni modelden ziyade kapsamlı makyaj gibi duruyor. özellikle iç kısım kalite , özellik, donanim olarak basamak atlamış. Manuel seçeneğinde çok rahatlıkla eski clio tercih edilebilir. Bütçe de kısıtlı ise. SW versiyon geniş bagajı ile fark ta yaratıyor açıkçası. Otomatik alınacaksa zaten yeni clioda seçenekler mevcut. Bence fiyata bakanlar eski, özellik, donanim, kalite arayışında olanlar yeni clio'ya yönelirler diye düşünüyorum. Corsa'nın şanzumanın haricinde Clio'dan üstün tarafı yok. Bayilerde varsa uygun fiyatlı son dönemde başka ülkelere gönderilecek olup ta rotayı Türkiyeye kıranlar düşünülebilir. Citroen C3 te bakılabilir. F/P olarak diğer 2 modelden (Clio, Corsa) daha çok öne çıkıyor. -
-
Hocam ben anlamadım valla, adamlar 2020 clioyu 10 senedir kullanıyor gibi yorum yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
Asıl siz dalga geçiyorsunuz galiba.
İki modelde daha yeni çıktı bilmemesi ve soru sorması normal değil mi?
Yollarda Clio çokça görüyorum ama Corsa daha hiç görmedim.
Testlerde Corsa sürüş dinamikleri açısından bayağı beğeniliyor orası ayrı ama fikir soran birine bu şekilde yaklaşmak çok saçma.
Alıntıları Göster
Ben şuna adım gibi eminim ki, daha trafikte hiç clio 5 görmediği halde buraya gelip ''yea tabi ki corsa, clio da araba mı?'' diyenler var.
İşin garip kısmı şu ki, adam her iki araca da binmemiş
-
Bu arada merak edenler için veya clio'nun makyaj operasyonu geçirdiğini düşünenler için şu videoyu bırakayım.
Clio 4 ile Clio 5'in Kasa Farklılıkları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem1000 -- 22 Nisan 2020; 13:45:47 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X