Şimdi Ara

Renault Clio 1,2 Authentique 2006 Benzin 71000 km (Fiyat nasıl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda linkte vermiş olduğum satışta ki arabayı almayı düşnüyorum.Sizlerden bu araç hakkında yorum bekliyorum fiyat ve donanım konusunda görüş bildirirseniz sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-2006-model-az-kilometreli-orjinal-arac-164602933/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitkosaner -- 14 Mayıs 2014; 19:46:19 >

• merhaba arkadasım ,

eski bir clio 2 kullanıcısı olarak , bu ilanda yanlışlıklar var .

1. bu araç da 2 airbag vardır, şöför ve yolcu kısmında. Ön koltukların kapı yanlarında airbag yoktur.
    2. araçta abs yoktur. ama frenleri ve fren mesafesi oldukça iyidir.

bu söylediğim özeillikler 2004 ve 2005 lerin bazılarında var. 1.2 Authentique baz diye geçer bu model.

fiyat haliyle çok abarık, 17 bence tavan fiyattır diye düşünüyorum. Ama yaz ayları fiyatlar böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemlikek

merhaba arkadasım ,

1. bu araç da 2 airbag vardır, şöför ve yolcu kısmında. Ön koltukların kapı yanlarında airbag yoktur.

bu söylediğim özeillikler 2004 ve 2005 lerin bazılarında var. 1.2 Authentique baz diye geçer bu model.

fiyat haliyle çok abarık, 17 bence tavan fiyattır diye düşünüyorum. Ama yaz ayları fiyatlar böyle olur.

Yorumunuz için teşekkürler benimde ilan kafamı karıştırdı açıkçası.Bir başka sayfada ön kaput değişti yazmış,bu ilanda onarım olmuştur yazmış.
  • araç konusunda alırken dikkatli olmakta fayda var .

2 farklı araç alırken kendime güvenerek aldım ama satarken söylenen dışında boyalarının olduğunu öğrendim.
    o nedenle mutlaka ama mutlaka expertiz yaptırınız .
  • quote:

araç konusunda alırken dikkatli olmakta fayda var .

2 farklı araç alırken kendime güvenerek aldım ama satarken söylenen dışında boyalarının olduğunu öğrendim.
    o nedenle mutlaka ama mutlaka expertiz yaptırınız .

Evet gerçekten haklısınız insanlara güvenilmiyor expertiz şart oldu bu devirde teşekkürler...
  • quote:

merhaba arkadasım ,

Bilmeden konusmak boyle oluyor atıp tutma dostum aynı arac bendede abs var ebd var 4 hava yastıgı var(bazılarında 2 hava yastıgı vardır)elekrik destekli direksiyon var,klima zaten standart,dostum sen her yoruma inanma almayı dusunuyorsan oneririm su anda sehir ici benzinde 37 kurus yakıyor ama agresif surmeyeceksin,tam sehir ici aracı ama uzun yolada gıder deviri yukselttin mi rampa falan vız gelir kendi aracımıda satıyorum ama tok satıcıyım :) aracta boya olur onemli olan buyuk kazası olmasın boya takıntısı olusmasın kafanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

merhaba arkadasım ,

Bilmeden konusmak boyle oluyor atıp tutma dostum aynı arac bendede abs var ebd var 4 hava yastıgı var(bazılarında 2 hava yastıgı vardır)elekrik destekli direksiyon var,klima zaten standart,dostum sen her yoruma inanma almayı dusunuyorsan oneririm su anda sehir ici benzinde 37 kurus yakıyor ama agresif surmeyeceksin,tam sehir ici aracı ama uzun yolada gıder deviri yukselttin mi rampa falan vız gelir kendi aracımıda satıyorum ama tok satıcıyım :) aracta boya olur onemli olan buyuk kazası olmasın boya takıntısı olusmasın kafanda

• Aynı aracı aynı model 62000 km de çiziksiz boyasız full servis bakımlı 8 ay önce 18500 sattım.araçla ilgili 4,5 yılda bobin arızası dışında hiç sorunum olnadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.