Şimdi Ara

Renault Clio 5 | 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
13.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iGroN

Sahibinden de 2020 kasanın dizeli var ama manuel, otomatik hiç yok.

Neden böyle çok tutulan bir aracı kaldırmışlar anlam veremedim.

Her firma küçük araçlara opsiyon ve donanım eklerken Renault bunlar kaldırıyor  

287 de şaka gibi cidden.  

Alıntıları Göster

Çünkü dizel araçları azaltmak istiyorlar. 2021 verilerine bakın satılan araçların %60 I benzin. %25 dizel. Eskiden dizel %60 dı. En zararlı otomobil yakıtı dizeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aserkang

Katılmıyorum size.

Ben en iyi performans ve menzili TOTAL de aldım. İkinci olarak shell fuel save diyebilirim.

Versiyon nedir aracının shell den ben hiç performans alamadım 1.0 100 bg aracım x tronic

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

bu aracin touch xtronic 90hp modeli önerir misiniz ? 180 civarina baska araba yok dogru durust malesef

2021 tavsiye ediyorum duyduğuma göre 2021 lerde motorlarda revizyon olduğu söylentisi var 2020 lerde kronik arızalar çok var start stop ışıklarda titreme motor çalışmama gibi

Bende yaşadım motor marş almama sorunu start stop da geriye kaydırma vs.

2021 revizyonlu DENİLİYOR 90 bg olayı tamamen yazılımsal bir olay ilizyon gibi torku önemli bildiğim 100 bg ile tork seviyesi aynı 90 bg lerin

• webco W kullanıcısına yanıt

Aynısı.

Tavsiyem , Benzini bitmeye yakın depoyu fulleyin. 2. Defa fulleyin net görürsünüz.TOTAL deneyin.

• quote:

Aynısı.

Tavsiyem , Benzini bitmeye yakın depoyu fulleyin. 2. Defa fulleyin net görürsünüz.TOTAL deneyin.

Senin için total de deneyecem mahvolduk tüketim den 8.0 8.5 den aşşağı inmiyor şehir içi tüketim. Uzun yolda bi 6.5 falan oldu ordada e olsun dimi. Bp aldım dün menzil ilk kez düzeldi aldık dan sonra ibre hala fulde. Aldık dan sonra 50 km falan yaptı ortalama. 8500 km de aracım daha x tronic. Sen full alınca totel kaç km menzil veriyor tüketim ne gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: webco

Senin için total de deneyecem mahvolduk tüketim den 8.0 8.5 den aşşağı inmiyor şehir içi tüketim. Uzun yolda bi 6.5 falan oldu ordada e olsun dimi. Bp aldım dün menzil ilk kez düzeldi aldık dan sonra ibre hala fulde. Aldık dan sonra 50 km falan yaptı ortalama. 8500 km de aracım daha x tronic. Sen full alınca totel kaç km menzil veriyor tüketim ne gösteriyor

Alıntıları Göster

Menzile dikkat etmedim ancak uzun yolda 5.2-5.5 arası diyebilirim. Şehir içi anlık 10 da oluyor 7 de ama ortalamam 7.8 gibi.

Shell de fuel save tercih ediyorum, diğer v-power su gibi gidiyor. Opet performans vermiyor. Sanki arabanın nefesi daralıyormuş gibi geliyor bana 😀 bp de performans ok , ama o da çabuk gidiyor.

Total dediğim gibi 2 depo deneyince yazın buraya 👍🏻

• quote:

Menzile dikkat etmedim ancak uzun yolda 5.2-5.5 arası diyebilirim. Şehir içi anlık 10 da oluyor 7 de ama ortalamam 7.8 gibi.

Shell de fuel save tercih ediyorum, diğer v-power su gibi gidiyor. Opet performans vermiyor. Sanki arabanın nefesi daralıyormuş gibi geliyor bana 😀 bp de performans ok , ama o da çabuk gidiyor.

Total dediğim gibi 2 depo deneyince yazın buraya 👍🏻

Alıntıları Göster

Arabayı ilk aldığım zaman opet kullandım 2 depo falan dedim fabrikasyon depo delik sanırım ocağın söndü opet kara listemde.

Shell istasyon dan istasyona fark ettim değişiyor full save de denedim v power da. Bp dediğim gibi menzil olsun 100 km ortalamam olsun çok iyi geldi motora. 7.1 ortalama yoğun trafik de verdi şaşırdım. Genel menzil de 640 km vermesi oda şok etti beni. Senin için sırf 30 km falan menzil kalana kadar inecem totele girip fulleyecem merak ettim aşırı. İnşallah dediğin gibi olur.

• Bp konusuna katılıyorum çok doğru.

Petrol ofisi/LUKOIL benzini deneyin ben hep ikiisnden alıyorum. hocam ben shell den aldım yetiştiremedim aynı ben aynı yere çok yakıt tüketti aracım ve her 2 markadan da memnunum

Aslında ben de Total hiç kullanmamıştım. Megane 3 aracım vardı CVT , orda benzin kapağında Renault Total öneriyor yazıyordu. Bir görelim bakalım dedim, baktım güzel menzil iyi performans, 2.5 yıl yoğunluklu Total devam ettim. Clio5 de de bu sebeple test ettim, sonuç iyi çıkınca burda da devam 👍🏻 kararı aldım.

Renault ve Peugeot araçlarım oldu hep Total iyi sonuç verdi, dediğim gibi 2. olarak shell fuel save kullandım ihtiyaç anında. Fransız araçlar Total seviyor sanırım 🤣 Birde dediğiniz gibi istasyonda önemli %90 hep aynı istasyondan alıyorum.

• quote:

Aslında ben de Total hiç kullanmamıştım. Megane 3 aracım vardı CVT , orda benzin kapağında Renault Total öneriyor yazıyordu. Bir görelim bakalım dedim, baktım güzel menzil iyi performans, 2.5 yıl yoğunluklu Total devam ettim. Clio5 de de bu sebeple test ettim, sonuç iyi çıkınca burda da devam 👍🏻 kararı aldım.

Renault ve Peugeot araçlarım oldu hep Total iyi sonuç verdi, dediğim gibi 2. olarak shell fuel save kullandım ihtiyaç anında. Fransız araçlar Total seviyor sanırım 🤣 Birde dediğiniz gibi istasyonda önemli %90 hep aynı istasyondan alıyorum.

Şikayet sitesine baktım totel ile ilgili çok şikayet var karıştırma mevzuları. Bp baktım karıştırma mevzu şikayeti yok. Total den korktum açıkcası. Bu kadar karıştırma şikayeti almış 8500 kmdeki aracınıza zarar vermesinler hocam. Sizde okuyun mutlaka aman dikkat edin. Türkiyede bu tarz masraf açıp araca para alamayan zararı çok mağdur varmı öğrenmiş oldum. Adam diyor su karışmış 10 lt depodan su çıktığı raporu almış servis den X YAKIT FİRMASI SİZİN KOYMADIĞINIZI NERDEN BİLELİM BİZİM YAKIT ANALİZ RAPORUMUZ TEMİZ GİDİN MAHKEMEYE VERİN DİYORLARMIŞ. ALLAH ESİRGESİN BİZİ BÖYLE ŞEREFSİZLERDEN.

• X tronic bulaşmayın. Yıl 2021 xtronic mi kaldı. 1.3 edc li düşünebilirsiniz yada 1.0 ecoboost.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

X tronic bulaşmayın. Yıl 2021 xtronic mi kaldı. 1.3 edc li düşünebilirsiniz yada 1.0 ecoboost.

Fakiriz biz bunu alabildik

Hm anladım :) Güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Hm anladım :) Güle güle kullanın :)

Teşekkür Ederiz sizde inşallah.

• Geçen yıl Nisan ayında teslim aldık.

Babama almıştık Clio 5 1.0 İcon xtronic.

Start-stop sorunu dışında bir sorun yaşamadık. O konuda da servis sorun çıkarmıyor. Gerekli ilgi ve alakayı gösteriyor. Değişmesi gereken parça sipariş edildi ve bekliyoruz.

Ayrıca extralar araç alındıktan sonra serviste eklenemiyor. (geri görüş kamerası gibi) Bu sebeple araç alırken extra almayı düşünüyorsanız alın. Sonradan ekletirim derseniz eklenmiyor şimdilik. Belki ileride servisler yapabilir hale gelir.

15.000 km oldu. Başka bir sorun yaşamadık. Memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 3 Mart 2021; 8:15:36 >
  • tonodias kullanıcısına yanıt

Yıl olmuş 2021.

Çift kavramaların bu kadar vukuatı var. (ısınma, mekatronik, sıkışık trafikte balata aşınması)

Halen daha insanlara çift kavrama tavsiye ediyorsunuz.

Clio ile birlikte gelen yeni Xtronic gayet güzel bir şanzıman. Isınma, mekatronik, sıkışık trafikte balata aşınması gibi sorunları yok.

Hissiyat sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: webco

Şikayet sitesine baktım totel ile ilgili çok şikayet var karıştırma mevzuları. Bp baktım karıştırma mevzu şikayeti yok. Total den korktum açıkcası. Bu kadar karıştırma şikayeti almış 8500 kmdeki aracınıza zarar vermesinler hocam. Sizde okuyun mutlaka aman dikkat edin. Türkiyede bu tarz masraf açıp araca para alamayan zararı çok mağdur varmı öğrenmiş oldum. Adam diyor su karışmış 10 lt depodan su çıktığı raporu almış servis den X YAKIT FİRMASI SİZİN KOYMADIĞINIZI NERDEN BİLELİM BİZİM YAKIT ANALİZ RAPORUMUZ TEMİZ GİDİN MAHKEMEYE VERİN DİYORLARMIŞ. ALLAH ESİRGESİN BİZİ BÖYLE ŞEREFSİZLERDEN.

Alıntıları Göster

Şikayetler ne zamana ait bilmiyorum ama, ben 5 yıldır kullanıyorum.

Bu arada geçen yıl itibariyle Total istasyonları Demirören’den OYAK a geçti. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

Geçen yıl Nisan ayında teslim aldık.

Babama almıştık Clio 5 1.0 İcon xtronic.

Start-stop sorunu dışında bir sorun yaşamadık. O konuda da servis sorun çıkarmıyor. Gerekli ilgi ve alakayı gösteriyor. Değişmesi gereken parça sipariş edildi ve bekliyoruz.

Ayrıca extralar araç alındıktan sonra serviste eklenemiyor. (geri görüş kamerası gibi) Bu sebeple araç alırken extra almayı düşünüyorsanız alın. Sonradan ekletirim derseniz eklenmiyor şimdilik. Belki ileride servisler yapabilir hale gelir.

15.000 km oldu. Başka bir sorun yaşamadık. Memnunuz.

İlk Bakım olan 20.000 km gitmediniz değilmi daha. Ben anlamakda zorluk çekiyorum firmaları ilk 0 km araçda 20.000 km ye kadar ilk motor yağı ile kullandırmak ne saçma değilmi. Eskiden ilk 1000 km de çağırırlar kontrol ederlerdi. Endişe duymuyor değilim 8700 km de benim araçda. 10.000 km de girsem bu sefer ara açılacak 40.000 de olacak 2.bakım garanti şartları gereği o periyoda oturtman gerek zorunlu değişecek parçalar var. Sıkıntılı bir durum

İlk bakıma gidilmedi daha.

Nisanda 20.000 olmasa bile yılı dolduğu için gidecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.