Şimdi Ara

Renault Clio 5 | 2021 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
13.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atade28

Geçen yıl Nisan ayında teslim aldık.

Babama almıştık Clio 5 1.0 İcon xtronic.

Start-stop sorunu dışında bir sorun yaşamadık. O konuda da servis sorun çıkarmıyor. Gerekli ilgi ve alakayı gösteriyor. Değişmesi gereken parça sipariş edildi ve bekliyoruz.

Ayrıca extralar araç alındıktan sonra serviste eklenemiyor. (geri görüş kamerası gibi) Bu sebeple araç alırken extra almayı düşünüyorsanız alın. Sonradan ekletirim derseniz eklenmiyor şimdilik. Belki ileride servisler yapabilir hale gelir.

15.000 km oldu. Başka bir sorun yaşamadık. Memnunuz.

Ekran ekleyebiliyorsunuz sonradan 6000 TL park sensörü ve geri görüş kamerası dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserkang

Ekran ekleyebiliyorsunuz sonradan 6000 TL park sensörü ve geri görüş kamerası dahil.

Alıntıları Göster

Kablosuz şarj mekanizmasıda ekleniyor sonradan

• Bu benim araç kafayı yedirecek bana 1.0 100 bg x tronic aracım. 60.1 km yol yaptım bugün trafik de vardı 100 kmde 10.1 tüketim yaptı. 0.75 kuruş yakıyor km başına. Cidden anlamıyorum bu renault u. Otomatik ondan mı diyorum anlamadım gitti. Battık Battık

• quote:

Orijinalden alıntı: webco

Bu benim araç kafayı yedirecek bana 1.0 100 bg x tronic aracım. 60.1 km yol yaptım bugün trafik de vardı 100 kmde 10.1 tüketim yaptı. 0.75 kuruş yakıyor km başına. Cidden anlamıyorum bu renault u. Otomatik ondan mı diyorum anlamadım gitti. Battık Battık
    1.0 olmasa da 0.9 Tce manuel var ben de. 3000 km ortalamam 6.2 lt.

Buralarda pek trafik olmadigindan olabilir.

Ayni guzerhagta 1.6 dizel aracimla arasinda 1 lt fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

1.0 olmasa da 0.9 Tce manuel var ben de. 3000 km ortalamam 6.2 lt.

Buralarda pek trafik olmadigindan olabilir.

Ayni guzerhagta 1.6 dizel aracimla arasinda 1 lt fark var.

Alıntıları Göster

Trafik arabası değil ondan. Trafikde yeminle canavar ya bu araç içiyor namussuz benzini. Battım bugün vallahi içim acıdı. Rampa yukarı anlık 30 litre çekiyor araç.100 km 10.1 skor durum kötü. 8680 km de araç. 20.000 km bakıma daha çok da var. Garantiye götürsem acaba ne gibi bir araştırma yaparlar para alırlar mı

• quote:

Bu benim araç kafayı yedirecek bana 1.0 100 bg x tronic aracım. 60.1 km yol yaptım bugün trafik de vardı 100 kmde 10.1 tüketim yaptı. 0.75 kuruş yakıyor km başına. Cidden anlamıyorum bu renault u. Otomatik ondan mı diyorum anlamadım gitti. Battık Battık

Araç cvt olduğu için basarsın yüksek devir çevirir gitmez çok yakar üstüne bı de sorunlu Nissan jatco serisi umarım sorunları cozmuslerdir yoksam tek derdin yakıt olmsyacakRenault Clio 5  | 2021 

• Sizin surus stilinizle alakali olabilir mi?

Bazen gazlayayim diyorum iciyor yakiti. Sakin kullaninca az yakiyor.

Duz yolda 100 u gecmezsen dizelle ayni yakiyor.

Buarada serviste hic bisey yapmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Araç cvt olduğu için basarsın yüksek devir çevirir gitmez çok yakar üstüne bı de sorunlu Nissan jatco serisi umarım sorunları cozmuslerdir yoksam tek derdin yakıt olmsyacak 

Alıntıları Göster

Sakin sürüyorum aslında ama dediğin gibi bassan devir saati yükseliyor gitmiyor. Araç güzel ama çok yakıyor. Hayırlısı hakkımızda

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Sizin surus stilinizle alakali olabilir mi?

Bazen gazlayayim diyorum iciyor yakiti. Sakin kullaninca az yakiyor.

Duz yolda 100 u gecmezsen dizelle ayni yakiyor.

Buarada serviste hic bisey yapmazlar.

Hocam sakin sürüyorum gaza yüklenmeden ne yaparsam yapayım yakıt tüketimi mortingen araçda. Sanırım şanzıman motor ile alakalı konular. 100 bg 1.0 motor gücü olabilir diye düşüyorum. Servis de diyorsun bir şey yapmaz.

• quote:

Hocam sakin sürüyorum gaza yüklenmeden ne yaparsam yapayım yakıt tüketimi mortingen araçda. Sanırım şanzıman motor ile alakalı konular. 100 bg 1.0 motor gücü olabilir diye düşüyorum. Servis de diyorsun bir şey yapmaz.

Alıntıları Göster
    Servise guvenmiyorum ben normaldir deyip gecerler.

Ilk bakima goturdum yagi fazla koymuslar. Sonra fazlasini kendim cektim.

Stepneye asiri hava basmislar.

Ben cok memnunum aracin yakitindan. 1.0 Tce manuel dusunuyordum maceraya gerek yok fazla yakiyosa.

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

Yıl olmuş 2021.

Çift kavramaların bu kadar vukuatı var. (ısınma, mekatronik, sıkışık trafikte balata aşınması)

Halen daha insanlara çift kavrama tavsiye ediyorsunuz.

Clio ile birlikte gelen yeni Xtronic gayet güzel bir şanzıman. Isınma, mekatronik, sıkışık trafikte balata aşınması gibi sorunları yok.

Hissiyat sıfır.

Sürüş hissiyatı sıfır. Elektrik supurgesi gibi araba suruyorsun.

Ben 2500cc nissan maxima kullandim(cc sini tam hatirlamiyorum, öyle birseydi) CVT şanzıman vardı , bence hissi çok kötü.

1.0 sahibine Allah sabir versin.

Onun dışında Nissan şanzıman problemlerini duymuşsunuzdur.

Nissan cvtleri sikintili.

Tavsiye etmem. Forumda yolda kalan clio 5 xtroniclerden bahsedildi

• 1.0 ecoboost buna güldü (:
  • O paraya Egea Cross alırsın. Clio ya göre çok daya iyi bir araba bence. Duruşu, dizaynı, kokpiti, bagaj hacmi her türlü clio dan üstün bir araç. Km de 55-60 krş yakıyor benzinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 22 Nisan 2021; 15:36:57 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

yolda kalan Clio 5 örneği bulup bana da haber verir misiniz ? Ben duymadım tüm grupları takip ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

O paraya Egea Cross alırsın. Clio ya göre çok daya iyi bir araba bence. Duruşu, dizaynı, kokpiti, bagaj hacmi her türlü clio dan üstün bir araç. Km de 55-60 krş yakıyor benzinli.

Renault Clio 5  | 2021

Renault Clio 5  | 2021

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Egea mı iyi Renault Clio 5  | 2021 Renault Clio 5  | 2021 Renault Clio 5  | 2021 

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    1.6 dizeli alınırdı 300 bin olmasaydı :D

• Yorumlar hep bi gerginlik dolu. Biri fitili ateşlese büyük kavga çıkacak sanki :D Clio'ya bak sen ne kadar yakıyormuş bunun 5 litreden fazla yakmaması lazım halbuki

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

@fractal design

Yüzde 10 fazla ödeyerek Megane alabilirsiniz zaten o fiyatlara, gerçekten akıl alır gibi değil.

Bir de ondan sonra neden ikinci el piyasası uçtu diye yadırgıyor millet, Clio sıfırı bu fiyatlarda olunca Renault 9 50-60 a satılır yani.

1.3 motor ama 1.6 vergisi veriliyor meganede.

• Çük kadar motora basıyorlar beygiri vatandaşta araba gitsin diye basıyor gaza .çük kadar motorda gidebilmek için yüksek devir çeviriyor ondan sonra al sana şehir içi min 8, 10 lt. Yani O motor o kasayı çekemiyor çekebilmek için aşırı efor sarf edince yüksek yakıt tüketimi ortaya çıkıyor. Tek çözümü motoru dinleyeceksin motorun bağırmaya başladığı deviri geçmeyeceksin ancak bu aralıkta optimum yakıt/performans seviyesini yakalar tasarruf edersin eğer mekaniksel bir arızan yoksa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.