abi o zaman ben yardımcı olayım sana şoför kotuğunu söküp arka koltuğa oturursa bence sorun olmaz gibi sanki.. |
Renault Clio 5 | 2021 (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.netabi o zaman ben yardımcı olayım sana şoför kotuğunu söküp arka koltuğa oturursa bence sorun olmaz gibi sanki..
Alıntıları Gösteraldık artık......sığıyor gibi....sığmazsa oğlan 5008 i alsın ...hanım zaten sevdi clioyu ona veririz..şaka bir yana araç yok ..sıfırının ne zaman geleceği belli değil..bayiler sıra bile yazmıyor...fiyat zaten belirsiz(İCON)..şu an 231......kasım başı ancak gelir dediler...240 ı bulur...vay be b sınıfı araca verdiğimiz paraya bak...
-
Arkadaşlar aracın bakım aralığı nedir..? aldığım kişi 2020 Ekim'de trafiğe çıkmış Şimdi bir yıl veya 20. 000 kilometre.. hangisi önce dolarsa diyor.. Tamam Önümüzdeki ay 1 yıl doluyor.. araç 5000 kilometrede ama mecburen bakıma götüreceğiz.. Bundan sonrası nasıl..? her sene yağ değişimi mi var..? 1 yılda bir bu iş olacak mı..? Öyleyse Garip bir durum Aynen Honda'nın işine döndü.. 20.000 dolmadan sene dolsa bilse gideceksek..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
Arkadaşlar aracın bakım aralığı nedir..? aldığım kişi 2020 Ekim'de trafiğe çıkmış Şimdi bir yıl veya 20. 000 kilometre.. hangisi önce dolarsa diyor.. Tamam Önümüzdeki ay 1 yıl doluyor.. araç 5000 kilometrede ama mecburen bakıma götüreceğiz.. Bundan sonrası nasıl..? her sene yağ değişimi mi var..? 1 yılda bir bu iş olacak mı..? Öyleyse Garip bir durum Aynen Honda'nın işine döndü.. 20.000 dolmadan sene dolsa bilse gideceksek..nasıl yani yıllık bakım zaten her araçta var. 20bin km yada 1 yıl şeklinde bakım sayacı geri sayar, hangisi önce dolarsa bakım uyarısı verir. çok km yapanlar için yıllık 20bin km iyi bi değer zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam peugeot 5008 de 15.000 km. bakım aralığı.. zaman yok.. 15.000 ne zaman dolarsa.. ama araç dizelquote:
Orijinalden alıntı: suatcagdasnasıl yani yıllık bakım zaten her araçta var. 20bin km yada 1 yıl şeklinde bakım sayacı geri sayar, hangisi önce dolarsa bakım uyarısı verir. çok km yapanlar için yıllık 20bin km iyi bi değer zaten.
Alıntıları Göster
merhaba
hangi motoru kullaniyorsunuz.ve de istanbul sehir ici verilerimi
quote:
Orijinalden alıntı: ganejaaldık artık......sığıyor gibi....sığmazsa oğlan 5008 i alsın ...hanım zaten sevdi clioyu ona veririz..şaka bir yana araç yok ..sıfırının ne zaman geleceği belli değil..bayiler sıra bile yazmıyor...fiyat zaten belirsiz(İCON)..şu an 231......kasım başı ancak gelir dediler...240 ı bulur...vay be b sınıfı araca verdiğimiz paraya bak...
Alıntıları Göster240i verdikten sonra bos Megane alırım. Küçük araç lazımsa onu bilemem.
Ben de 6400 km de yıldan dolayı yaptırdım bakimi.
Butun firmalarda yil sınırı vardır.
Bende Ford ve Fiat da var onlar da aynı.
Pejoda olmamasına şaşırdım.
Senede 3 bin km yapsam 5 sene sonra mi gidecem bakıma ilginç geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ganejaarkadaşlar muhtemelen önümüzdeki hafta clio 5 icon..100 ps ile aranıza katılacağım..oğluma alacağım..sürücü arabası yani...tek sorun..boy 1.95....sizce clio 5 in ön mekan nasıl.?..sanki koltuk en geride ve en aşağıda iken sığar gibi..
Hocam geç gördüm , ben bir hafta Clio 4 kullandım . Benim boyum da 1.93 . Araçta tek başına iken hicbir sorun olmuyor. Şehir içi bir saatlik mesafelerde de arkasına birisi oturabilir. Problem olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu model ilk çıktığından ne kadardı bayide bilen varmı ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2020-dizel-yeni-kasa-clio-5-1.5-bluedci-icon-115-hp-en-dolusu-956315764/detay
-
B segmentinde ülkemizde satılan araçlar içerisinde bir çok kullanıcının tahmin edemeyeceği veya beklemeyeceği seviyede güvenli bir araç. Bu konuyu youtube kanalımda anlattım. Fiesta ile karşılaştırmasını yaptım.
Bahattin AKKAYAyoutubeRenault Clio ile Ford Fiesta nın NCAP crash test karşılaştırması/ Clio mu yoksa Fiesta mı daha güvenli? Hangi araç daha sağlam hepsi video içerisinde. Keyifli Seyirler Song: Simbai & Frizzy The Streetz - Crazy [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds Free Download/Stream: http://NCS.io/SCrazy Watch: http://youtu.be/-aSuZsRsOys #Clio #Fiesta #EuroNcap #Crashtest #Güvenlik #Safetyhttps://www.youtube.com/watch?v=xv1Ll7_0kCo&feature=youtu.be -
eyvallah hocam.. aldık zaten.. sürücü arabası olarak aldık.. sadece önde en fazla 2.kişi olacak genelde.. sorun yok..quote:
Orijinalden alıntı: neilblackHocam geç gördüm , ben bir hafta Clio 4 kullandım . Benim boyum da 1.93 . Araçta tek başına iken hicbir sorun olmuyor. Şehir içi bir saatlik mesafelerde de arkasına birisi oturabilir. Problem olmaz
Alıntıları Göster
merak edenler için.....clio 1.0 tce otomatik.ankara şehir içi yoğun olmayan trafik...eryaman civarı.ort 7.1 litre
5300 kmçde araç. 1.yıl bakımından sonra bakalım..farkedermi.?..ama bu değer kabulum..hatta kışın 7.5 bile iyidir..
-
Arkadaşlar 2021 1.0 tce otomatik aracım var.hizi 90 i geçince arabada motor sesi yükselmeye başlıyor ara ara sizce normal mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X