Şimdi Ara

Renault Clio 5 geri görüş kamerası montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda clio 4 için geri körüş kamerası montajı detaylıca anlatılmış ancak clio 5 için bu çalışma yok. Aliexpresten Clio 5 touch paket olan aracım için resimdeki geri görüş kamerasını aldım. Montajını kendim yaptım. Kutudan resimde görünmeyen sarı soketli AV görüntü kablosunun multimedya sistemin arkasına takılacağı dişi soket de çıktı. Bu kablonun bir ucuna kameradan gelen sarı soketli görüntü soketi takılıyor, soketin diğer ucunda 2 tane kablo ucu açık ama bir sokete geçecekmiş gibi pin ler var. Muhtemelen araçtaki multimedyayanın arkasındaki soketin 2 tane pinine bu kabloları takacağız. Ancak hangi pinlerine takacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varmı.

Renault Clio 5 geri görüş kamerası montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_estergon -- 16 Ocak 2023; 10:14:18 >

• Onu bağlasanız bile çalışmayacak malesef bende Clio 5 vardı sattım Ancak araştırdığımda bu işi yapanlar var beyinden aktif ediyorlar ve bir ton para istiyorlar bir araştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri görüş kamerasını aktif etme olayını öğrendim. bilgisayarla bağlanarak 300tl karşılığında açıyorlar. Multimedya arkasına hangi pine girileceği kaldı aslında sadece.

• Böyle montaj işlerini kendiniz yapmak yerine yetkili servise yaptırmanızı öneririm .

• Moueson kullanıcısına yanıt

çok haklısınız bulaştık bir işe. Renault Clio 5 geri görüş kamerası montajı 

• Yaptınız mı tamamen bu ürünün kalitesi nasıl acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.