Şimdi Ara

RENAULT CLİO RXT ALMAK ÜZEREYİM USTALAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar linkteki aracı yarın sabah alcam.kapora falan verdim.aracta değişen yok.sadece arka bagaj kapağında boya var.km kesin orjinal.

aracın kitapçıkları faturası yedek anahtar vs. hepsi mevcut.150 ytl anca indirebildim fiyatı.ne dersiniz iyi yaptım mı?

http://www.sahibinden.com/daha_37_000_de-69WQQaXQQ19753587WQQpXQQdisplayitem

• Sahibinden açılmadıgı için ilanı göremiyorum.
  • Ben bu aracı daha önce kullandım bi yakınımda var. Araba gerçekten güzel. Sizin baktığınız araçta gayet iyi. Ben alınır derim
  • hem doktor hemde bayandan iyiymiş km orjinalse süper 13bine kadar ısrar et yine şimdide hayırlı olsun
  • çok temiz ama çokta pahalı
  • Ayda sadece 350km yapmış bir otomobili alırken bir durup düşünürdüm açıkçası. Acaba her sene bakım yapılmış mı? Km ömrü olmasa da yıl olarak ömrünü doldurmuş parçalar değişmiş mi? Lastikler değişmiş mi? Veya kaç senelik?

Araba bir dönem kullanılıp sonra aylarca yatmış mı?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 24 Aralık 2009; 17:39:37 >
  • İnanılmaz pahalı. Alınmış gerçi artık yorum yapmanın pek bir anlamı yok. 11.000 TLye satıldı geçenlerde 77.000km'deki araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla 3 aydır araba arıyorum.sabah akşam sahibindendeyim.denk gelmedi böylesi yoksa inan gözüme çarpardı.bir de izmir piyasası inanın çok pahalı diğer şehirlere göre.

araç hafta sonları kullanılmış sadece.servis bakımlı.arç zaten kaskolu.vizesi ve lastikler yeni.düşünün aküsü bile orjinal.

ayrıca ilandada işaretlenmemiş ama +2 airbag +elektrikli yan aynalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reims -- 24 Aralık 2009; 18:36:36 >
  • 9 Senelik akünün orjinal olması insanda nasıl bir memnuniyet yaratabilir ki?

Keşke orjinal değil de değişmiş olsaydı,

Sizin dediğiniz gibi aküsünün bile orjinal olduğunu düşünerek; o arabanın size açağı masraf 1.5-2 bin TL civarında olur benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 24 Aralık 2009; 18:38:42 >
  • 13.500 e 2000model clio diyorum vay anasını sayın seyirciler
    ben o fiyata ilan açmaya bile utanırdım
    en fazla edeceği 11.000 o da biniciye
  • valla arkadaşlar ya ben yanlış siteyi takip ediyordum araç almak için ya da siz sallıyosunuz.3 aydır ben 11000-12000ytl arası 2000model rxt falan göremedim hiçbiyerde ha gördüysemde minimum 150 bindeydi ve komple boyalıydı..
  • Valla fiyat banada pahalı geldi. Bende 12.500lira civarı Clio II hb bakıyorum ama konsollarını beğenmediğim için 1.4 veya 1.2 Privilege alacağım...

Ya bide merak ettiğim kaç km yi geçmiş araç alınmaz..?
  • X Km'yi geçip geçmemek diye bir şey söz konusu değil, arabanın bakımlı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reims

valla arkadaşlar ya ben yanlış siteyi takip ediyordum araç almak için ya da siz sallıyosunuz.3 aydır ben 11000-12000ytl arası 2000model rxt falan göremedim hiçbiyerde ha gördüysemde minimum 150 bindeydi ve komple boyalıydı..

Burası böyledir konu açarsınız şu özelliklerde şu fiyata diye ama aradıgınızı çogu zaman bulamazsınız bu sefer gözünüzü kapatıp ya Allah deyip bi araba alırsınız bu seferde çok pahalı vs vs bi sürü yorum gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Burası böyledir konu açarsınız şu özelliklerde şu fiyata diye ama aradıgınızı çogu zaman bulamazsınız bu sefer gözünüzü kapatıp ya Allah deyip bi araba alırsınız bu seferde çok pahalı vs vs bi sürü yorum gelir

hmm anladım teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: On7_li

Bu araç bu fiyata nasıl peki, bende bunlara tavım...
    http://www.sahibinden.com/2002_model_servis_bakimli_clio-70WQQaXQQ16291963WQQpXQQdisplayitem

aynen ben de tavdım bunlara ama uygun km'lisini bulamadım.daha önce 2 kere yüksek km yüzünden ağzım yandığı için hassasım artık bu konuda.

km size sorun olmuyorsa baktırıp alın gözünüzü kapatıp.

• 2000 Model aracın 37.000'de olması zor hatta imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reims

quote:

Orijinalden alıntı: On7_li

Bu araç bu fiyata nasıl peki, bende bunlara tavım...
    http://www.sahibinden.com/2002_model_servis_bakimli_clio-70WQQaXQQ16291963WQQpXQQdisplayitem

aynen ben de tavdım bunlara ama uygun km'lisini bulamadım.daha önce 2 kere yüksek km yüzünden ağzım yandığı için hassasım artık bu konuda.

km size sorun olmuyorsa baktırıp alın gözünüzü kapatıp.

Benim 4 ocak tarihine kadar beklemem gerekiyor. O vakte kadar gözüme kestirdiklerimi listeleyecem, kafama yatanları bilgi için ararım bir taraftan. 4 ocaktan sonra da artık 1.4 Privilege mi olur yoksa 1.2 Privilege ya da 1.2 Authentique mi olur ne bulursam. Km konusunda bende takıntılıyım biraz, pek 100.000 i geçmiş almak istemiyorum.

Sizin aracınızda çok güzel ancak konsol tipinden ötürü o modelleri istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 24 Aralık 2009; 20:36:33 >

• modeline göre pahalı be arkadaşım . şimdi yane düşük km si var die 2000 model araba almak ayrı bi soru . hemde bu fiyata almak ayrı bi soru ?

aracın gerçektende ilk sahibiyse kıyamıyodur satmaya o . çok değerli gelir arabası ona oyusden böle. yoksa biras daha indirim yapabilir 2000 model için çok ya 10 yaşında araba.

renault motorlu daica sanderonun sıfırı 16 milyarken 10 yılllık araba bilemem paşa gönlün karar versin :)

ben ne yaparım . ya 2-3 ay daha para toplarım yaza doğru bi cerato alırım . 2006 model 90 binde bi cerato 16 milyara bulmuşdum orginal km . servisde çalışan bi eleman hemen kapmış arabayı . 1.5 dizel cerato yol tutuşu bundan iyi hemde çok az yakıyo .donanımda bunla aynı
  • 13.350 Tl bence de fahiş bir fiyat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.