Şimdi Ara

RENAULT CLİO RXT ALMAK ÜZEREYİM USTALAR YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok pahallı , 1.6 motorlu bir clio kesinlikle o para etmez.
  • Arkadaşlar yapmayın o araç normal bir clio deil.11 bine o araçtan bulun o zaman arkadaş alsın.Fransadan ithal piyasadaki gezen Clio symbollerden kalite olarak kat kat daha iyi bir araç.Abs,yükseklik ayarlı direksiyon,elektirikli aynalar,mercekli farlar,yol bilgisayarı hangi Clioda var.
  • İthal olmayan clio yoktu zaten , hepsi fransadan geldi, symboller Türkiyede üretildiler. 10 senelik clio 13.500 tl edecekse işimiz var, o zaman 2000 model golf rahat 30- 35 eder.
  • fransadan ithal olması çok önemli değilbence. Aynı araçtan arkadaşımda var ve en az haftada 2 gün geziyoruz. Onun aracı 103 bin km de. Sonuçta clio yani sınırları belli. Arkadaşım 10500 e almıştı. Tavan boyasında soyulma var boya istiyor. başka sorunu yok.
  • Selamun Aleyküm,
    Kasım ayında bizde clio rxt aldık 11.500 TL ye,ama bizim iki kapı değişmiş ve km 106.000 di...Geri kalan tüm özellikler aynı sizin arabanızla...Bir çok modeli var clio nun ama bu RXT modeli,yani içi full yapılı,fiyat farkı ordan kaynaklanıyor.
    Arabanız çok temiz gözüküyor,bilmiyorum bendeki eksiklikler 2 milyar fark atar mı ama içiniz rahat olsun,ben arabadan çok memnunun,eminim siz de olacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemzemm -- 4 Ocak 2010; 14:12:43 >
  • Hayret ya
    Başka zaman millet az kullanılmış araba bulmak için yapmadığını bırakmaz şimdi de burun kıvıyıyor, ilginç valla :)
    İyi iş çıkarmışsınız hocam hayırlı olsun. Temiz araba her zaman daha pahalı olur. İçinize sindikten sonra hiçbişeyi takmayın kafanıza. Aracın kesin 37.000'de olduğuna eminseniz sorun yok.
    Bir arkadaş akünün değişmediğine üzülmeniz lazım diyo. Heralde 100 TL masraf açacağından böyle diyo. Ama en azından orijinal bir araç olduğuna emin olmuş olursunuz.

Tekrar hayırlı olsun, iyi iş çıkarmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.