Şimdi Ara

RENAULT CONCORD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yukarıda yazmış olduğum 180- 190 bin lira şehiriçinde tüketmiş olduğu lpg tutarı dikkatinizi çekerim şehirlerarası değil!.şehiriçinde benzin ile 11-13 lt arası benzin tüketir bu araç oda km de 360 bin e karşılık gelir. 360 nerde 180 nerde.şehirlerarasında da düz yolda ise 120 bin yakıyor bendeki araç.1995 motor,1235 kg bir araç için bu yazdıklarım gayet ekonomik rakamlardır.muadilleriyle kıyaslarsanız farkı daha iyi anlarsınız.ayrıca "gargamel35" arkadaşımızın yazdıklarıda birebir doğrudur.. saygılar
  • benim kuzenimde var 1996 mod.menager 2000 cc arac cok cok ıyı konforlu 130 beygir yanılmıyorsam.lpg taktırdı normal sistem sehir içi dışı karışık 130 140 binlira yakıyor.yalnız yedek parça bilhassa tamponu cok pahalı 1,5 sene once tamponu kasko aracılıgıyla degıstı faturada 2milyar fiyatı görunce şok olmustuk.
  • Uzun yolda kimse yakalayamaz diye bir laf vardı concorde için. Zamanının makam arabası çok güzel bir araç bence
  • SANA BİR TAFSİYEDE BULUNUYUM RENONUN EN SAĞLAM ARABALARINDANDIR 21LER VE 25 ANCAK O ARABALARI İYİ ARAŞTIRCAKSIN DÖKÜK ALIRSAN KESİN ELİNDE PATLAR AMA BAKIMLISINI BULURSAN EĞER BİRDE KEYİF İÇİN İSTİYORSAN HİÇ DURMA ÇOK SÜPER ARABADIR UZUN YOLCULUĞU ŞAHANEDİR BENDE VARDI 2000 CC CONCORDE LPGLİYDİ 220 BİN LİRA YAKIYORDU ŞEHİR İÇİNDE ÇOKTA HIZLI ARABADIR BENCE YENİ NESİL ARAÇLARDAN DAHA İYİ VE SAĞLAM HEMDE ÇOK BÜYÜK BİR ARABA [/si
     RENAULT CONCORD
    [link=http://forum.donanimhaberze]
  • kardes managerde düşünürsen al sana emsalsiz olduğunu idda eden birinin ilanı. linke tıkla ve bak.
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2671761
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

bende var 1992 model hala da kullnıyorum 400.000 km'ye yaklaştı.dengeli kullandığında yakıt sorun olmaz
    yakıt şehirdışı 5.5-6 lt(120 yi geçmezsen)
    şehiriçi 9-10 lt'ye kadar çıkabilir.
    ben karma 8.3 lt tüketiyorum
    bendekinde tüp yok.
    performansı gayet iyidir. motoru güçlüdür 120 bg rahatlıkla 220-230 yaparsın arkadaşlarında söylediği gibi parçası pahalı.Ama şimdiye kadar bize hiç bir masraf çıkarmadı.
    1995 den sonra motorlarında küçük değişiklikler oldu.
    Arabanın donanımı da o yıllara göre çok iyi
    tam otomatik digital klima,yol bilgisayarı elektrikli dikiz aynaları uzaktan kumandalı merkezi kilit...vs ayarlı hidrolik direksiyon,deri direksiyon..vb saymıyorum bile.
    manager'la arasında hem motor hem de donanım olarak çok fark var.

20 yıllık 2.0 motorlu 1.5 tonluk araba ondan 10 yıl sonra çıkan 900kg CLiodan az yakıyor ha ilginç

• merhabalar94-95-96 model temiz bi manager falan bulursam alıp binicem kullandıgım bi araç var ama bunu ikinci bi araç olarak düşünüyorum
  • bu araçlar için en ufak bi yağmurda istop ettiğini ve bujiler kuruyuncaya kadar beklemek gerektiğini duymuşluğum var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.soyak

bu araçlar için en ufak bi yağmurda istop ettiğini ve bujiler kuruyuncaya kadar beklemek gerektiğini duymuşluğum var..

"en ufak" yağmurda su bujilere kadar gitmeyi nasıl başarabilir?

inanmayın böyle şeylere..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.soyak

bu araçlar için en ufak bi yağmurda istop ettiğini ve bujiler kuruyuncaya kadar beklemek gerektiğini duymuşluğum var..

Yalan. Öyle saçmalık olmaz.

Konu çok eski ancak yinede birşeyler yazayım

Renault 21 Concorde'u çok araştırdım. Özellikle uygun fiyatından dolayı. Sonuç ise şöyle:

* Yedek parçası pahalı
    * Çok rahat, geniş, güçlü bir araba
    * Donanımı çok güzel
    * 2 litre enjeksiyonlu motor şehir içi çok yakarken şehir dışı az yakıyor. Yani uzun yol arabası.
    * Temizleri masrafsız.
    * 2. eli yavaş
    * Zamanına göre gerçekten inanılmaz bir araçmış. Duyduğuma göre R21'lerin ağırlık dengesi tam yarı yarıyaymış.
    * Yol tutuşu iyi bir araç.

Özetle: Temizini bulursanız ve tanıdığınız R21'den anlayan usta varsa alın. Pişman olmassınız. Aksi taktirde döküğü çok üzen bir araç.

• yalan diyen arkadaşlar en ufak su birikintisine girdiğinde yolda bırakan bi araç olduğu konusunda bi kanaatim var isteyen gider sorar ustasına anlıyanına kim doğru kim değil ortaya çıkar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7bin liraya concorde alacağına 3 daha koyup orta karar bir polo çorsa alsan
  • vaybeee adam 2006 da açmış konuyu biz 2013'te devam ediyoruz olsun buda güzel:) ben zamanında manager alacaktım ama bakım masrafından korkup flash almıştım....mekanik aksam çoğu reno serisi ile aynıdır aslında kaporta parçaları pahalıdır. ve bildiğinizin aksine concorde ile maneger çokta benzer araçlar değiller...mesela manegerdeki 1.7 motor enilemesine concorde'nin 2.0 motoru uzunlamasına yerleştirilmiştir genelde arkadan itişliler böyle olur......ve o kadar benzemesine rağmen mesela ön çamurluk gibi kaporta parçalarının birbirine uymadığını yıllar önce oto dergilerinde okumuştum manegerde flash s'lerdeki motor var yani düz flash motorundan ufak tefek farklı...
  • Polo , corsa nere R21 nere...

Tamam hepsinin 4 tane tekeri var da, el insaf canım.

R21 geniştir aga, yayıla yayıla oturursun. Önden çeker, yaşıtı elektronik güvenlik ekipmansız araçlara göre yağmurda karda daha güvenlidir.

Lakin parça sorunu var, ayrıca usta sorunu da var. Bunlara çözüm varsa alınır, yoksa alınmaz.

Managerler motor/ağırlık açısından çok zayıf arabadır. Çok efendi uslu bineceksin, sakin gidip geleceksin, olmadık yerde sollamaya çıkmayacaksın motor çekmiyor o kasayı.
  • arkadaşın dediği gibi 2013 oldu ama hala cevap yazan var çünkü insanlar bu kadar ucuz fiyata eskinin en lüks arabasını görünce şasırıyor.geçenlerde birisi concord hakkında zamanın makam arabasıydı ne hale düştü dedi,gerçektende öyle oldu,bende geçen sene 93 model concorde almıştım arabadan gayet memnunum arabam gayet temiz şükür masraf çıkarmadı özellikle şehirler arası yolda cok tasarruflu 1.4brodwayle aynı yakıyor ama brodwayde yada tofaş grubunda nerde boyle konfor,bu ara bende arabayı değiştirmeyi düşünmüştüm ama baktığım arabaların tamamı benimkinden bir artısı yoktu yaşı haricinde,sadece yaşı içinde üste 8-10 lira fark vermeye değmez.bu arabadan almayı düşünen arkadaşlar varsa temizini bulurlarsa alsınlar tavsiye ederim gayet sağlam araba kronik herhangi bir problemı yok motor ve kaportası gayet sağlam,ön amortisorlerı menagerdan farklı bıraz daha pahalı ama onlarda kalıte olarak yeterlı,makam arabası olarak üretilen bir arabada güvenlik hiçbir zaman 2.sıraya konmaz o sebeple bu arabaların sağlamlığı hakkında olumsuz düşünce gelmemişti aklıma bir yıllık tecrubemdende su an tasdık edıyorum,yakıt konusuna gelınce benimkinin yakıtı şehiriçinde lpgde 32-33 kuruş civarı şehirlerarası 24 kuruş yakıyor,20 tl gaz ıle 60 km üzerinde yol yapıyor şehiriçinde,arabanın bakımlı olmasının da etkisi vardır.bu aracı aldıgımda aynı model brodway bıle alınmıyordu o paraya ama concorde bındıkten sonra brodwaye araba dıyecek bırısı varmıdır?hıc sanmıyorum,araba hakkında daha fazla bılgı almak ısteyen bırısı olursa maılle sorabılır tecrubem kadar yardımcı olurum hatemoglu58@hotmail.com
    bu arada arabam satlık değil,arabamın reklamını yaptıgımı dusunen olursa

• Çocukken hastasıydım bu arabanın. Belki de sırf adı Concorde olduğu içindir.
  • Arkadaşın bahsettiği gibi rot başları gibi bazı parçalar broadwayla aynı. tek farkı fiyatı. kutusunda 21 işaretli olunca fiyat artıyor. 2007 yılında bir manager sahibi anlatmıştı bunu. Ayrıca bir arkadaşım komşularında manager olduğunu adamın aracın ilk sahibinden aldığını fakat çok masraf çıkardığını anlattı. Broadway parçası 21 olunca pahalanıyor olay bu. Ama temiz ve iyi bakılmış bir Concorde sizi ihya eder. Şimdiden hayırlı olosun
  • Yıl 2006, 2 litre araba lpg ile "12-13" kuruş yakıyor ve "19" kuruş çok geliyor. Vay anasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

LPg ile 180-190 yakması bana çok geldi...

Vay be 6 sene sonra 2 katından daha fazla yakıyor o aaba.Ah ulan zamlar sen büyüksün, eyvallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.