Şimdi Ara

RENAULT CONCORD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RANAULT CONCORD ICIN YORUM YAPARMISINIZ
    NE KADAR YAKAR LPG KOYSAK NE KADAR YAKAR HANGI SENENINKI DAHA IYI 1992-1994 URETIM BAKIMINDAN VEYA MENAGER NASIL NE KADAR YAKAR BILEN VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ PARCA MASRAFLARI VE NEDEN DEGERI COK DUSUK BU ARABANIN TŞK.

• benim bildiğim concorde, manager iyi arabalar fakat hiç ama hiç tutulmadılar. yedek parça pahalı bayaa. Pek tavsiye edilecek bi araç değil yani
  • konfor bakımından iyidir ama yedek parça,tüketim seni üzebilir..aynı fiyata daha iyi bi araba alabilirsin
  • MESAL AHANGİS AMA BU ARABANIN YAKITI NE KADAR YAKAR 200 MOTOR TUP TAKSAK NE KADAR
  • zmanında bise wardı menager wardı 1.7 motor çok harika bi arabaydı hem rahat hemde kuwwetli bi arabaydı tawsiye ederim ben al kulladım we iyi bi araç oldugundan eminim
  • Arkadaş özellikle yakıtını merak ediyor,varsa kullanan bilgilendirse iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paruk

S.A.
    RANAULT CONCORD ICIN YORUM YAPARMISINIZ
    NE KADAR YAKAR LPG KOYSAK NE KADAR YAKAR HANGI SENENINKI DAHA IYI 1992-1994 URETIM BAKIMINDAN VEYA MENAGER NASIL NE KADAR YAKAR BILEN VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ PARCA MASRAFLARI VE NEDEN DEGERI COK DUSUK BU ARABANIN TŞK.

CONCORDE 2,0 MOTOR HACMINDEDIR FAZLA BENZİN TUKETIR AMA KONFORU SÜPERDIR ZAMANIN ASKERI MAKAM OTOLARIDIR AYRICA
    MENAGER 1,7 MOTORDUR CONCORDE İLE SADECE MOTOR FARKI VARDIR
    OPTIMA VAR BIDE OPTIMA 1,4 1,6 MOTOR VAR ONLARDA COK SADE ARABA

BENCE SEN BUNLARIN HİÇ BIRINI ALMA COK YAKIYOLAR COK AĞIRLAR AMA COK KONFORLULAR YINEDE COK ESKIDILER ARTIK PARCALARAI COK PAHALI

BENDE MENAGER VARDI KIRMIZI TABI OZAMANLAR DAYIMDAYDI DIYELIM ARABA HIC UNUTMAM BIKERESINDE PIKNIK ALANINDA PATIKADA ROT KIRILMIŞTI ARABANIN ROTILLERI SÖKÜLDÜ BI BAKTIK ARABAYA BROADWAY ROTLARINI TAKMISLAR PARCALARI PAHALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRİVERWRX -- 29 Temmuz 2006; 19:26:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    SEAT TARACCO VS RENAULT KOLEOS
    2 yıl önce açıldı
    Renault Mascott ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler yokmu bılen bu araba lar yakıtı ne kadar tuplu tupsuz teknık bılgıye ıhtıyacım var
  • 93 concordemiz vardı. 21 lerin içinde alınacak araba concordedir. dijital klimalıdır. 10 litre yakar 100 kmde alıcaksan 95-96 modelleri var. vakti geçti bunların bence alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

93 concordemiz vardı. 21 lerin içinde alınacak araba concordedir. dijital klimalıdır. 10 litre yakar 100 kmde alıcaksan 95-96 modelleri var. vakti geçti bunların bence alma

ewt gayet kaliteli araba ama artık eskiler kervanına doğru hızla ilerlediğinden almaman daha iyi olur bencede
  • çok konforlu güzel bir araba.
    yakıt tüketimi fazladır.LPG olmadan seni üzer.Eğer LPG montajı düzgün olmazsa o zaman LPGde seni üzer.
    Yedek parça fiyatları o yaşta bir araba için yüksektir.
    Artık 100000km nin altında o arabalardan bulamazsın.Her halukarda alacağın araba yaşlı olacak ve sana doğası gereği masraf açmaya başlayacak.
    Kaportası yavaş yavaşkendiniele verecek fln.
    Bütün bunları göz önüne alarak karar ver istersen...
  • temizini masrafsızını bulursan al avrupada bunların dizelide var
  • Concordu hiç düşünmeden alabilrsin çünkü bugüne kadar yapılan renaultlar içerisinde en sağlamı bu sanırım. Konforlu, donanımlı, performanslı bir araç fiyatları çok uygun ve tüple çok az yakıyor
  • bende var 1992 model hala da kullnıyorum 400.000 km'ye yaklaştı.dengeli kullandığında yakıt sorun olmaz
    yakıt şehirdışı 5.5-6 lt(120 yi geçmezsen)
    şehiriçi 9-10 lt'ye kadar çıkabilir.
    ben karma 8.3 lt tüketiyorum
    bendekinde tüp yok.
    performansı gayet iyidir. motoru güçlüdür 120 bg rahatlıkla 220-230 yaparsın arkadaşlarında söylediği gibi parçası pahalı.Ama şimdiye kadar bize hiç bir masraf çıkarmadı.
    1995 den sonra motorlarında küçük değişiklikler oldu.
    Arabanın donanımı da o yıllara göre çok iyi
    tam otomatik digital klima,yol bilgisayarı elektrikli dikiz aynaları uzaktan kumandalı merkezi kilit...vs ayarlı hidrolik direksiyon,deri direksiyon..vb saymıyorum bile.
    manager'la arasında hem motor hem de donanım olarak çok fark var.
  • Manager 1.7 ye 2 sene kadar bindim..Parçası pahalı filan değildi bu sadece bir ön yargı..Bunlardan 6-7 milyara temiz bir tane bulursun..Bunlar Tofaş kuş serisiyle yada broadwayla kıyaslamak hata olur..LPG de bugünün parasıyla şehir içi 130 YKR yakar..Yanlız bana Flash ile aynı motor denmişti..Sonradan farklı olduğunu öğrendim..Alacaksan Klimalı manager alma..Kasa 1200 KG 1.7 motor çekmiyor..Klimalı olanların çoğuna motor rektefe edilmiştir..Klimasız 120 bin km yi geçmemiş temiz bir tane bulursan 5-6 yıl sorunsuz binersin..En kötü ihtimal aldığın fiyata satarsın..Şahine doğana nal toplatırsın..Ben LPG de zorlamadan 170 civarı hız yapardım..2 nci viteste hız 90 ı görür managerin tuhaf bir şanzımanı vardı..
  • 6-7 milyara reno 21 serisinden iyisini bulabilen haber versin..91 model şahine 7 milyar isteyen memleketimde 95 concorde ye binmek aptalca mı? Gayet mantıklı..2.2 mm sac kalınlığı var bunlarda haliyle 1200 kg olması da doğal..

Klima
    4 Cam otomatiği
    Yol bilgisayarı (Depoda kalan miktar ve tahmini menzil ve ortalama tüketim ısı göstergesi değerleri vs..)
    Elektirikli yan aynalar
    Kadife Döşeme
    Fabrika çıkışı döşenmiş müzik tesisatı
    2.0 entegral elektronik enjeksiyon motor
    Mac-Pherson tipi havalı amortisörler..
    ve orjinal u.kumandalı m.kilit

bugün bile fena da sayılmaz 7 milyara...
  • arkadaşım bende 92 cocorde var lpgli brc marka lpg var üzerinde. şehiriçinde şu anda 180-190 şehirdışında da 100 ü geçmezsen 130-140 yakıyor.2000cc 120 beygirlik bir araba için çok ekomomik rakamlar bunlar.(tabi arabayı devirli kullanırsan)ve aracın performansı ve özellkleride çok mükemmel hidrolik direksiyon 4 cam otomatik yol bilg. elk. aynalar otomatik klima merkezi kilit,katlanabilir arka koltuk, genişbagaj hacmi v.s.v.s ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum bazı dış aksam parçaları biraz pahalı ama şuuda söylemek gerekirki bu konfor ve lükse sahip olan bir arabanın yedek parçasınında ucuz olmasını beklememek lazım.ama bir o kadarda sağlamdır kolay kolay arıza yapmaz ve muadillerinden hiç bir tofaş lada kıyaslanmaz..
  • LPg ile 180-190 yakması bana çok geldi...
  • 92-93 yillarinda hem Concorde hem de Manager makam arabasi olarak kullaniliyordu bir cok yerde. O yuzden kalite ve konfor bakimindan yuksek oldugunu soyleyebilirim. Fakat yedek parca ve dilinden anlayan usta bulma konusunda zorluklar yasayacagini dusunuyorum. Ugrasirim diyorsan al ama pek tavsiye etmem. Kolay gelsin...
  • bende lpg yok ama 180-190 bencede cok.
    dengeli kullandığımda düz yolda 5.5 lt'ye düşürüyorum şehirler arası ortalamam hiç bir zaman 7'nin üzerine çıkmıyor
    yani kaba bir hesapla lpgsiz bile 210 falan yakıyor.
    ben lpg taktırmaya kıyamadığımız için dizel aldık şimdi sadece arada sırada kullanıyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.