Şimdi Ara

Renault'dan Türkiye'de 'fabrika çıkışlı 2. el araç' hamlesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bile çok koyunlara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vergiyle alakalı, araba fiyatının 2 katı vergi alınıyo insanlar sa.akmıda parasını çöpe atsın, 700 bin liralık araç vergiyle 2 milyon oluyo alırmıyım onu

• XX58 X kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğinin yapılabilmesi için denetim olması gerek. Ülkedeki en büyük sorunumuz gerekli denetimlerin yapılmaması zaten.

• ab den ikinci el araç girişini serbest bıraksınlar bakın fiyatlar ne oluyor. önümüzdeki 5-10 yılda dizel ve benzinli motorların ab yollarından ayrılacağını düşünürsek bolca ikinci el bulunur. sıfır clio parasına porsche suva sahip olabiliriz.

• Amerika'da passatları çölde çürüteceklerine buraya getirselerdi keşke.

Ya da 5 sene binmek şartı ile avruapadan 2. el getirmek serbest olacak.

• Ben bu firmaninin 0 km aracina bile guvenmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Bu firma dediğin firma Mercedes'e bile motor üretiyor..

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Sağlam bi ekspertize sok. 0km olması biraz zor, ayrıca çok rahat araçtır, makam aracı olarak bile kullanıldı Türkiye'de.

• Moosssoos M kullanıcısına yanıt
    sakın inanmayın, hacker ların telefon ve bilgisayarınızı ele geçirerek devlet kurumlarına saldırı için kurdukları sistemler bunlar, para için bu kötülüklere ortak olmayın

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Kriz mirız yok krızı halkımız kendi yaşatıyor firmalar bir şekilde üstesinden geldiler o çip sorunlarının sürekli olarak o araba şu paraysa benimkisi şu eder gibi laflar ile uçdu gitdi o sarı site yüzünden vergiden önce o siteyi kapatmalı bu devlet vergi falan indirmez yıllar önce demiştim hindistanı yakaladık hedef iran diye galiba bu gidiş ile irandan bile kötü duruma düşücez işyeri sahiplerine ve fabrika sahiplerine hiç bir şey olmaz onlar gelen zammın üzerine koyup satıyorlar onlara giren çıkan yok yani devletde süzü geçende onlar sözde üreticiler olan tüm işkence çalışan halka oluyor

• Artık sıfır arabadan vergi almasalar bile şahsım da dahil çoğu kişi Kur yüksekliğinden araç alamaz alım gücü arttırılmadığı sürece yapılan herşey geçici yara bandı niteliğinde olur.

• Şu tedarik bir başlasa ikinci el de düşer. Tedarik sıkıntısı var. Eskiden 200 araç gelirken şimdi 20 araç geliyor. Bazı öküzler de 'showroomlarda araba bulamıyoruz millet aç değil ki alıyor' diyor.

• Süper, benim 27 yıllık reno19 ile ne kadar daha yol giderim diye düşünüyordum. ABS, hava yastığı falan da taktırayım :)
  • ikinci el otomobilin sıfırdan pahalıya satıldığı ülkede imkansız.

• Ee ikinci el deki pazar payından pay istiyor röno abi hiç heveslenmeyin ucuz araba girecek diye muhtemelen diğer firmalarda bu pazara girmek için ARGE yapıyordur

• Fabrikadan çıkınca yenilenmiş olarak, bi ötv daha alır devletimiz.

• Oooo devletin seveceği yeni bir vergi kapısı.

• Maliyet yuzunden a sinifina verior iste :) bu kaliteli mi oldugunu gosteriyor yani :)

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Tabi maliyeti yüzünden, yoksa ülkede mercedes kullanan olmaz.

Ama senin aklın şunu almadı, neden koca mercedes mühendisleri başka marka yerine reno motoru tercih etti. Demek ki bir bildikleri var,kaliteli motor. Zaten şunu anla, bizim ülkede taksiciler hangi markayı çoğunlukla kullanıyorsa o marka güzeldir. Tamiri parçası bulunur ve ucuzdur, performanslıdır.

Çoğunluk DACİA-RENAULT-Hyundai-Fiat-Toyota

Ama genel olarak hep dacia-renault ikilisi olur taksiler. Neden dersen çünki dediğim gibi tamiri parçası bulunur ve ucuzdur, performanslıdır.

Dacia bile reno motoru kullanıyor. Reno prestij bir marka.

Sadece dacia değil ; Nissan,Dacia,mercedes bunlar hepsi reno motor. Azınlığı tabi reno motor.

Daha belki vardır başka kullanan markalar. Bildiklerim bunlar. Şuan reno grubunda dacia f/p.

• Fabrika 2. El çıkışlı sıfır araç başlığa bak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.