Bildirim
Renault Espace
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
motorunu bile yazmamışsın
http://www.araba.com/ilan/renault/espace/
bu tip sitelerden fikir edinebilirsin -
Dizel 2.1 motorquote:
Orijinalden alıntı: OzzY®
motorunu bile yazmamışsın
http://www.araba.com/ilan/renault/espace/
bu tip sitelerden fikir edinebilirsin -
19 milyar ederquote:
Orijinalden alıntı: onurgs1905
Dizel 2.1 motor
Alıntıları Göster -
müşteri arıyoruz,ilgilenen var mı?quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
19 milyar eder
Alıntıları Göster -
Merak ettim de neden satıyorsunuzquote:
müşteri arıyoruz,ilgilenen var mı?
Alıntıları Göster -
babam arabayı beğeniyorda anneme arabayı beğendiremedik...ayrıca 3 kişilik bir aile'yiz 6 kişilik arabaya ihtiyaç olmuyor.bunu satıp ufak bir araba almayı düşünüyoruz(takas olabilir)quote:
Orijinalden alıntı: seckin01
Merak ettim de neden satıyorsunuz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgs1905 -- 19 Temmuz 2006; 20:37:53 > -
www.araba.com da var satılık 95 model 150.000 km 25 milyar istiyoquote:
babam arabayı beğeniyorda anneme arabayı beğendiremedik...ayrıca 3 kişilik bir aile'yiz 6 kişilik arabaya ihtiyaç olmuyor.bunu satıp ufak bir araba almayı düşünüyoruz(takas olabilir)
Alıntıları Göster -
Bence zaten o araç bu araç çünkü o da 2.1 motor ve o da 2004 gümrük çıkışlıquote:
www.araba.com da var satılık 95 model 150.000 km 25 milyar istiyo
Alıntıları Göster -
11 yaşında araba...15 den fazla etmez.O da müşteriyi denk getirebilirsen. Galerici 10-12 sayar ancak..19 falan diyerek fazla uçmamak lazım.quote:
Orijinalden alıntı: seckin01
Bence zaten o araç bu araç çünkü o da 2.1 motor ve o da 2004 gümrük çıkışlı
Alıntıları Göster -
sen hayatında hiç espace gördünmü dostum bindinmi ozaman konuşmaya hakkın yok opelin şimdiye kadar böle bir araç bile üretmemiş ürettikten sonra gel tartışalımquote:
Orijinalden alıntı: troy mcclure
11 yaşında araba...15 den fazla etmez.O da müşteriyi denk getirebilirsen. Galerici 10-12 sayar ancak..19 falan diyerek fazla uçmamak lazım.
Alıntıları Göster -
quote:
11 yaşında araba...15 den fazla etmez.O da müşteriyi denk getirebilirsen. Galerici 10-12 sayar ancak..19 falan diyerek fazla uçmamak lazım.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: troy mcclure
Opelden uzak durmak lazım
-
quote:
sen hayatında hiç espace gördünmü dostum bindinmi ozaman konuşmaya hakkın yok opelin şimdiye kadar böle bir araç bile üretmemiş ürettikten sonra gel tartışalım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
sen hayatında hiç espace gördünmü dostum bindinmi ozaman konuşmaya hakkın yok opelin şimdiye kadar böle bir araç bile üretmemiş ürettikten sonra gel tartışalım
kesinlikle space normal aile arabalarıyla kıyaslamak haksızlık olur
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
hayret ilk defa farklı bir cümle kurdu
Bu arkadaşta bilinçaltında yatan gizli bir Renault hayranlığı var
Nerde Renault'la ilgili bir topic olsa hemen koşuyor
-
arkadaşlar dayımda 3.0dci olanı var 2002 model alet çok süper. tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: t_i_tquote:
hayret ilk defa farklı bir cümle kurdu
Bu arkadaşta bilinçaltında yatan gizli bir Renault hayranlığı var
Nerde Renault'la ilgili bir topic olsa hemen koşuyor
Alıntıları Göster
fransadaki değeri bu linkte bulabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aposentr -- 26 Temmuz 2006; 1:06:14 >
-
Tmm iyi güseLde ßende Severim Renault'Ları ama ßu Espace modeLi çOk tipSiz..YeniLeri Çıktı diye DuymuŞtum Espace yine ßundan izLer var ama.quote:
Orijinalden alıntı: aposentr
arkadaşlar dayımda 3.0dci olanı var 2002 model alet çok süper. tavsiye ederim.
fransadaki değeri bu linkte bulabilirsin
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar o eski kasa yenisi süperquote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Tmm iyi güseLde ßende Severim Renault'Ları ama ßu Espace modeLi çOk tipSiz..YeniLeri Çıktı diye DuymuŞtum Espace yine ßundan izLer var ama.
Alıntıları Göster -
bizde 2001 scenic wardı babam espace alacağı için sattı . Su an 2004 model espace war harıka bısey ben hayatımda böle araba görmedım hayranım arabaya max 235 km hız yaptık 160 hp lık arabadan bu bekl enırdı espace tan asla wazgeçmem ben tavsiye bile edilirr :)))quote:
arkadaşlar o eski kasa yenisi süper
Alıntıları Göster -
espacesi olanlar resim koyarsa daha iyi olur her ağızdan farklı ses çıkmazquote:
Orijinalden alıntı: Jackal006
bizde 2001 scenic wardı babam espace alacağı için sattı . Su an 2004 model espace war harıka bısey ben hayatımda böle araba görmedım hayranım arabaya max 235 km hız yaptık 160 hp lık arabadan bu bekl enırdı espace tan asla wazgeçmem ben tavsiye bile edilirr :)))
Alıntıları Göster -
burda güzel bir test var.quote:
espacesi olanlar resim koyarsa daha iyi olur her ağızdan farklı ses çıkmaz
Alıntıları Göster
espace pek hoşuma gitmedi.
iç dizayn hoş olmamış bence.
fakat mültivan harika.
ford galaxy nin iç dizaynı mükemmel.
keşke gelse şu multivanlar tr ye.
gerçekten süper.bizim caravelle ye 10 basar.
www.autozeitung.de
Auto News, Automarken und Testberichte - autozeitung.dehttp://www.autozeitung.de/index.php?page=3er-vergleichstest&action=detail&id=1801
ilgilenenler bu linkte aradığı bilgilere ulaşabilir.
konunun yönünü biraz değiştirdim ama kusura bakmayın artık.
selam ile...
Benzer içerikler
- clio 2 lastik ebatları
- megane 4 teyp resetleme
- fluence geç çalışma problemi
- megane 4 en çok tutulan modeli hangisi
- renault teyp kodu alma
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- renault clio fiyat listesi
- renault espace 2024
- renault 2024
- renault duster 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X