Şimdi Ara

Renault Flash S (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
44.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MR.CorsaiN

Ama bir sorunum var.aracım tüplü 1700 motor flash s.4-5 gün oldu alalı ve 80-90 km yol yaptım 50 ytl lik tüp yaktı bunun nedeni ne olabilir motorun ayarlarıyla oynanmış olabilirmi yoksa kaçak filanmı var bayaa bir anormal durum...

NOT:Egsoz değişmiş bağıran egsozlardan takılmış bununda etkisi olurmu tşk...

2 sene kullandım 93 model 1.7 flash' ı. Depom 23-24 litre gaz alıyordu ve o gazla 220 km rahat yapıyordum uzun yolda 90 -100 km/saat hız ile ve içinde hala gaz kalıyordu. 50 milyon 27 litre gaz yapar. 27 litre gaz ile o araba en az 250 km yapması lazımki normalin 3 katı yakıyor sizinki. %100 emin olabilirsiniz bir sorununuz var ve bu sorun sadece egsozdan kaynaklanıyor olamaz bence... Yazık vallahi çok yakıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitto -- 20 Mart 2008; 0:29:30 >
  • ..merhaba arkadaşlar ayağımı yerden kesecek maddi olarak makul ve spor bir araba olan renault flashdan almak istiyorum 92 model txe olanından buldum
    ...acaba flash kullanan arkadaşlar almadan önce bakmam gereken yerleri özellikle kontrol etmem gereken yerleri yazabilirmi?
    ...ayrıca arabalardan anladığını düşünen bir tanıdık kesinlikle parça konusunda çok sıkıntı çekersin dedi bulmak zor dedi bu doğrumu
    ...arabanın artılarını eksilerini az çok araştırdım ama kullanan arkadaşların önereceği tavsiye edip uyaracağı bir çok şey vardır eminim
    .....motorsiklet almayı düşünürken birden flashda karar kıldım bana cazip gelen en önemli şey temiz ve fiyat bakımından uygun gelmesi seri oluşu model ve fiyatına göre konforu ... bunların dışında tutulmuyor satılmaz diyolar ama umrumda değil; parça sorunu gerçekden ciddi değilse sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

..merhaba arkadaşlar ayağımı yerden kesecek maddi olarak makul ve spor bir araba olan renault flashdan almak istiyorum 92 model txe olanından buldum
    ...acaba flash kullanan arkadaşlar almadan önce bakmam gereken yerleri özellikle kontrol etmem gereken yerleri yazabilirmi?
    ...ayrıca arabalardan anladığını düşünen bir tanıdık kesinlikle parça konusunda çok sıkıntı çekersin dedi bulmak zor dedi bu doğrumu
    ...arabanın artılarını eksilerini az çok araştırdım ama kullanan arkadaşların önereceği tavsiye edip uyaracağı bir çok şey vardır eminim
    .....motorsiklet almayı düşünürken birden flashda karar kıldım bana cazip gelen en önemli şey temiz ve fiyat bakımından uygun gelmesi seri oluşu model ve fiyatına göre konforu ... bunların dışında tutulmuyor satılmaz diyolar ama umrumda değil; parça sorunu gerçekden ciddi değilse sorun yok

öncelikle hayırlısı olsun.
    şuan bende flash kullanıyorum. aldığımdan beri masrafı değeri kadar olmustur.öncelikle motoru kontrol edin bakın antifirizi falan varmı yoksa almayın koyunca sorun çıkarabilir.benzinde tüpte çalışmasına bakın. kronik alarak su kaçırma sorunu vardır.alt kısmına iyi bakın ıslaklık falan varmı.hararet sorunu yaşayabilirsiniz.bu yüzden radyotör. soğutma fanı,termostat kısacası tüm soğutma sistemini değiştirdim yinede belli bir zaman sonra hararet yaptı farketmedim conta yakmış bayagı masraf çıkardı 3 4 ay sonra tekrar conta yaktı. illallah ettim açıkcası. sigorta sorunu oluyo sık sık atıyolar. kaporta çabuk paslanıyor özellikle arka çamurluklar, dikkat edin derim. koltuk kızakları dört dörtlük çalısan bulursanız ne mutlu çünkü çok nadir ben kızakları sıfır değiştirdim 200 liraya bence pahalı parçaları emsallerine göre. yinede bir türlü randuman alamadım araçtan yapmadıgım şey kalmadı rektefiyeden tutun kaportaya kadar nerdeyse sıfır gibi oldu diyorum illa bi yerden sorun çıkarıyor. bence çok dikkat edin derim sonra üzülürsünüz.parçası bulunuyor ancak birazdaha pahalı emsallerine göre.
    bence alınmalımı hayır çok başınızı ağrıtır. motor alırsanız en azından masrafı az olur hem düşük model olmaz tabi yine sizin bileceğiniz iş.

• hort iş başında
  • 2007 Yılında aldığım 93 model flaş s aracımı 1 ay evvel sattım kullanımı çok keyifli bir araçtır arabanın bakımını aksatmaz isen seni üzmez lpg li yakıtı şu an için 30 krş civarındadır kullanımdan farklılıklar olabilir benim yaktığım bukadardı. ama kazasız darbesiz değişensiz arama bulman çok zor genelde kafadan hasarlıdırlar kuvvetli motor zayıf fren kombinasyonu oldukları için .Önündeki araçla arandaki mesafeyi herzaman koruman lazım oyle tampon tampona takip falan yapamazsın.benzinli kullanımda günümüzün yeni model arabalarından pek fark yoktur performans olarak kuş serisi tofaşları her şartta cebinden çıkarır.
  • Konu 2005 te acılmıs hala aktif. Cok saglam hort ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersow126

quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

..merhaba arkadaşlar ayağımı yerden kesecek maddi olarak makul ve spor bir araba olan renault flashdan almak istiyorum 92 model txe olanından buldum

öncelikle hayırlısı olsun.
    şuan bende flash kullanıyorum. aldığımdan beri masrafı değeri kadar olmustur.öncelikle motoru kontrol edin bakın antifirizi falan varmı yoksa almayın koyunca sorun çıkarabilir.benzinde tüpte çalışmasına bakın. kronik alarak su kaçırma sorunu vardır.alt kısmına iyi bakın ıslaklık falan varmı.hararet sorunu yaşayabilirsiniz.bu yüzden radyotör. soğutma fanı,termostat kısacası tüm soğutma sistemini değiştirdim yinede belli bir zaman sonra hararet yaptı farketmedim conta yakmış bayagı masraf çıkardı 3 4 ay sonra tekrar conta yaktı. illallah ettim açıkcası. sigorta sorunu oluyo sık sık atıyolar. kaporta çabuk paslanıyor özellikle arka çamurluklar, dikkat edin derim. koltuk kızakları dört dörtlük çalısan bulursanız ne mutlu çünkü çok nadir ben kızakları sıfır değiştirdim 200 liraya bence pahalı parçaları emsallerine göre. yinede bir türlü randuman alamadım araçtan yapmadıgım şey kalmadı rektefiyeden tutun kaportaya kadar nerdeyse sıfır gibi oldu diyorum illa bi yerden sorun çıkarıyor. bence çok dikkat edin derim sonra üzülürsünüz.parçası bulunuyor ancak birazdaha pahalı emsallerine göre.
    bence alınmalımı hayır çok başınızı ağrıtır. motor alırsanız en azından masrafı az olur hem düşük model olmaz tabi yine sizin bileceğiniz iş.

...cevaplar için çok teşekkür ederim parça konusunda sıkıntı yoksa sorun değil ... anlayanan bir arkadaşla hafta sonu bakmaya gideceğim sonuçları yazarım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.