1.6 CVT Benzinli Fluence ICON almayı düşünüyorum. Aşağı yukarı aynı fiyata Skoda Rapid, Seat Toledo, Hyundai Accent Blue, Hyundai Elantra, Opel Astra, Chevrolet Cruze alınabiliyor..
-Ankara da yaşıyorum Skoda Rapid forumlarda çok fazla bahsedilmesine rağmen dışarda bir tane bile görmedim sanırım satışta pek başarılı olamadılar. -Seat Toledo bu hafta çıktı fakat Doğuş Otoyu aradığımda aracın şu an sadece İstanbul da bulunduğunu söyledi. -Accent Blue ve Elantra hk. çok fazla bilgim yok ama Fluence onlara göre daha alımlı bir araba gibi geliyor bana. -Astra ve Cruze aynı vites yapısını kullanıyor ve yakıt fabrika verisi 100 km de 10 lt.
Ayrıca tüm bu etkenlerin dışında Fluence de kullanılan EDC ve CVT viteslerin piyasadaki en sorunsuz vites olduğunu okudum birçok yerde.
Yılda yaklaşık 10.000 KM yol yapıyorum. Dizel orta versiyon yerine Benzinli Full versiyon benim kullanım verilerine göre daha mantıklı olduğunu düşündüm.
İlk defa araba alıyorum fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme