Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.291
Cevap
101
Favori
1.325.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fluence Privilige aracım var. Ön Cama Kamera Bağladım. Yalnız bunun elektirik bağlantısı için çakmaklık dan çekip ortalar da kabloların olmasını ve çakmaklığı meşgul etmek istemiyorum.

https://www.drive2.com/l/537650466817836827/

Bu linkte örneğin vatandaş radar bağlamış. Bende bu şekilde hat çekmek istiyorum ama tavan aydınlatmasının oradan ön cama doğru kabloyu geçiremedim. çok dar. Bu işlemi daha önce yapan bilen yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Hemde faydalı bir bilgi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Aracın 4 kapısındaki ışığı açıp kapatmak icin nasıl bir yol izleyebiliriz. İc aydınlatmayı bu sekilde yapsam sorun olurmu ısınırmı vb.

Alıntı yaparsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Nette, maşallah 100-150 arasında mazot filtresi dahil set olarak filtre grubunu satan da var. Hatta birine açtım sordum nasıl oluyor dedim bu iş, sadece orjinal hava filtresi mais 70-80 lira aralığında, orjinal mazot filtresi tek başına 180-200 bandında satılıyor. Dedi ki biz piyasa da yeniyiz tanıtım fiyatları dedi. hass... tr ordan dedim. Örn.Tanoto-Akbay vs. gibi Renault parçası üzerine uzmanlaşan yerler dışında netten parça almam şahsen. Hepsiburada da sahte yağ kaynıyor arkadaşlar dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Nette, maşallah 100-150 arasında mazot filtresi dahil set olarak filtre grubunu satan da var. Hatta birine açtım sordum nasıl oluyor dedim bu iş, sadece orjinal hava filtresi mais 70-80 lira aralığında, orjinal mazot filtresi tek başına 180-200 bandında satılıyor. Dedi ki biz piyasa da yeniyiz tanıtım fiyatları dedi. hass... tr ordan dedim. Örn.Tanoto-Akbay vs. gibi Renault parçası üzerine uzmanlaşan yerler dışında netten parça almam şahsen. Hepsiburada da sahte yağ kaynıyor arkadaşlar dikkat edin.
    İşte benim gibi düşünen bir arkadaş. 25-30 a filtre alanlar halen daha orjinal olduğunu ve pahalıya aldığımı iddia ediyor. Bende he canım he dedim. Bu sene ilk kez tanotodan aldım ve seneye yine aynı yerden almayı düşünüyorum.

• 2014 otomatik fluence aracım var. Araç egzoz emisyon hatası verdi. Gittim bilgisayara bağlattım. Sıkıntı otomatik vites beyninde çıktı. Egzoz emisyonda hiçbir sıkıntı görünmedi. 7000 lira maliyet biçti adam. Yaptırmadan aldım çıktım aracı. Renaulttan otomatik vitesli araç almakla hata ettim. Renault alacaksan manuel alacaksın. Yapacak birşey yok. Arızayı yaptıracağız mecburen ama elimde de çok tutmam aracı. Bu saatten sonra da otomatik vitesli araç almam.
  • 1.6 benzinli motorlar megane 2 ler ile aynı mı.? 2010 fluence privilege sahibiyim bva

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesikparmak kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracınızda orijinal fabrika çıkışlı akü mü var?
    Eğer öyle ise yada değilse bile yeni bir 72 Ah mutlu akü alın takın deneyin derim.
    Detaylar geçmiş sayfalarda vardı. O kadar masraf etmeden önce siz bi akü masrafı edin. (akününze sağlam deselar bile değiştirin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Merhaba, aracınızda orijinal fabrika çıkışlı akü mü var?
    Eğer öyle ise yada değilse bile yeni bir 72 Ah mutlu akü alın takın deneyin derim.
    Detaylar geçmiş sayfalarda vardı. O kadar masraf etmeden önce siz bi akü masrafı edin. (akününze sağlam deselar bile değiştirin)
    Aküyle düzelecek gibi değil kardeşim ya. Makinede debriyaj torkunda hata gösterdi. Otomatik fluencelerde olan kronik sıkıntı bu. Yaptıracağız mecburen.

• Herkese merhaba. Aracım 2015 fluence touch 1.5 dci edc klima 1-2-3 kademelerinde açık ve seyir halindeyken 10-15 saniyede bir kompresörün devreye girip çıkmasından mıdır bilmiyorum ama çok hafif tekleme gibi birşey oluyor. Son kademede ise asla yapmıyor ve yine buz gibi soğutmaya devam ediyor. Soğutmasında gram problem yok çekişinde, gücünde de hiçbir problem yok. Klimasız sürüşte de keza aynı şekilde hiçbir problem yok. Başka fluencelerde de oluyor mu bilmiyorum ama yolda giderken sürüş konforunu etkiliyor bu durum bende. Varsa bir öneriniz paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar merhaha

fluence touch plus 2014 model

otomatik dizel kullanıcısıyım

yoğun trafiklerde ve yavaş ilerlemeli yerlerde hemen arıza ışığı yanıyor ve ENJEKSİYONLARI KONTROL EDİN HATASI veriyor.

BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VAR İSE ACİL DÖNEBİLİR Mİ

• Sensörleri çok hassas, mazot değiştiğinde, uzun süre ağır trafik kullanımda, kısacası en küçük bir hata algıladığında bu ışık yanıyor, düşük km lerde de fazla km lerde de. Genelde sorun çıkmıyor, bir süre sonra kendi sönüyor veya kontrol ettirip söndürtün, sorun yaratmıyor. arada bir dejenerasyon iyi geliyor.

• Cmaster C kullanıcısına yanıt

Yok mu konu hakkında bilgisi olan

Güncel

Hocam aracınızın akü şarj değerlerini kontrol ettirdiniz mi

• dadas2558 kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler hocam. Akü araç sıfır alındığından beri değişmemişti. Haziran ayında bittiğinden dolayı değiştirdim. Yine aynı akü değerlerine sahip 60 amper 12v mutlu akü taktırdım. Akü yeni olduğundan dolayı değerlerinde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Ama yine kontrol ettiririm de aküden kaynaklı birşey olsaydı seyir halinde yapar mıydı bunu?

Şöyle hocam geçenlerde arkadaşın akrabası yaşamış benzer sorunu ona akü demişler 72 lik takmış çözmüş dedi ama onun için dedim yorumlardan giderek yardımcı olmak istedim ama yine de yanlış yönlendirme yapmayım

• dadas2558 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. Ama diğer 60lık akü kullanan fluence sahiplerinde yaşanıyor mudur bu durum çevremde aynı yıl veya 2016 fluence edc kullanan yok

• kesikparmak kullanıcısına yanıt

bende de 2012 otomatik fluence var. daha önce bu hatayı vermişti sonra kendi kendine gitti. yakın zaman da gene aynı hatayı verdi 1 aydır felan ışık yakıyor servise de gidemedim bu şekilde biniyorum, aracın gidişinde vs. bi problem yok.

bi kaç ustaya sordum, araç devirsiz kullanıldığı için olur uzun yolda biraz sıkıştır 3000 devirde kullan bir süre düzelir dedi onu yaptım ama geçmedi.

en kötü arızayı bilgisayardan siler devam edersin diyenler de var. ben gidişinde problem olmadığı için bu şekil binmeye devame diyorum. direk 7000 TL masraf yapmadan önce başka bir ustaya da gösterin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mk5361

bende de 2012 otomatik fluence var. daha önce bu hatayı vermişti sonra kendi kendine gitti. yakın zaman da gene aynı hatayı verdi 1 aydır felan ışık yakıyor servise de gidemedim bu şekilde biniyorum, aracın gidişinde vs. bi problem yok.

bi kaç ustaya sordum, araç devirsiz kullanıldığı için olur uzun yolda biraz sıkıştır 3000 devirde kullan bir süre düzelir dedi onu yaptım ama geçmedi.

en kötü arızayı bilgisayardan siler devam edersin diyenler de var. ben gidişinde problem olmadığı için bu şekil binmeye devame diyorum. direk 7000 TL masraf yapmadan önce başka bir ustaya da gösterin bence.

4 farklı servise gittim. 4 ü de otomatik beyni hatası dedi. Arızayı sildirip devam etme konusunu ben de denedim. 2 kere sildirdim,2 sinde de 15 20 dakika sonra tekrar arıza yandı. Aracım yolda kesinlikle en ufak bir sorun çıkarmıyordu ancak ben biraz pimpirikli biri olduğum için beyni değiştirttim sonunda. 7000 değil de 5000 e hallettim işi. Ancak beyni değiştirir değiştirmez kullanımın değiştiğini farkettim. Aracı aldığımdan beri frenlerini hiç sevmemiştim. Frenleri çok yetersiz geliyordu bana.Mecburen duracağım noktanın çok gerisinden itibaren yavaşlamaya başlıyordum. Beyni değiştirdikten sonra ufak bir fren temasında bile ayağımda fren olduğunu hissetmeye başladım. Muhtemelen debriyaj torkunun çalışmasını da etkilediği için frenleme daha iyi hale geldi. Sonucunda 5000 lira içeri girdim ama iyiki yaptımışım diyorum. Belki yetersiz frenlemeden dolayı başıma daha büyük işler alacaktım.

• Merhaba arkadaşlar Fluence 2013 aracıma kısa far ampulü almak istiyorum . Hangi ampul modelini secmeliyim

• 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.