Şimdi Ara

Renault Fluencenin fiyat listesi açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nike

Neden ismini değiştirmeyi uygun gördü Reno onu anlamıyorum Megane Sedan demek var (Türk insanı alışmış ve peynir ekmek gibi satmış bir araç) bir de Fluence demek var.

İyi olduğu gibi kötü izlenimleride var Megane'ın.Bunları silip yeni bir defter açmak için olabilir.
  • quote:

Neden ismini değiştirmeyi uygun gördü Reno onu anlamıyorum Megane Sedan demek var (Türk insanı alışmış ve peynir ekmek gibi satmış bir araç) bir de Fluence demek var.

değişik olsun diye aynı vectranın imsignia olduğu gibi
  • Fluence Authentique 1.6 110 bg 38.000 TL , Önden fareye benzeyen donanımsız bir reno ya 38 vericegime , gider titanium focus sedan alırım aynı fıyata..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Fluence Privilege 1.5 dCi 105 bg 47.450 TL
    opsiyonlardan Xenon paket +2000,sunroof +1500,Alaşım jant +1400
    etti mi 53.350 TL = C sınıf bir araba
    Ben de derim ki Çüş Reno,oha Reno başımıza yeni Vw mi kesilcen.

Vay vay vay O fiyata VW Jetta 1.6 TDI 105 HP 7 İleri DSG Comfortline var kalitesini ispatlamış bir araç Jetta benim bir sözüm vardır At arabası alırım Fransız arabası almam
  • ulan şu esp yi koyun opsiyon herkes alsın istediği modelde ne allahsız bir firmadır bu reno.....
    (yapan diğerleri içinde lafım bu başlıkta reno olduğu için değineyim dedim)
  • Fiyatı pahalı gibi duruyor ama rakiplerine göre fiyatı pahalı değil aslında. clio yada lineayla aynı fiyata mı satsalardı.
    rakipleride o fiyata satılıyor zaten.
    yıllardır jant kapaklı tipi çakma olan boş jetta o fiyata satıldı mesela.
    ayrıca aracın tipine laf atılmış ama diğer firmaların c sınıfı sedanlarının tipleri çokmu düzgün sanki.
    arkası sonradan ekleme olan citroenC4, jetta ve astra sedanın yanında fluence oldukca oturaklı düzgün duruyor..

bu aracın tek dezavantajı esp olmaması ve üzerindeki renault marka logosuna karşı olan önyargılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 28 Ekim 2009; 15:44:15 >
  • quote:

Galericilerin ilanlarda Fluence'a ne yazacaklarını tahmin bile edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper145

Fluence Authentique 1.6 110 bg 38.000 TL , Önden fareye benzeyen donanımsız bir reno ya 38 vericegime , gider titanium focus sedan alırım aynı fıyata..

bende öyle diyorum ama kızıyor piyasa ford deyince
  • 1.6 Megane 38.000TL
    1.6 Corolla 38.100TL
    1.6 Jetta 35.300TL
    1.6 Civic Sedan 38.690TL
    1.6 Focus Sedan 35.190TL

Hepsinin baz model fiyatları.

Birçok insan 38 Reno'ya vereceğine 35 Ford veya VW'ye verir. Bu fiyatlar yakında düşer, baz model fiyatını 35i çekerler kesin.
  • Paranıza yazık Fluence e bu kadar para verilir mi ?

Chevrolet Cruze 1.6 16V LS (113 HP) - 36.021 TL

Alın pasalar gibi binin. Ustelik sıkı pazarlık ederseniz 2.000 TL indirimde alırsınız. Chevrolet satıs elemanları oyle Renault daki gibi burunlarından kıl aldırmayan tipler degildir. 34 bin TL'ye dizaynı Fluence'dan en az on kat iyi, yuruyen aksamı v.s. cok daha iyi ve ESP, TC gibi donanımları standart bir araca binersiniz. Hem 5 bin TL paranız cebinizde kalır hemde herkes aracınıza hayran hayran bakar. Bu tipsiz arabaya mı 40 bin TL verdin demez kimse
     Renault Fluencenin fiyat listesi açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 28 Ekim 2009; 16:05:56 >

• Çok pahalı ne bu yaw..
  • Buarada ben benzinli bir araca 40 bin TL sayabilirim diyorsanız Passat almak cok daha mantıklı gercekten. birisi sakasına yazmıs ama cidden mantıklı aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

güzel olmuş makine

şöle 2 tane resim koyalım kuru kuruya gitmiyo topic

fiyatı bıraz daha düşse,daha güzel olcak...

• quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

Buarada ben benzinli bir araca 40 bin TL sayabilirim diyorsanız Passat almak cok daha mantıklı gercekten. birisi sakasına yazmıs ama cidden mantıklı aslında.

Ben yazdım,ama gerçekten ciddiydim.

Bayilerdeki stok durumu ne alemde bilmiyorum;ama Passat 1.6 şu anda iyi bir fiyattan satılıyor.Renault'un az yakması dışında hiçbir artısı olamaz,o da LPG ile giderilebilir.

Bu arada yukarıda lafı geçmiş,Megane SW bundan daha iyi gerçekten de.
  • Fluence in dış tasarımın beğenmeyenleri anlayışla karşılıyorum.
    Bende bu hali ve bu lastikleri ile tam bir muhasebeci arabası yorumunda bulunmuştum

Peki spor paketli bu Fluence ıdamı beğenmeyeceğiz.

Fiyatlara gelirsek

En boş 1.6 Benzinli 110ps araç liste fiyatı 37900

En dolu ( deri döşeme + ESP + Xenon paket + entegre navigasyon + 17'' çelik jant + elektrikli açılır tavan

1.5 dCi 105ps 240nm lik bu aracın liste fiyatı 55.950 TL yi buluyor.

Heralde pahalı değil gibi yorumda bulunmayacağım.
    Fakat B sınıfı araçların en dolu modellerinin fiyatlarını görünce Reno yu bu konuda eleştirmek
    Boş olur , gereksiz olur , renodan başka kimsenin fiyatlarını bilmiyor olur , Olur oğlu olur.

Ha ben 55000 TL param olsa en Fluence mi alırım ?
    Almam.

Bu arada Reno
    El arabasına dCi koysa yine satar yine satar yine satar

• Esp'siz arabalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Buarada ben benzinli bir araca 40 bin TL sayabilirim diyorsanız Passat almak cok daha mantıklı gercekten. birisi sakasına yazmıs ama cidden mantıklı aslında.

Bayilerdeki stok durumu ne alemde bilmiyorum;ama Passat 1.6 şu anda iyi bir fiyattan satılıyor.Renault'un az yakması dışında hiçbir artısı olamaz,o da LPG ile giderilebilir.

Aynı LPG uygulamasını Renault'ya yaparsan zaten az yakan Renault daha da az yakacaktır. Yani olay biraz da motora bakıyor demek ki. Sonuçta Doğuş Oto hilal-i ahmerin hayrına yapmıyor bu indirimi. O fiyata verilen Passat TSI 102 beygir 8 valfli bir motordur...

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Aynı LPG uygulamasını Renault'ya yaparsan zaten az yakan Renault daha da az yakacaktır. Yani olay biraz da motora bakıyor demek ki. Sonuçta Doğuş Oto hilal-i ahmerin hayrına yapmıyor bu indirimi. O fiyata verilen Passat TSI 102 beygir 8 valfli bir motordur...

38 liraya verilen bomboşline fluencedeki motor da 1.6 110 beygirdir.aradaki fark neye değecek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Galericilerin ilanlarda Fluence'a ne yazacaklarını tahmin bile edemiyorum.

fülüens diye yazarlar
  • quote:

fülüens diye yazarlar

bak florans ta yazabilirler mesela
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.