Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
165.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine manualde şehir içi 6.0 - 6.3 şehir içi ortalama 35 - 40 km hızlarla oluşan değerler. çok yoğun olsa 7 litreleri görebilirsin belki ama ben hiç görmedim. şu an 6.3 LT/100 KM.
  • sanırım bende grand scenic alıcam bu gidişle.touran aklımda kalacak ama.donanım ve motor olarak daha mantıklı görünüyor.inşalah pişman olmam.ikinci elde biraz zor olacak ama iyi araştırıp bulcaz artık.40-50 binde temiz grand privilege 1.5 dci manuel .satan arkadaş varsa iligileniyorum.2007 2009 model arası.
  • bu arada grand scenic 2 forumu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamuka

sanırım bende grand scenic alıcam bu gidişle.touran aklımda kalacak ama.donanım ve motor olarak daha mantıklı görünüyor.inşalah pişman olmam.

ikinci elde biraz zor olacak ama iyi araştırıp bulcaz artık.40-50 binde temiz grand privilege 1.5 dci manuel .satan arkadaş varsa iligileniyorum.

2007 2009 model arası.

SCENIC II alacaksınız bu durumda.

SCENIC III 2010 sonrasında var

İyi forumlar...
  • quote:

bu arada grand scenic 2 forumu bulamadım.

Buradan destek alabilirsiniz.

İyi forumlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_13141125/tm.htm => SCENIC SEVERLER BURAYA SAYFASI
  • quote:

sanırım bende grand scenic alıcam bu gidişle.touran aklımda kalacak ama.donanım ve motor olarak daha mantıklı görünüyor.inşalah pişman olmam.ikinci elde biraz zor olacak ama iyi araştırıp bulcaz artık.40-50 binde temiz grand privilege 1.5 dci manuel .satan arkadaş varsa iligileniyorum.2007 2009 model arası.

Sn bamuka,

Şartlarınızı biraz zorlasanız scenic III almanız mümkün mü?
    Scenic II yi bilmiyorum, kullanmadım ama III gerçekten farklı.
    Filo müşterisiyim ve çarşambadan beri scenic III deneme aracını kullanıyorum, touran ile kıyas kabul etmez. Çok daha iyi.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 18 Şubat 2013; 4:58:11 >
  • Arkadaşlar farklı bir forumda aşağıdaki mesajı yazdım ve beni buraya yönlendirdiler. Ben de aynı sorularımı size sormak istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar merhaba;
    İnternette 2011 model Renault Scenic (5 kişilik) 1.5 dci Privilege diye bir araç gördüm. Araç gözüme fena görünmedi. Ama merak ettim bir kronik problemleri var mıdır? Yakıt tüketimi nasıldır? Performansı nasıldır? Bagaj hacmi nedir?Periyodik bakımları pahalı mıdır? İkinci eli nasıldır? Ses ve rüzgar izolasyonu nasıldır? Süspansiyonları ve konforu nasıldır? Genel izlenimleriniz nasıldır? Bunları soruyorum çünkü dün 2011 model Corolla 1.4 D4D baktım. Fiyatta da aramızda çok az bir fark kalmıştı ama bir araştırınca bu seride turbo sıkıntısından dolayı yağ yakma problemi varmış. İnternet bu problemlerle dolu. Yani araç gözüme güzel görünüyor ama acaba beni üzer mi onu merak ediyorum.
    Muhtemelen forumu araştırsam sorularımın cevaplarını bulabilirim ama bu arabayı görünce heyecanlandım ve çok kısıtlı bir vakit içerisinde uzun uzun araştırma yapmaya fırsatım olmadığı için size sorayım dedim. Umarım beni mazur görüp sorularımı cevaplarsınız. Teşekkür ederim.

• Selam beyler, kafam cok yogundu, ancak bitirdim isleri
    Nasilsiniz, nevarne yok. Yaramazlik yoktur umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA !!
    SCENİC 3 KULLYOKUŞANAN ARKADAŞLAR. Bİ SORUM OLACAK ARAŞTIRIRKEN Bİ SORUNLA KARŞILAŞTIM.YOKUŞTA GERİ KAÇMA PROBLEMİNDEN SÖZ EDİLİYOR.BÖYLE Bİ DURUM VAR MI?CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.
  • -KULLANAN- OLACAK PARDON.
  • quote:

-KULLANAN- OLACAK PARDON.

yokuş yukarı ayağınızı frenden çektiğinizd ekranda hill holder resmi çıkıyor ve 2 sn süresince aracı yokuş aşağı kaçırmadan tutuyor. bu süre gaza basmak için son derece yeterli bir süre.
  • Bu arada Scenic alanların arasına ben de katıldım. Bugün anlaşmayı imzaladım.
  • quote:

MERHABA !!
    SCENİC 3 KULLYOKUŞANAN ARKADAŞLAR. Bİ SORUM OLACAK ARAŞTIRIRKEN Bİ SORUNLA KARŞILAŞTIM.YOKUŞTA GERİ KAÇMA PROBLEMİNDEN SÖZ EDİLİYOR.BÖYLE Bİ DURUM VAR MI?CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

Dik yokuslarda benim aracim geri kaciriyor. Hillholder devrede olmasina ragmen aracin geri kacmasina sebep oluyor. O yuzden el freni kullaniyorum.

• Bugun Denizli Yps Plast'dan bagaj havuzum geldi. Oldukca kaliteli. Kokusuz ve tam uyumlu. Bu ekipmani dusunenler icin yavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

quote:

MERHABA !!

Dik yokuslarda benim aracim geri kaciriyor. Hillholder devrede olmasina ragmen aracin geri kacmasina sebep oluyor. O yuzden el freni kullaniyorum.

Olmaması lazım,,,,scenicim henüz yok ama 3 farklı test aracı kullandım. Üçünde de bu sorun yoktu.
  • Ne diyebilirimki? Durum bu. 30 derece ve ustu acilarda aynen geri kaciyor. Kavrama devreye giriyor ama araci tutacak gucte degil tabiki. Onceki aracim 3008'de araba kaya gibi dururdu. Onun da getirdigi bir aliskanlik ve guven vardi. Benim icin el freni kullanmak pek problem olmuyor. Dedigim gibi bu durum dik/ dike yakin acilarda oluyor.

• quote:

Ne diyebilirimki? Durum bu. 30 derece ve ustu acilarda aynen geri kaciyor. Kavrama devreye giriyor ama araci tutacak gucte degil tabiki. Onceki aracim 3008'de araba kaya gibi dururdu. Onun da getirdigi bir aliskanlik ve guven vardi. Benim icin el freni kullanmak pek problem olmuyor. Dedigim gibi bu durum dik/ dike yakin acilarda oluyor.

Sn Sierre34,

Nerede ise bir haftadır deneme aracını kullanıyorum, kaçmıyor. Kontrol ettirdiniz mi?

Birde bende scenic satın aldım, bagaj havuzundan memnun olduğunuzu yazmıssınız.
    nereden ve kaça aldınız , yazmanız mümkün mü?
    son olarak ön camlara rüzgarlık taktınız mı yada takan bir arkadaş var mı?

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

quote:

Ne diyebilirimki? Durum bu. 30 derece ve ustu acilarda aynen geri kaciyor. Kavrama devreye giriyor ama araci tutacak gucte degil tabiki. Onceki aracim 3008'de araba kaya gibi dururdu. Onun da getirdigi bir aliskanlik ve guven vardi. Benim icin el freni kullanmak pek problem olmuyor. Dedigim gibi bu durum dik/ dike yakin acilarda oluyor.

Sn Sierre34,

Nerede ise bir haftadır deneme aracını kullanıyorum, kaçmıyor. Kontrol ettirdiniz mi?

Saygılarımla,

Geri geri cikislarda hillholder'in diger durumun aksine gec birakmasi ile ilgili bir sikintim var. Baglantili bir durum olabilir. Ama serviste yapilacak islemden cekincem oldugu icin su an bir girisimde bulunmadim.
    Bagaj havuzunu yps plast firmasindan 70 TL'ye aldim. Firma Denizli'de oldugundan 2 gunde geliyor. Oldukca kaliteli. Servistekiler cok pahali oldugundan bu alternatifi tercih ettim.
    Ruzgarlik taktirmadim. Sigara icenler icin ise yariyor zannedersem.
    Bu arada camlara film yaptirmayi ciddi olarak dusunun derim. Hem camlarin buyuk olmasi hem de acik renk dosemeler nedeniyle sicak zamanlarda arabada pisiyorsunuz. Ben bugunlerde yaptirmayi planliyorum.
    Araciniz simdiden hayirli olsun.

• quote:

quote:

quote:

Sn Sierre34,

Saygılarımla,

Geri geri cikislarda hillholder'in diger durumun aksine gec birakmasi ile ilgili bir sikintim var. Baglantili bir durum olabilir. Ama serviste yapilacak islemden cekincem oldugu icin su an bir girisimde bulunmadim.
    Bagaj havuzunu yps plast firmasindan 70 TL'ye aldim. Firma Denizli'de oldugundan 2 gunde geliyor. Oldukca kaliteli. Servistekiler cok pahali oldugundan bu alternatifi tercih ettim.
    Bu arada camlara film yaptirmayi ciddi olarak dusunun derim. Hem camlarin buyuk olmasi hem de acik renk dosemeler nedeniyle sicak zamanlarda arabada pisiyorsunuz. Ben bugunlerde yaptirmayi planliyorum.

Alıntıları Göster

Çok teşekkür ederim.
    Plaka işlemleri devam ediyor, sanırım yarın alacağım.

Denizlili firmayı da arayacağım.

Rüzgarlık dediğiniz gibi sigara için. Serviste liste fiyatı 170 TL dediler. Çok geldi açıkcası.

Cam filmi işinde neden ısrarcı olduklarını Sizin yazdıklarınızı okuyunca anladım. Yazın kesin klimayı şikayet edeceğim demektir. İzmir de hiç sıcak olmaz.:-)

Saygılarımla,

• quote:

ön camlara rüzgarlık taktınız mı yada takan bir arkadaş var mı?

Ben taktırdım.Sigara içmiyorum.Yağmurlu ve klima çalıştırılmayacak havalarda iyi oluyor.Cama geçmeli, yapıştırma işlemi yok.180 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimboli -- 20 Şubat 2013; 10:39:51 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.