Bildirim
Renault Kango
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 da eder 15 de eder 20 de eder resim yok bişi yok
Sahibinden e gir bak aracın piyasası ne senin araç ne eder kendin fiyat biç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Toygun_ank
Sahibinden e gir bak aracın piyasası ne senin araç ne eder kendin fiyat biç.
sende haklısın teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: BrkGms
quote:
sende haklısın teşekkürler
İşin özü bir resim koy ki fiyat biçilebilsin camlımı panelvanmıdaha onu bile bilmiyoz usta -
Bu kadar berbat bir araç görmedim . Araba yolda durmuyor. Resmen dans ediyor. DÖnüşlerde seni üstünden atmaya uğraşıyor. 20 km lik yolda bile adamı acayip yoruyor. Vergileride yüksek. Araçta iç dış kaliteden bahsetmek söz konusu bile değil. Güvenlik desen yok , diken üstünde gidiyorsun yolda. Hangi akla hizmet alınıyor şu araçlar şaşırıyorum . Hadi ticari amaçlı anlıyorum biryerde ama normal günlük araç kullananlar alıyor birde -
quote:
quote:
quote:
sende haklısın teşekkürler
İşin özü bir resim koy ki fiyat biçilebilsin camlımı panelvanmıdaha onu bile bilmiyoz usta
en kısa sürede resim de koyarım araba normal. panelvan değil 1.6 dcı diye geçiyor pek bir bilgim yok arabalar hakkında. dizel birde onu unuttum. gri renkte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
Bu kadar berbat bir araç görmedim . Araba yolda durmuyor. Resmen dans ediyor. DÖnüşlerde seni üstünden atmaya uğraşıyor. 20 km lik yolda bile adamı acayip yoruyor. Vergileride yüksek. Araçta iç dış kaliteden bahsetmek söz konusu bile değil. Güvenlik desen yok , diken üstünde gidiyorsun yolda. Hangi akla hizmet alınıyor şu araçlar şaşırıyorum . Hadi ticari amaçlı anlıyorum biryerde ama normal günlük araç kullananlar alıyor birde
araştırılmadan alınınca böyle oluyor. bizde bi tanıdıktan almıştık. insanlara tipi acazip geliyor bagaj konusunda -
quote:
quote:
Bu kadar berbat bir araç görmedim . Araba yolda durmuyor. Resmen dans ediyor. DÖnüşlerde seni üstünden atmaya uğraşıyor. 20 km lik yolda bile adamı acayip yoruyor. Vergileride yüksek. Araçta iç dış kaliteden bahsetmek söz konusu bile değil. Güvenlik desen yok , diken üstünde gidiyorsun yolda. Hangi akla hizmet alınıyor şu araçlar şaşırıyorum . Hadi ticari amaçlı anlıyorum biryerde ama normal günlük araç kullananlar alıyor birde
araştırılmadan alınınca böyle oluyor. bizde bi tanıdıktan almıştık. insanlara tipi acazip geliyor bagaj konusunda
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 28 Şubat 2013; 19:22:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez
quote:
quote:
araştırılmadan alınınca böyle oluyor. bizde bi tanıdıktan almıştık. insanlara tipi acazip geliyor bagaj konusunda
Babamda ticari-günlük amaçla 3 tane aldı
3 tane :D iyiymiş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X