Şimdi Ara

Renault Kangoo Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben haftasonları ailemle ufak tefek gezintilere çıkmak için 6-7 bin liraya 1995 model civarı renault spring-brodway gibi bir araç arıyodum

fakat piyasayı biraz araştırdım 3 bin lira daha fazla verip 2001 model gibi renault kangoo araç almaya karar verdim.

Sizce kararım nasıl?

Ayrıca Kangoolar nasıl,bana fazla arıza-masraf yapmayacak araç lazım,bazı arkadaşlarım kangoolar motor ve diğer bölümlerde çabuk sıkıntı çıkarır dediler.

ayrıca bazı araç ilanları var motoru yeni yapılmış-sıfırlanmış,bunlardanmı alayım yoksa kmsi düşük olanlardanmı...

son sorum ise benzinli kangomu alayım yoksa dizel 1.5-1.9mu alayım

Neyse en hızlı şekilde derin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

• 10senelik bir Kangoo'yu düşük kilometre bulma olasılığın gerçekten çok düşük. Ne kilometresi orjinal diyene inanırım, ne de motor yeni yapıldı diyene inanırım. Ben olsam kilometresine takılmadan, bakımları zamanında yapılmış, ağır kazası olmayan uygun fiyatlı bir dizel Kangoo bulmaya çalışırım. Bir miktar parayı da aldıktan sonra motora harcarım. Hiç değilse motorun yapılmış olduğundan emin olurum. Şahsi fikrim tabii.
  • 10 000 tl civarına ne alırsan al 2002 model ve üzeri al.Eski arabaya yatırım yapma.Motoru sıfır yaptırmak demek en az benzinli motor için 1500 tl-2000 tl tutar.Kimse bu kadar masraf yapıpda sonra arabasını satmaz.Lpg sistemi ruhsata işli,muayenesi yeni araba almaya bak.Arabayı alırken de işinin ehli bir ustaya da danış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Renault Fluence mi Fiat Linea mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.