Şimdi Ara

Renault Laguna 2 mi yok Mazda 3(2004-2009) mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alternatif olarak benzer bütçelere Mazda 6 da bakılabilir.
  • sinan627 S kullanıcısına yanıt
    Ya kesinlikle Mazda 3 çok iyi. Ancak ölüsüne 65Bin istiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yürütme maliyeti tabi daha uygun hocam. 1.5 dci motordan bahsediyoruz hala filtresi 20 25 lira yağ filtresi 20 lira mais hemde polen de 30 35 lira yağ da seçmez 10w40.elf yağ alacaksın. yakıtının daha düşük olduğunu bilmiyorum kullandınız mı ama 1.5 yakıt efsanesidir daha birşey dememe gerek yok yakın fiyata alacağı mazda mutlaka daha fazla yakacaktır

• sinan627 S kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışı düzeltelim Mazda 3, Focus 2-2,5 aynı şase. Volvo s40 da dahil, hepsi Fordun global C platformudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 15 Ağustos 2020; 8:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yakıt bir aracın yürütme maaliyetinde en son düşünülecek şeydir bence.Dizel zaten başa bela sıfır almıyor sonuçta.Mazda ise düzgün bakıldığında ömürlük motorlar yapıyor,birde manuel seçilirse yağ su değiştirilip gerekli olduğu zamanlarda da sarf malzemeler değiştirilir ömürlük binilir (LPG olmadığını varsayıyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Yakıt bir aracın yürütme maaliyetinde en son düşünülecek şeydir bence.Dizel zaten başa bela sıfır almıyor sonuçta.Mazda ise düzgün bakıldığında ömürlük motorlar yapıyor,birde manuel seçilirse yağ su değiştirilip gerekli olduğu zamanlarda da sarf malzemeler değiştirilir ömürlük binilir (LPG olmadığını varsayıyorum).
    tamam hocam siz haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Yürütme maliyeti tabi daha uygun hocam. 1.5 dci motordan bahsediyoruz hala filtresi 20 25 lira yağ filtresi 20 lira mais hemde polen de 30 35 lira yağ da seçmez 10w40.elf yağ alacaksın. yakıtının daha düşük olduğunu bilmiyorum kullandınız mı ama 1.5 yakıt efsanesidir daha birşey dememe gerek yok yakın fiyata alacağı mazda mutlaka daha fazla yakacaktır
    Laguna 2 ve 1.5dci motordan bahsediyorsanız laguna 2 lerde 1.9dci motor var.1.5e laguna 3 lerde geçtiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 daha sorunsuz bir araçtır. Ama Laguna 2 daha güvenli daha dolu daha konforlu bir araçtır.Bu paralara 1.6 HDİ 407 bakılabilir. Ben 2 araç arasından Laguna 2 alırdım.Faz 2 ve boş paket almaya çalışın. Boş paketleri daha maliyetsiz olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.