Şimdi Ara

Renault Latitude 1.5 mi yoksa Renault Megan Spour tour mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Reno latitude excutive 1.5 mi yoksa Reno Megan Spour Tour Gt line mı almalıyım....

yardımlarınızı bekliyorum

• Latitude ve Fluence, Samsung'la ortak üretim olduğundan ben olsam kafadan elerdim. Kaldı ki D sınıfı araçların değer kaybı da ortada. Deri soyulmaları vb sorunları da var.. Sportif duruşu ve yeni 1.6 diZel ünitesini de eklersek, tek seçenek zaten ortaya çıkar: Meganè.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sıfır araç alacam kıyaslarmısınız lütfen....
    Citroen C5 tourer mı, yoksa megan sport tour Gt-line mı
    c5 tourer mı? megan sport tour gt line mı?
    Hyundai i30Cw mi Clio spour tour mu ?

açtığınız konulara göz gezdirdim
    halihazırda clio sw kullanıyormuşsunuz
    ve açtığınız konularda hep sw önerileri soruyorsunuz
    bence siz sw araçları daha çok beğeniyor gibisiniz
    o yüzden tercihizi belirlemede sw araçlar daha baskın duracak gibi gözüküyor
  • D sinifi daha mantikli olabilir. Ben ayni ikilemde mst yi sectim. Test surusu yapin ve ihtiyaclariniza gore belirleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 8 Mayıs 2013; 21:07:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

quote:

Sıfır araç alacam kıyaslarmısınız lütfen....
    Citroen C5 tourer mı, yoksa megan sport tour Gt-line mı
    c5 tourer mı? megan sport tour gt line mı?
    Hyundai i30Cw mi Clio spour tour mu ?

açtığınız konulara göz gezdirdim
    halihazırda clio sw kullanıyormuşsunuz
    ve açtığınız konularda hep sw önerileri soruyorsunuz
    bence siz sw araçları daha çok beğeniyor gibisiniz
    o yüzden tercihizi belirlemede sw araçlar daha baskın duracak gibi gözüküyor

kardeş aynen haklısın. Aslında durum şöyle, ben Latuteyi aldım paranın bir kısmını yolladım ancak araç Antalya ya gelirken nakliyede tanpon da ufak bir hasar oluşmuş. Boyalı bir tamponu olan araba almak istemediğimi söyleyerek araçtan vaz geçmek istediğimi belirttim. Onlarda genel merkezden özel bir indirim isteyeceklerini belirttiler. Ama genede olmaz derseniz iptal ederiz dediler. Aslında latitude çok ama çok harika bir araba özellikleri çok güzel. Megan da yok bunlar. Elektrikli koltuk, ısıtma, masaj, genişlik deseniz harika, ne yapacağım konusunda çok kararsız kaldım. İptal edip megan mı alsam yoksa küçücük çiziği sorun etmesem mi..... İkiside aynı fiyat.....

• gt line megane hocam açık ve net hem satarken daha avantajlı mümkünse lansman rengi tercih edin maviii
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

gt line megane hocam açık ve net hem satarken daha avantajlı mümkünse lansman rengi tercih edin maviii

teşekkür ediyorum arkadaşlar...... Ancak şunu birinceledim de Latitude 70 000 tl iken 2. eli 63 000 civarı az km olanı.
    ancak meganın az kullanılmışı 55 000- 58 000 arasında...... nasıl bir iştir bu ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault Latitude 1.5 mi yoksa Renault Megan Spour tour mu konusunu başlattı (13 sa. önce, 20:33) Arkadaşlar bir yardım edin lütfen. Reno latitude excutive 1.5 mi yoksa Reno Megan Spour Tour Gt line mı almalıyım yardımlarınızı bekliyorum... Mesaja git » Sıfır araç alacam kıyaslarmısınız lütfen.... konusunu başlattı (25 gün önce, 19:36) Arkadaşlar herkese selam. 3 araç arasında kaldım. yardıma ihtiyacım var 1-) Megan sport tour G-t Line 1.5 edc. Dizel,açılır tavan, navigasyon, ş... Mesaja git » Citroen C5 tourer mı, yoksa megan sport tour Gt-line mı konusunu başlattı (27 gün önce, 20:59) Arkadaşlar hepinize selam iyi akşamlar. Hyundai i30sw almayı düşünüyordum. kaporayı verdim ama son anda bi aksilik oldu. aracı süresinde veremedi... Mesaja git » c5 tourer mı? megan sport tour gt line mı? konusunu başlattı (27 gün önce, 20:45) Arkadaşlar hepinize selam iyi akşamlar. Hyundai i30sw almayı düşünüyordum. kaporayı verdim ama son anda bi aksilik oldu. aracı süresinde veremedi... Mesaja git » Hyundai i30Cw mi Clio spour tour mu ? konusunu başlattı (bir ay önce, 23:29) Arkadaşlar selam. Şu an cebimde 60.000 tl var. Sizce Hyundai i30 Cw 1.6 Dizel elite otomatik mi yoksa Clio spour tour 1.5 dci Start stop mu. H... Mesaja git »

Hey maşallah dağıtmış ortalığı.
    Verelim şukuyu:

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Renault Latitude 1.5 mi yoksa Renault Megan Spour tour mu konusunu başlattı (13 sa. önce, 20:33) Arkadaşlar bir yardım edin lütfen. Reno latitude excutive 1.5 mi yoksa Reno Megan Spour Tour Gt line mı almalıyım yardımlarınızı bekliyorum... Mesaja git » Sıfır araç alacam kıyaslarmısınız lütfen.... konusunu başlattı (25 gün önce, 19:36) Arkadaşlar herkese selam. 3 araç arasında kaldım. yardıma ihtiyacım var 1-) Megan sport tour G-t Line 1.5 edc. Dizel,açılır tavan, navigasyon, ş... Mesaja git » Citroen C5 tourer mı, yoksa megan sport tour Gt-line mı konusunu başlattı (27 gün önce, 20:59) Arkadaşlar hepinize selam iyi akşamlar. Hyundai i30sw almayı düşünüyordum. kaporayı verdim ama son anda bi aksilik oldu. aracı süresinde veremedi... Mesaja git » c5 tourer mı? megan sport tour gt line mı? konusunu başlattı (27 gün önce, 20:45) Arkadaşlar hepinize selam iyi akşamlar. Hyundai i30sw almayı düşünüyordum. kaporayı verdim ama son anda bi aksilik oldu. aracı süresinde veremedi... Mesaja git » Hyundai i30Cw mi Clio spour tour mu ? konusunu başlattı (bir ay önce, 23:29) Arkadaşlar selam. Şu an cebimde 60.000 tl var. Sizce Hyundai i30 Cw 1.6 Dizel elite otomatik mi yoksa Clio spour tour 1.5 dci Start stop mu. H... Mesaja git »

Hey maşallah dağıtmış ortalığı.
    Verelim şukuyu:

Valla kardeş harikasın paparazzi gibisin. Önce grand tour umu sattım 34 bine. sonra açtım konuyu i30 mu clio st mi diye gittim i30 a kapora vardim. sonra i30 u bir türlü getiremediler. 2000 tl mi geri aldım. Eşime clio st yi aldım. bu arada kendi arabam için ayırdığım parayı 70 bine çıkarınca daha çok düşünmeye başladım. citroen falan derken en son megan da karar kıldım. bayi e gittim ama bir türlü megan bulamadılar. o sırada bi arkadaş boşver meganı dedi al latitude keyfine bak dedi. bende bindim sonra ohhh harika karar verdik 12 gün boyunca tüm türkiyedeki reno bayiilerini aradım ama eksiksiz hepsini aradım en son ben antalya da oturduğum halde tekirdağ çorlu buhari otomotivden buldum aracı isteddim buraya geldi kredi çektim paranın son 15bini kaldı. araç geldi ama tamponda küçücük çizik bende tamiri kabul etmedim indirim istedim ama yapmadılar. bende ( bugün ) iptal ettirdim. Zaten parayı verince aslında biraz pişman olurmuyum korkusu sarmıştı. böyle olunca korkularımdan kurtuldum. Şu an ne alacağıma bir türlü karar veremediğim için bu kadar konu açtım.... bunda da bir sakınca yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertyoldas
    .

bukadar konu açman sorun olur.çünkü oraya emek eden insanların emeklerini heba ediyorsun.
    konuyu açıp sonra uzamak oraya yorum yazanlara saygısızlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.