Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.954
Cevap
70
Favori
511.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LEGO35 dostum, resimleri senin için çektim. Umarım en kıza zamanda arabana kavuşur ve sen de resimlerini çekersin.
    Selamlar

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

• Resimler 2

• Resimler 3

• mehmet hocam maşallah araba çok güzel, siyah ayrı güzel, boya koruma yaptırdınız mı arabaya
  • Yek_ka dostum. Nazar değmesin de :) Dediğin doğru siyah arabanın bakımı zor. Ama ben metrodan 150 TL ye araba yıkamak için basınçlı su püskürtücü ve bir de foorçasız yıkama için gerekli sıvıdan aldım. Onunla pratik bir şekilde 2-3 günde 10 dakikamı ayırıp arabamı yıkıyorum. Tabi bunu yapmak bazı insana külfet gelebilir ama benim için bir hobi.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

mehmet hocam maşallah araba çok güzel, siyah ayrı güzel, boya koruma yaptırdınız mı arabaya

Yavuz'cuğum valla arabaya hiçbir şey yaptırmadım. Bizim yetkili satıcı'dan biraz daha indirim istediğimde, bunu yapamayız ama size yeni araba için uç dış koruma yaptıralım dediler. Ama ne yapıldı bilmiyorum. Sadece aracın önüne 45 cm. şeffaf boya koruma için birşey yaptıracaktım. Bursa Ziabart da. Ama onun için de gitmeye zamanım olmadı.
  • valla benimde yerim uysa o makinadan alıcam, zevkli iş gerçekten

45 cm lik şeffaf kaput koruma yı mutlaka yaptır derim, aracın rengi siyah, 10 sene siyah renk araba kullandım, 2 yılda bir ön tamponu boyatırdım, taş tan böcekten bembeyaz oluyor

ayrıca araçta boya koruma varsa, fırçasız ve süngersiz yıkayın derim, çok güzel şampuanlar var, makinada varmış sizde, o makinayla önce şampuanı sıkarsınız 2-3 dakka sonra durularsanız süper olur
  • juf1- Mehmet hacım allah kaza bela göstermesin. Maşallah!!! Gerçekten çok heybetli duruyor. Siyah hep daha bi heybetli gösterir zaten aracı her zaman... Ama diğer arkadaşların dediği gibi o rengi muhafaza etmek zor iş. Bende imkanın varsa folyo koruma yaptırman taraftarıyım. Ancak sen hobi olarak kendin uğraşıyormuşsun madem o zaman ayrı tabiki. Ama maalesef tır/kamyon/otobüs gibi büyük araçların nasıl taş fırlattığı malum her zaman (ki sadece bir yan etkenden bahsettim sadece). Onun için sen bu kadar uğraşıp duracaksın, sonra en ufak bir çizik veya çıkmayan bir leke gördüğünde canını sıkacaksın ister istemez. İllaki oluyor. Ne kadar gözümüz gibi baksakta bundan kaçarımız yok galiba... Fotoğraflar için çok sağol. Ben hem bi-xenon hemde sisleri yaktıktığında aracın nasıl göründüğünü çok merak ediyorum. Bir de arka stopların LED olduğu filan söyleniyordu. Öylede okumuştum bu doğru mu? Ayrıca elektronik park freninden menun musunuz arkadaşlar? Çünkü renault böyle bir sistemi ilk defa bir aracında kullanıyor yanılmıyorsam. Çok dik yokuşlarda kalkış yardım sistemini denediniz mi? Otomatik park frenini açık konumda bırakıp aracı hareket ettridiğinizde hemen devre dışı kalıyor mu??? Birde aracınızla virajlara girerken, yol üzerindeki taş, tümsek, çukur...vs...vs... lere denk geldiğinizde (özellikle ilk başta ön tekerler denk geldiğinde) aracın yol çizgisinde sapma oluyor mu? Özellikle arka tekerlerinde. Megane II lerde olduğu gibi yani...

yek_ka - Emre: Bu tomtom yazılım işini çok kafana takma bence kardeşim. Eğer hiç yapamazsan, bu işi yapan yerler var biliyorsun. Onlara gidip yaptırtabilirsin kolaylıkla. Ayrıca bayide kafa dengi veya sürekli gidip gelmekten samimiyet kurduğun biri varsa onlarda yapar diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun, bizim araçlarımızdaki navigasyon ekranı illaki küçük. Kit ler halinde hem öne hemde kafalıklara oynatıcı ile beraber satılan çok güzel ve uygun sistemler var. Onalrdan alabilirsinde... Alternatif olarak söylüyorum...

Bu arada Mehmet kardşeim plaka da iyimiş: 16 KaCınLan! 94

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEGO35 -- 19 Mayıs 2011; 14:07:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEGO35

Bu arada Mehmet kardşeim plaka da iyimiş: 16 KaCınLan! 94

Saygılarımla...

Artık plakamı böyle söyleyeceğim.
  • mehmet abi allah nazardan saklasın maşşallah :)) bende bizim aracın resimlerini yüklüyorum şimdi forum şenlensin :)) yavuz abi senden de resim bekliyoz hadi :))
  • levent abi bakım uraşım yapabilirsem yaparım çokta önmli degil navi işi :)) bugun araca camlara flim çektirdim tavana çektircektim istedigim gbii yapmıyorlar diye çektirmedim .... ön kaputa şeffa flim attım yarısına mehmet abi sana tavsiyem kaputa komple yapıtr yarısına degil ?? bizm burda 200 tl adam gayet güzel çekiyor ...
  •  <<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

telefonu baglıyamadım görmüyp pc şimdilik ikitane atım dewamı en yakın sürede yayında olcak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: juf1

LEGO35 dostum, resimleri senin için çektim. Umarım en kıza zamanda arabana kavuşur ve sen de resimlerini çekersin.
    Selamlar

Siyahın asilligi diyorum maşşallah

• levent hocam stoplar led, xenon farlarla sisler sarı yanıyor, sislere de xenon takılır belki daha güzel durabilir, aracı yoldan pek çıkartamadım, bi kaç kere kaydı sandım, arkayı toparlıyor hemen, yol tutuşu iyi, pekte zorlamadım ama

pencereden bir resim çekeyim dedim bu da benim araç

•  <<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

bunlarda benm aractan ilk olarak flimciye gidp flim attık :)) sonra birkaç foto levent abi aracın içinde de birkaç foto koydum snn için :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 19 Mayıs 2011; 14:59:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

telefonu baglıyamadım görmüyp pc şimdilik ikitane atım dewamı en yakın sürede yayında olcak :)

Emre kardeşim yakışıklıymışta hani... Çektirdin demek, iyi günlerde kullan... Dediğim gibi tavan için iyice araştır...

Mehmet dostum estahfrullah... Ben plakalara isim uydurmaya bayılırımda... Benim plakada hazır 35 LGO 35! Allah nasip ederse seçimden sonra ikametin yerini dğeiştirip, merkez adrese taşıycam ikameti... Malum yeni yasaya göre artık nerde ikamet ediyorsak oranın adresini vermek zorundayız, araçların plaka işlemleri için. Bizim narlıdere de AN, AL gibi plakalar var. Merkez oldu mu, adamınıda buldun mu her türlü plakayı alabiliyorsun malum. Tabi başkası tarafından edinilmemişse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEGO35 -- 19 Mayıs 2011; 14:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

levent hocam stoplar led, xenon farlarla sisler sarı yanıyor, sislere de xenon takılır belki daha güzel durabilir, aracı yoldan pek çıkartamadım, bi kaç kere kaydı sandım, arkayı toparlıyor hemen, yol tutuşu iyi, pekte zorlamadım ama

pencereden bir resim çekeyim dedim bu da benim araç

Allah kaza bela vermesin dostum... Siyahın asaleti, beyazın asilliği he? İnegölde plakalar sanırım KC diye gidiyor. Mehmet arkadaşımın plakayada bakacak olursak... Yok zaten ben sislerin sarı olmasından yanayımdır hep... Valla bu araçtada artık savrulma yapmasın artık bi zahmet. O kadar sistem var üzerinde... Yalnız o HONDA CITY mini cooper gibi kalmış LTT nin yanında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEGO35 -- 19 Mayıs 2011; 15:04:35 >

• quote:

bunlarda benm aractan ilk olarak flimciye gidp flim attık :)) sonra birkaç foto levent abi aracın içinde de birkaç foto koydum snn için :))

Sağolasın Emre! Yalnız kaç numara film bunlar? Bana çok koyu ton gibi geldi. Akşam ve yağmurlu havalarda görüşün için sorun olmasın sonra...
  • quote:

Emre kardeşim yakışıklıymışta hani... Çektirdin demek, iyi günlerde kullan... Dediğim gibi tavan için iyice araştır...

Mehmet dostum estahfrullah... Ben plakalara isim uydurmaya bayılırımda... Benim plakada hazır 35 LGO 35! Allah nasip ederse seçimden sonra ikametin yerini dğeiştirip, merkez adrese taşıycam ikameti... Malum yeni yasaya göre artık nerde ikamet ediyorsak oranın adresini vermek zorundayız, araçların plaka işlemleri için. Bizim narlıdere de AN, AL gibi plakalar var. Merkez oldu mu, adamınıda buldun mu her türlü plakayı alabiliyorsun malum. Tabi başkası tarafından edinilmemişse...

levent abi ne yakışıklılıgı ya :)) paspalın tekiyiz işte burda biraz güzl çıkmışız :)) ya tavana yan çıtaları dahil etmiyorlar ölede peruk takmış saç gibi gözülür diye çektirmedim ön kaputun yarısı ve tampondaki park sensörlerinin oldugu yere çektirdim toplam hepsi 300 TL tuttu .. :)

bizde olakayı sonunu zorla 29 aldık ikamet flan uraşmadık :))

• quote:

quote:

Sağolasın Emre! Yalnız kaç numara film bunlar? Bana çok koyu ton gibi geldi. Akşam ve yağmurlu havalarda görüşün için sorun olmasın sonra...

levent abi 2 numra ?? çok koyu degil içerden görüşü engellemiyor pek ama yagmurlu havada ne olcak bilmem :)) yol tutuşu iyi iyi ben arac kayıyor fakat hemen topluyo kendini savrulma yok cevre yolunda baya test ettim giderken sago sola ani hareketler :))) benden başarılı gecti saten ufak kaza atlattım arac orda kendini belli etti cewre yolunda son gaz gidiyordum 175 civarı yol bitip 90 derecelik keskin virajla sokaga dalıyor ben de gec farkettim virajın dibine geldgimde ibre 60 larda frene asıl saga kır aracta ufak bi yamulma olmadı ben içimden ahaaa kaldırımı boyladık dedim ama ufak kaymayla esp ve arkadaşları hemen topladı aracı :))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.