Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.954
Cevap
69
Favori
512.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: juf1

Arkadaşlar siz fotoğraf istiyorsunuz ama ben size bir süpriz yapıp video görüntüsünü veriyorum.
    Hem de HD çözünürlükte.
    Tesadüf o ki yanında komşumun BMW 3.20 si de vardı.
    Karşşılaştırmalı Yorumlarınızı bekliyorum :)))

http://www.youtube.com/watch?v=U6nxDfNg6W8

mehmet abi aracın çok süper ne kadar temiz senn arba mehmet abi ya :))) sıfır gbi siyah renk güzl ama bakımı zor garajın olmadıgı sürece çok çiziliyor :))

latitudeler servise veya sahiplerine kme sorduysap herkez çok memnun aracından bi benm babam ısınamadı :))

birde araclarımıza önumuzdeki aydan itibaren 1500 tl zam geliyormuş :))

babana sevgiler saygılar emre neyini beğenmediki

yavuz abi bilmiyom biraz sokkuanlı davranıyor ama alışınca begenir :)) performans yönunden ya öle basınca zıplayan arac istiyor onuda yakında ben halletçem :)) bu arada aracında baya heybetli duruyor yavuz abi :))

• ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
  • quote:

ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

• quote:

Resimler 2

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

mehmet abi aracın tertemiz ya :))) sen aracın içine paspas al birtane iç halı paspaslar kirlenmesin :)

• quote:

Yek_ka dostum. Nazar değmesin de :) Dediğin doğru siyah arabanın bakımı zor. Ama ben metrodan 150 TL ye araba yıkamak için basınçlı su püskürtücü ve bir de foorçasız yıkama için gerekli sıvıdan aldım. Onunla pratik bir şekilde 2-3 günde 10 dakikamı ayırıp arabamı yıkıyorum. Tabi bunu yapmak bazı insana külfet gelebilir ama benim için bir hobi.
    Saygılar...

mehmet abi sende bnm gibisin :)) peki sabun atma makinen varmı ??? eger düşünüyorsan yardımcı olabilrim yurt dışı sitelerinde baya araştırmıştım :)) güzlde sabun atıyor :))
  • quote:

ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

+ 1905
  • ya bu fırçasız araç yıkama deterjanlarından ben de alıcam.yalnız makine fln yok tabiki.apartmanın otoparkında yıkayacağımız için makine alma gibi bi durum da yok.cam silin kutusunun içine fln koysam öyle püskürtme yapabilir miyim acaba?yarın ufak bi kutu alıp denemeyi planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz58

ya bu fırçasız araç yıkama deterjanlarından ben de alıcam.yalnız makine fln yok tabiki.apartmanın otoparkında yıkayacağımız için makine alma gibi bi durum da yok.cam silin kutusunun içine fln koysam öyle püskürtme yapabilir miyim acaba?yarın ufak bi kutu alıp denemeyi planlıyorum

öle yapsanızda etkisi olmaz camsili sıkıp bezle silin daha iyi boşuna ilaca paravermeyin :) eger durumunuz müsaitse bahaus da flan 99 tl ye kutu tazikli su makineleri var hiç yoktan iyidir :))
  • quote:

quote:

ya bu fırçasız araç yıkama deterjanlarından ben de alıcam.yalnız makine fln yok tabiki.apartmanın otoparkında yıkayacağımız için makine alma gibi bi durum da yok.cam silin kutusunun içine fln koysam öyle püskürtme yapabilir miyim acaba?yarın ufak bi kutu alıp denemeyi planlıyorum

öle yapsanızda etkisi olmaz camsili sıkıp bezle silin daha iyi boşuna ilaca paravermeyin :) eger durumunuz müsaitse bahaus da flan 99 tl ye kutu tazikli su makineleri var hiç yoktan iyidir :))

durumumuz var çok şükür.yarın bi dolaşıcam metro, carrefour ve bauhaus u.bakalım nasıl bişi bulucam

• Herkese Hayırlı Cumalar Allah Kabul Etsin
  • hayırlı cumalar arkadaşlar
  • Selam arkadaşlar,

dün paspas almak için gittiğim aksesuarcı cam filmi konusunda beni biraz gaza getirdi. normalde aracın orjinalliğini bozan olaylara pek girmiyorum ama yazın izmir gibi yerde cam filmi yaralı olabilir. görünüş olarak da arabayı güzelleştiriyor. ancak koyu filmeler vide ya da tarfikde sırun oluyor. kaç numaraya kadar müsade ediliyor bilen varmı? yek_ka anladığım kadarıyla sen kaputa ve tamponlara şeffaf film çektirmişsin. eminim araştırma yapmışındır, önerilen bir marka varmı? tamponların girintlili çıkıntılı kısımlarında film nasıl oldu? baktığında belli oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunsal

Selam arkadaşlar,

dün paspas almak için gittiğim aksesuarcı cam filmi konusunda beni biraz gaza getirdi. normalde aracın orjinalliğini bozan olaylara pek girmiyorum ama yazın izmir gibi yerde cam filmi yaralı olabilir. görünüş olarak da arabayı güzelleştiriyor. ancak koyu filmeler vide ya da tarfikde sırun oluyor. kaç numaraya kadar müsade ediliyor bilen varmı? yek_ka anladığım kadarıyla sen kaputa ve tamponlara şeffaf film çektirmişsin. eminim araştırma yapmışındır, önerilen bir marka varmı? tamponların girintlili çıkıntılı kısımlarında film nasıl oldu? baktığında belli oluyormu?

abi istanbul ben dün çektirdim daha herhengi birşey söliyecem 1 hafta gecssin sana daha detaylı bilgi veririm :)) araştrdım yaptıranlar memnunummuş ama

abi flimin hepsi yasak ben gittikgim yer 1numra 2 numrar 3 numra vardı polisin insifiyatına kalmış 1 numarasıda yasak 3 numrasıda fakat 1 numara çok zor anlaşılır pek sıkıntı olmaz emniyette tanıdık avrsa flimleri ruhsata işletebiliyorsun abi ozaman istersen 5 numra çek :)) ben 2 numra çektirdim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sende çkersen 2 den şaşma :)) 1 çok açık 3 çok koyu 2 ise tam ortası :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 20 Mayıs 2011; 17:26:01 >

• sonunda bugun aracı yıkamaya verdim çok kirlenmiş 1 2 foto çekim dedim bu arda bnm de tazikli su makinesi almam lazım adamlar hiç düzgün yıkamıyolar silme desen yok ben sildim bidaha :))

levent abi farlaarı merak ediyom demiştin sisleri açmayı unutmuşum dosgrusu babama aç demiştim açmadı :)) aractaki farlar 4300K bi xenon :)) bunları 8000 bine vevirmeyi düşünüyyorum en yakın sürede uzun lar parklar sisler hepsi beyaz olsun bu araca sarı far hiç yakışıyor bence farları ilk yaktıgımızda mavimsi ışık veriyor fakat gittikçe sarıya dönüyor 30 sn içinde :))

• quote:

quote:

quote:

durumumuz var çok şükür.yarın bi dolaşıcam metro, carrefour ve bauhaus u.bakalım nasıl bişi bulucam

bu sayfaya bakmanı tavsiye ederim gayet güzl makinalar var makul fiyatlara :)
    http://www.hepsiburada.com/liste/amator/department.aspx?CategoryId=34001222#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 20 Mayıs 2011; 19:15:57 >

• emre kardeşim xenonda en ideal 4300 kelvindir, zamanında çok araştırmıştım, en güzel en doğru gösteren 4300 kelvin, 8000 k lar bir önceki aracıma taktırmıştım, hikaye diyebilirim, özellikle yağmurda hiç bir şey göstermez, sadece görüntü olur 8000 k lar, sisleri değiştir zevk meselesi güzel durabilir ama farlarla hiç oynama derim
  • quote:

emre kardeşim xenonda en ideal 4300 kelvindir, zamanında çok araştırmıştım, en güzel en doğru gösteren 4300 kelvin, 8000 k lar bir önceki aracıma taktırmıştım, hikaye diyebilirim, özellikle yağmurda hiç bir şey göstermez, sadece görüntü olur 8000 k lar, sisleri değiştir zevk meselesi güzel durabilir ama farlarla hiç oynama derim

ya farlarada uzunla sıkıntı önceki arctada 8000 k vardı fakat uzunlar beyaz ambul takınca göstermiyordu buna göre saglam uzun ampul bulursam degiştiririm yoksa degiştirmem :)) üst farları degiştiremessem sisleri degiştirmem saten :)) hepsi sarı olsun :))

bu arada gecen izmtten geldigimizde aracı hız sabitleyiciye koydum 104 KM de 3.5 lerde geziyordu arac yavuz abi :)) ilk 1000 km tamamlandı ortalama km yaktıgı 25 krş hesabladım ama arac baya zorlandı ilk 1000 km de yüksek devirli kullanıldı baya iyi çıktı :))

• uzun yolda 3,5 litre bende gördüm, valla yakıt iyi maşallah diyelim, 6000-7000 km den sonra daha da düşer bence

kullanım kılavuzunda, 1500 m ye kadar, 2500 deviri geçmeyin diyor, ayrıca 6000 km den sonra motor tam randıman verir diye bir açıklamada var, ilk 2000-3000 km fazla basmamak lazım
  • quote:

uzun yolda 3,5 litre bende gördüm, valla yakıt iyi maşallah diyelim, 6000-7000 km den sonra daha da düşer bence

kullanım kılavuzunda, 1500 m ye kadar, 2500 deviri geçmeyin diyor, ayrıca 6000 km den sonra motor tam randıman verir diye bir açıklamada var, ilk 2000-3000 km fazla basmamak lazım

yavuz abi :)) biz baya asıldık en son ben 200 gördüm babam 190 görmüş düz yolda bizim bu 3 . sıfır aracımız 3 ünde de ilk gün bastık hiç birinde sıkıntı olmadı bunda da olmaz :))
  • quote:

Sevgili dostum. Bu konuda sana bilgi vermek isterim. Ben metrodan 99 TL ye 10 LT. konsantre (Alman malı) bir ürün aldım. Ama geçenlerde BAUHAUS oto bölümünde tazyikli su püskürtme makinesi imalatçısının (alman, şimdi tam ismini hatırlayamadım) 5 lt. ürünü vardı. Onu alman daha iyi olur.

Ben şöyle yapıyorum: Tazyikli su püskürtme makinemin küçük bir hortumu var ve bir kaba yıkama ilacını karıştırdığın sıvıyı arabaya büskürtebiliyorsun ama bu bama meşakketli geldi. Ben metrodan camsillerin çok daha kalitelisi (bahçe bölümünde) 1 lt. kadar fısfıs püskürtmeli kap aldım. (Püsktürtmesi çok kaliteli) onu aldım. İçine 1/20 oranında ilacı ve suyu karıştırıyorum. onu (toplamda 1 lt.) arabanın heryerine püskürtüyorum. (5 dakika zaman almıyor) sonra tazyikli su veya hortumu tazyik yaparak yıkadığında araba pırıl pırıl oluyor. Zaten kiri çözen bu ilaçlı su. Bu olmadan tazyikli makine ile bile yıkasın, kuruduktan hemen sonra bütün kir aynen durmuş oluyor. Bence bu ilaçların 1 lt. si satılıyor onu alıp denemen iyi olur. Ama unutma bunlar konsantre ve kimyasal madde, 1/20 ilaç-su karışımı yapacaksın. Bir de konsantireyi cildine temas ettirmemeye çalış, 10 dakika yıkasan bile elindeki kayganlık zor geçiyor :)

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.